Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Имам едно бадемово масло, което е минало вече 3 месеца (нали уж 3 месеца е годно), дали ако го ползвам ще има някакви противопоказания newsm78

# 661
  • до една звездичка
Това е много хубаво, браво. Аз засега ще я мия всеки ден... ако някога открия нещо, с което да разредя ще е чудесно. но пък нямам и много финансова възможност да експериментирам. Мисля си дали да не опитам и с българска козметика...
Определено напоследък българската козметика си е подобрила доста кечеството или пък запаадните продукти не са достатъчно добри и ни кара да минеме на вариант бг продукти.Мога да кажа че и аз се ориантирах на наша козметика и останах доста очарована.Сега не си и помислям да купувам нещо друго.Изключвам продуктите на Дюкре от които останах доволна.Помогнаха ми много за косопада.
А би ли споделила по-конкретно, от кои български продукти за коса си доволна?

# 662
 Dega ,като казвам продукти козметични наши имам в предвид и за лице ,не само за коса.Та,аз ползвам от няколко месеца на Милва продуктите.Предимно шампоаните.Много добре ми се отразяват на косата.А за лицето съм много доволна от Колагена,маслата за лице на Етерика и Икаров,Арома-зелената серия.В момента ползвам наистина само българска козметика и предимно тези марки.Ползвам и  хининова вода с екстракт от орех и още нещо имаше вътре.Но не помня на коя бг марка беше.Трябва да проверя и ще пиша.Много хубаво мирише и косата ми расте много бързо от нея.

# 663
Ленено масло слагали ли сте в маски? Имам една бутилка, уж да пия, но нещо гадно ми се струва, та до го оползотворявам и по този начин.

# 664
Цитат на: klims9 link=topic=456620.msg14056705#msg14056705
как се казва шампоана и от къде го купи?  newsm78
[/quote
АЛГОПИКС СЕ КАЗВА ШАМПОАНА С КАТРАН Е МИРИШЕ ГАДНО НО КОСАТА МИ ОТ НЕГО НАЙСТИНА СПРЯ ДА ПАДА.СТРУВА 3.60

# 665
В момента съм омазана със зехтин. Налегна ме кризата.

# 666
  • В полите на Пирин планина

Зехтинът си е супер  Hug

# 667
  • Пловдив
Въпросът може да ви се стори глупав, но аз съм си от клуба на блондинките Sunglasses. Маската с тривитаминол в корените ли се втрива, само по дължината ли се маже, или и двете?

# 668
  • В полите на Пирин планина
Въпросът може да ви се стори глупав, но аз съм си от клуба на блондинките Sunglasses. Маската с тривитаминол в корените ли се втрива, само по дължината ли се маже, или и двете?

И двете  Grinning

# 669
  • Пловдив

И двете  Grinning
  bouquet

# 670
ivafara , ще чакам с нетърпение да кажеш марката на твоята хининова вода и колко често я използваш   bouquet

# 671
Поради подобни причини този месец почивам

# 672
Имам едно бадемово масло, което е минало вече 3 месеца (нали уж 3 месеца е годно), дали ако го ползвам ще има някакви противопоказания newsm78

Фльор, ако малко над 3м. е изтекъл срокът, мисля, че няма проблем да го ползваш. В случай обаче, че мирише на старо/ гранясало, по-добре не рискувай. Аз съм използвала масла на " Икаров" малко след изтичане на годността и досега не е имало проблем.  Rolling Eyes

# 673
Ето това си купих за косата http://www.youtube.com/watch?v=CYVqOZQNemk
Вчера си направих маска и сега е така мекичка  Grinning

# 674
  • София
Ето това си купих за косата http://www.youtube.com/watch?v=CYVqOZQNemk
Вчера си направих маска и сега е така мекичка  Grinning
ааа откъде си го взе това чудо?Бързо казвай че много ми хареса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт