Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 102 832
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
Моля ви момичета, някой може ли да направи сравнение между маските за коса на Denise и на Lorys? Коя от двете е (евентуално  Thinking) по-подходяща за тънка коса без обем с мазни корени и сухи краища?  Praynig И изобщо стават ли......

# 272
Моя колежка си е взела на Лорис маска със змийско мляко или нещо подобно и като я ползва има хубав обем, но това е само на първия ден, както е при повечето продукти.... Аз съм ползвала на Миосотис и бях много доволна, но и от нея ефекта беше само един ден... поне при мен... Вече залагам на малки опаковки, които винаги излизат по-скъпо, но поне мога да ги сменям често. ползвам на Ейвън /може сега и да ме оплюят някои момичета.../ тази маска, която е за боядисвана коса и съм много доволна. Имам предвид, че по принцип мия косата си на 3-тия ден и тя обикновено е мазна. Сега не изглежда мазна на третия ден... А и е 250мл, та свършва сравнително бързо.  Flutter

За оредяване добре се отразява натриването на скалпа със сок от чесън или направо със скилидка чесън. Доста смърди, но определено има ефект.  Peace

# 273
  • София
аз честно казано съм много доволна от серията Advanced Technics на Avon.Преди време имах голям проблем с косопада,накъсаните крайща,липсата на блясък и трудното разресване и след месец употреба всичко се оправи.Не ги ползвам вече з-то нямам около мене позната дистрибуторка иначе много си ги харесвам,а и да не говориме колко хубаво миришат и дори след ден два още ми мирише косата.

# 274
Момичета... преди време бях останала много доволна от тази Шаума http://angelcosmetics.mymall.bg/product_images/m/197__98292_thumb.jpg и наскоро си взех един синьо-лилав,даже в нега не го намирам  Laughing прави косата мекичка,обааааче на втория ден ми е мазнаа  #2gunfire До сега винаги са ми допадали шампоаните на Шаума,този развали всичко  Crossing Arms

# 275
Оф имам нужда от помощ..Подариха ми от Испания някакъв фиксатор и до колкото можах да преведа е за гъвкави къдрици,мокър ефект,силна фиксация,провитамин В5 y,някакви такива,и понеже никъде не пише на  БГ как мога да разбера как се ползва,понеже ще ми е за първи път /не че имим къдрици,просто ми е интересно/  Joy Благодаря предварително

# 276
Здравейте, за тези които сте с дълги коси, искам да ви попитам как си сушите косата сега през зимата. И изобщо вярно ли е, че сушенето със сешуар е вредно? Аз лятото го избягвам, но сега го използвам.

# 277
Здравейте, за тези които сте с дълги коси, искам да ви попитам как си сушите косата сега през зимата. И изобщо вярно ли е, че сушенето със сешуар е вредно? Аз лятото го избягвам, но сега го използвам.

По-с|\аба степен-по-ма|\ко вpеден  Peace

# 278
Суша се със сешоар само ако ще излизам веднага и бързам. Суша се с дифузера на най-слабата степен и най-ниската температура. Но обикновено най-често се къпя точно преди лягане и си лягам с мокра коса, която до сутринта вече е почти напълно изсъхнала.  И аз мисля, че ако е на ниска температура и  по-отдалече сушенето не е вредно. По-опасно е да не настинеш от мокра коса, особено ако ще излизаш Peace

# 279
Моля ви момичета, някой може ли да направи сравнение между маските за коса на Denise и на Lorys? Коя от двете е (евентуално  Thinking) по-подходяща за тънка коса без обем с мазни корени и сухи краища?  Praynig И изобщо стават ли......

Коя на Денис и коя на Лорис? На Денис бях много доволна от бялата със жълта капачка, но от както смениха опаковката, нещо промениха и в самата маска и сега ми пада косата от нея, а на Лорис си взех тази с чесъна и колкото и да не ми се вярва, косата ми има блясък  Shocked , което при мен почти никога не се случва, защото съм къдрава  Simple Smile  Но все пак ти си прочети какво пише на маските и си прецени, коя да вземеш  Wink 

Здравейте, за тези които сте с дълги коси, искам да ви попитам как си сушите косата сега през зимата. И изобщо вярно ли е, че сушенето със сешоар е вредно? Аз лятото го избягвам, но сега го използвам.

От 7-8 години насам няма път в който да съм си измила косата  и после да не съм я изсушила със сешоар  Embarassed  Ползвам най-слабата степен, суша малко по от далече и задължително слагам кристали или термо мляко преди сушенето. То няма как сешоара да не уврежда косата поне малко, но с подходящи продукти вредите не са чак толкова фатални  Wink

# 280

аз маските на lorys още не съм ги ползвала, но смятам да си купя  Wink 1во ползвах шампоана със змийско масло, хареса ми..и аз съм с мазни корени и сухи краища  Cry преди седмица реших да пробвам и този с чесъна и да не казвам голяма дума, но за сега ми действа добре, косата ми не се омазнява сякаш толкова бързо, дано и като продължа да го ползвам пак така да ми влияе добре  Heart Eyes

# 281

Вредно е, разбира се.
Аз съм с коса до кръста и от 13-годишна не го ползвам, без значение от сезона.
Оставям си косата да си съхне самичка, както е и най - правилно.
Решавам си проблема като се къпя вечер през студените дни.

# 282
  • Москва
Дами,извинете ме,че нахлувам,но някой може ли да ми каже къде в Пловдив мога да намеря зелена хума?Благодаря   bouquet

# 283
  • София
Скоро ми препоръчаха маската на Денис, точно тази в бялата опаковка с жълта капачка. Една приятелка беше много доволна от нея, но я е използвала преди година някъде. Но щом нещо са я изменили се чудя дали има смисъл да я пробвам, да не ми докара косопад, че моята коса и без това е редичка. Иначе страшно се чудя на маските на Лорис и се затруднявам да избера между тази с чесън и със змийско мляко. То ми се струват почти еднакви по описанието на етикета. Затова попитах за мнения тук  Peace

# 284
  • Пловдив
Аз да дам отчет за ORZENE Beer възстановяващ балсам за суха и увредена коса  Simple Smile Незнам от него или от маската с тривитаминола, но нещо косата не ми се отми както трябва. Но пък ми се разреса доста лесно, което е мнооооооооого добре, има блясък и е доста хидратирана. В краищата ми е сухичка, така че мисля ще и дойде идеално.

Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт