Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Днес ми пристигна поръчката от Хена-Фокс с къната,индигото и другите неща.Другата седмица като намеря време ще се наклепам и после ще споделя резултата.Дано да си заслужава,че това ще е най-добрият вариант за боядисване. Grinning

# 676
kloie ,колко струват?

# 677
  • Бургас

не са скъпи аз поръчах : къна -5,60лв,индиго -6,20лв, шикакай за измиване като шампоан - 4,50 лв,и амла-4,50лв.
Но къната и индигото ще ги ползвам за 2 боядисвания.

# 678
Мерси Hug на мен не ми трябва за сменяне на цвета,нито за бели коси,а просто за подхранване  Rolling Eyes

# 679
Здравейте,момичета! Предложете някоя домашна маска,от която да не пада боята. Правила съм с Тривитаминол,но много сваля боята. Аз съм с червена коса и ме е страх след маската да не стане оранжева.

# 680
Имам едно бадемово масло, което е минало вече 3 месеца (нали уж 3 месеца е годно), дали ако го ползвам ще има някакви противопоказания newsm78

Фльор, ако малко над 3м. е изтекъл срокът, мисля, че няма проблем да го ползваш. В случай обаче, че мирише на старо/ гранясало, по-добре не рискувай. Аз съм използвала масла на " Икаров" малко след изтичане на годността и досега не е имало проблем.  Rolling Eyes

Мерси! Не помня точно кога го взех - мисля, че октомври миналата година и ако е така, стават 3 месеца ама се наклепах, за сега няма противопоказания. Simple Smile

# 681
Имам едно бадемово масло, което е минало вече 3 месеца (нали уж 3 месеца е годно), дали ако го ползвам ще има някакви противопоказания newsm78

Фльор, ако малко над 3м. е изтекъл срокът, мисля, че няма проблем да го ползваш. В случай обаче, че мирише на старо/ гранясало, по-добре не рискувай. Аз съм използвала масла на " Икаров" малко след изтичане на годността и досега не е имало проблем.  Rolling Eyes

Мерси! Не помня точно кога го взех - мисля, че октомври миналата година и ако е така, стават 3 месеца ама се наклепах, за сега няма противопоказания. Simple Smile
На кутийката на моето бадемово масло пише,че е годно 12 месеца след отварянето на шишенцето-моето е на Apivita.

# 682
На тези на Икаров срокът обаче е един месец!

# 683
На тези на Икаров срокът обаче е един месец!

Aз имам такова, пише, че е 3 месеца срокът на годност.

П.П. По-горе имах предвид, че вече станаха 4 месеца, а не три - грешка Mr. Green

# 684
Ето това си купих за косата http://www.youtube.com/watch?v=CYVqOZQNemk
Вчера си направих маска и сега е така мекичка  Grinning
ааа откъде си го взе това чудо?Бързо казвай че много ми хареса Simple Smile
от мола във Варна за 10 лв  Peace

# 685
  • София
Ето това си купих за косата http://www.youtube.com/watch?v=CYVqOZQNemk
Вчера си направих маска и сега е така мекичка  Grinning
ааа откъде си го взе това чудо?Бързо казвай че много ми хареса Simple Smile
от мола във Варна за 10 лв  Peace
аз си взех едно за 8 и едно за 4 лв,до 10 неможах да стигна.Още вчера като прочетох поста ти се втурнах да си го намеря Simple SmileА ти справяш ли се с него,щото аз нещо много нескопосано си го слагам и не мога да нагодя същото като във клипчето.

# 686
ivafara , ще чакам с нетърпение да кажеш марката на твоята хининова вода и колко често я използваш   bouquet
пиша ти дословно това,което пише на шишето-mishel quality products.Шишето е прозрачно-червено с розова капачка с пулверизатор.Пише на него хининова вода на английски.Отзад пише ,че в Карлово се произвежда.И фирмата е dit commerce ltd.Купих си я от кауфланд магазините.Ползвам я всяка седмица по веднъж.

# 687
да попитам когато косата е мазна,дали има ефект от маската,смисъл може ли да си я сложа на мръсна коса и пак да се усвоят съставките? Wink защото бях чела,че мазната коса не можела да диша или нещо от рода беше

# 688
  • В полите на Пирин планина
Не мисля, че е проблем - нормално е да се "маскираш" преди къпане  ...  Mr. Green

Принципно не е хубаво косата да се оставя мазна, защото това може да доведе до запушване на корена и до косопад.

# 689
  • Бургас
да попитам когато косата е мазна,дали има ефект от маската,смисъл може ли да си я сложа на мръсна коса и пак да се усвоят съставките? Wink защото бях чела,че мазната коса не можела да диша или нещо от рода беше

Е, не вярвам да е чак толкова мръсна,че да има нужда от предварително измиване. WinkАз правя маската на неизмита коса от 2 дена. Peace

Общи условия

Активация на акаунт