Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Аз точно същото мисля и понеже мия косата си на два дни някъде, обаче точно преди да я измия вече е мазна. Затова винаги си правя маските с масла след къпане, т.е на измита и подсушена коса (най-много една нощ да е престояла след миене). Мисля си, че така по-лесно се усвояват полезните вещества, защото косата и скалпа са чисти и веществата могат по-лесно да проникнат. Логически погледнато си мисля, че ако вече има изграден един мазен филм върху скалпа особено, нищо не може да проникне (или поне не така добре) и да се усвои. Преди правех маслените маски на немита коса, но сега определено виждам по-добър ефект Peace  Особено ако има и стилизанти върху косата според мен задължително е по-добре първо да се измие.

# 691
  • В полите на Пирин планина
Amra сигурно си правя, но аз никога не съм си мила косата преди маска, независимо, че винаги слагам стилизанти за оформяне  Thinking

Ето една снимка на моята коса от скоро, че отдавна не съм я показвала:

http://media.snimka.bg/5626/017508006.jpg

# 692
ами аз си я мия на 2 дена и не е толкова зле на втория,но като не слагам нищо,а и денс е 3-ти ден не е избощо за разправяне..ужас мазничка,затова и попитах..а пък не бих се изкъпала,да се изсуша,да си правя масска и пак да се къпя Rolling Eyes

# 693
ами аз си я мия на 2 дена и не е толкова зле на втория,но като не слагам нищо,а и денс е 3-ти ден не е избощо за разправяне..ужас мазничка,затова и попитах..а пък не бих се изкъпала,да се изсуша,да си правя масска и пак да се къпя Rolling Eyes
Ами може да се изкъпеш да речем днес довечера и утре като станеш да си направиш маската, да стоиш няколко часа и утре привечер да си измиеш косата Peace Примерно казвам Simple Smile

# 694
ама аз не си стоя вкъщи..мисля да си направя маската тая вечер да спя с нея и утре стуринта да си измия главата,ако мога..че мазно+мазно  Joy ooooh!
п.с Lady Brinne много ти е хубава косата-здрава и изпълнена с блясък

# 695
Аз се чудя дали да се накъдря...
нали къдренето изсушава, а напоследък косата ми е доста мазна... newsm78
а къдраво ще ми отива...само дето косата ми е една такава
никаква дължина  Confused
...някой ако се е къдрил, нека каже мнение...

# 696
Здравейте момичета
Искам да ви попитам вие какви маски използвате след косопад?И преди да родя и сега много ми капе косата а аз много държа да имам здрава и гъста коса.Мия я в седмицата по 2 пъти,но не се омазнява и затова

# 697
аз си взех едно за 8 и едно за 4 лв,до 10 неможах да стигна.Още вчера като прочетох поста ти се втурнах да си го намеря Simple SmileА ти справяш ли се с него,щото аз нещо много нескопосано си го слагам и не мога да нагодя същото като във клипчето.
още разучавам, не е точно като на този линк, защото явно това от клипчето повече се разтяга и се увива като ластик, като мога ще снимам моето  Peace сигурна бях че има и на по-сносни цени, но не ми се търсеше, харесах го и го взех.
Може за лятото да си поръчам от Ибей Peace

Купих си кайсиево и масло от гроздови семена, утре да се клепам  Grinning едно от нещата, които прави маската, поне при мен, е че ми доставя удоволствие от факта че се грижа за косата си; но мн. трудно намирам време.

# 698
ей аз такъв мазноч спретнах,че всичко де що имаше в кухнята сложих.. +вино,една остнала ампулка и още други..ще си купувам масла мисля бадемово и някое друго..може авокадово или това от гроздовите семки-нали беще против омазняване?  Laughing и така ще видя как ще спя тая вече наклепосана  Joy

# 699
Момичета,някоя от вас да се боядисва и да забелязва,че от маските и пада по-бързо боята  Rolling Eyes? Или така ми се струва  Shocked..

# 700
ivafara ,   bouquet

# 701
Момичета,някоя от вас да се боядисва и да забелязва,че от маските и пада по-бързо боята  Rolling Eyes? Или така ми се струва  Shocked..
Пада от маските много по-бързо Simple Smile

# 702
Пада от маските много по-бързо Simple Smile
Ех жалко,предимно ползвам масла,но няма и две седмици,цветът падна  Confused Мерси   bouquet

# 703
Ами или маските или цвета какво да се прави Wink

# 704
Мили дами, искам да споделя с вас, ако някой има интерес, разбира се! Вчера си купих ТРИВИТАМИНОЛ от една денонощна ветеринарна клиника в Младост 1А в София. Имат промишлени количества, цената е 15 лева, което ми се видя множко, но си взех едно шишенце. Довечера мисля да се наклепам стабилно! Има ли някой идея дали в София може да се намери по-евтино, или това е нормална цена? Струва ми се, че ми одраха кожата...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт