Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
ivafara , аз не съм ползвала много къни, само индийската, на опаковката има една жена с червена точка на челото. Обаче така ужасно ми изсуши косата, не можех да я разресвам после. Освен това по-напред в темата коментирахме, че слагат някакви оцветители, дето никак не са безвредни.  Naughty

# 646
 облачето хей можеш ли да ми препоръчаш тогава къна която да е добра и с по-малко химии?И аз същата къна използвам с жената с черената точка на челото.Действа ми добре но се плаша да не би да ми навреди някой ден и тамън съм си овладяла косопада после да не стане пак плачевно положението. Rolling Eyes

# 647
Ами не мога да ти препоръчам, за съжаление.  Hug Аз съм я ползвала тази три пъти и се отказах от къна. Не знам, щом твоята коса не се изсушава.. но въпреки всичко си спомняма, че бяхме писали, че слагат в къните гадни оцветители. Може би само червената къна е с по-малко оцветители, защото тя има естесвено багрило. Аз ползвах кафява и кестен.

# 648
http://hennafox.wordpress.com/2009/10/03/%D0%BE%D1%86%D0%B2%D0%B … %BA%D0%B8-%D1%80/

Тук е описано как се къносва косата, а накрая на статията има и  линк към магазина, уж и къната и индигото и някво друго са естествени растения.
Аз нямам мнение как оцветяват на скоро видях коментари за тях, но още не съм прочела някой да ги е пробвал.

# 649
и аз мисля да използвам къна,но безцветна просто за заздравяване на косата ,ама сега съм в чуденка  Laughing какво да правя

# 650
  • Бургас
Аз ще си поръчам утре или в понеделник и като се боядисам ще пиша за резултата,но съм решила първо да си направя тест.

А относно къните,които се продават на пазара на всичките фирми не са оригинални къни и съдържат това багрило PPD,за което бях питала в една друга тема и там ми казаха,че е изключително вредно ,така че съм решила да пробвам с тези растителните къни и багрила.

# 651
Благодаря момичета.Облаче къната не ми изсушава много косата защото тя е доста мазна .И явно се получава баланс. Rolling Eyes
kloie спадели после резултата.И аз се чудя дали да не си поръчам от тази хена. newsm78

# 652
ivafara, и моята е мазна, мия я всеки ден, и въпреки това я пресуши! Сигурно в различните партиди не слагат еднакво количество от съставките....  Tired

# 653
облачето хей  като каза че си миеш косата всеки ден и аз бях така.Обаче от както ползвам шампоана за косопад на Дюкре и маслото от гроздовите семена мазнотата на косата ми се регулира.Постигнах резултат от 3 дена да не си мия косата.А лятото 2 дена успявам да достигна да не я мия.Иначе беше ужасно положението.Явно и в комбинация с къната нещата се получиха.

# 654
Това е много хубаво, браво. Аз засега ще я мия всеки ден... ако някога открия нещо, с което да разредя ще е чудесно. но пък нямам и много финансова възможност да експериментирам. Мисля си дали да не опитам и с българска козметика...

# 655
Това е много хубаво, браво. Аз засега ще я мия всеки ден... ако някога открия нещо, с което да разредя ще е чудесно. но пък нямам и много финансова възможност да експериментирам. Мисля си дали да не опитам и с българска козметика...
Определено напоследък българската козметика си е подобрила доста кечеството или пък запаадните продукти не са достатъчно добри и ни кара да минеме на вариант бг продукти.Мога да кажа че и аз се ориантирах на наша козметика и останах доста очарована.Сега не си и помислям да купувам нещо друго.Изключвам продуктите на Дюкре от които останах доволна.Помогнаха ми много за косопада.

# 656
каже те ми някоя хубава маска, с плодов аромат

# 657
Едноминутната на Гарние  Peace Има една нова с три масла, на нея пише, че е триминутна, от нея изобще не съм доволна. Но първата е страхотна.

# 658
  • София
В клеевата тинктура има спирт...ако слагате да знаете.
А безцветната къна се слага поне две седмици преди боядисване.

Днес видях свинска мас в магазина и се замислих кое е по-добре за косата- тя или зехтин? И ако слагам мас, трябва ли да я стопля първо или се маже така гъста?

# 659
  • В полите на Пирин планина
Едноминутната на Гарние  Peace Има една нова с три масла, на нея пише, че е триминутна, от нея изобще не съм доволна. Но първата е страхотна.

И аз я харесвам.

В клеевата тинктура има спирт...ако слагате да знаете.
А безцветната къна се слага поне две седмици преди боядисване.

Днес видях свинска мас в магазина и се замислих кое е по-добре за косата- тя или зехтин? И ако слагам мас, трябва ли да я стопля първо или се маже така гъста?

Имай предвид, че трябва да се обезсоли, ако е солена Peace Преди да я сложа я стопявам. Мие се по-трудно, затова винаги добавям жълтък в маската.

Общи условия

Активация на акаунт