Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 299
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Аз изсипах целия пакет от коприва в един буркан около 0.500л и ги залях с ракия.Пъхнах на тъмно и почти всеки ден ,когато се сещах го разклащах.След това го прецедих и си го сипах в шишенце с пулверизатор и през 2-3 вечери си впръсквам в корените и втривам.За ефект още не мога да споделя т.к. го права от скоро Peace

# 511
Може, принципно трябва по-мек спирт и за де не търсите по аптеките, водката е най-достъпния вариант. Не забравяйте, че преди да втривате, екстракцията трябва да трае две седмици.

# 512
Здравейте и от мен.Нова съм и искам да споделя и аз какво правя за косата си.По принцип имам хубава  дълга и гъста коса.Но това лято нещо се случи с нея тоест почна да пада,замаза се в корените а в краищата беше суха.Изкупих всичката всевъзможна скъпа козметика и ефекта беше нулев.Съвсем случайно си купих един шампоан който е с катран за 3 лв.Ефекта е страхотен косата ми спря да пада ,вече не се замазва и е супер.

# 513
  • Sofia
Здравейте и от мен.Нова съм и искам да споделя и аз какво правя за косата си.По принцип имам хубава  дълга и гъста коса.Но това лято нещо се случи с нея тоест почна да пада,замаза се в корените а в краищата беше суха.Изкупих всичката всевъзможна скъпа козметика и ефекта беше нулев.Съвсем случайно си купих един шампоан който е с катран за 3 лв.Ефекта е страхотен косата ми спря да пада ,вече не се замазва и е супер.

как се казва шампоана и от къде го купи?  newsm78

# 514
Момичета,
вижте какво прочетох сега:

- При опадане на косата
. Всяка вечер в продължение на една седмица намокряйте главата си и втривайте сол в корените на косата. Масажирайте главата си в продължение на 10 минути. След това измийте много добре. По време на лечението не се ползват шампоани.

Ако някой го е пробвал или има възможност да го пробва, ще се радвам да сподели...  Hug

# 515
  • Бургас
Момичета,
вижте какво прочетох сега:

- При опадане на косата
. Всяка вечер в продължение на една седмица намокряйте главата си и втривайте сол в корените на косата. Масажирайте главата си в продължение на 10 минути. След това измийте много добре. По време на лечението не се ползват шампоани.

Ако някой го е пробвал или има възможност да го пробва, ще се радвам да сподели...  Hug

Това със солта,не ми се вярва да се получи.Какво и е предназначението да ми осоли скалпа ли? newsm78 Абсурдно е като втриването на сол при новородените бебета за да не се потели ,пълен абсурд,дори по скоро опасно.Но това е мое мнение де,не бих опитала за нищо на света. Stop

# 516
Lady Brinne и Флъор благодаря за отговорите наистина ще експериментирам, за да видя кое влияе най-добре на моята коса Simple Smile

# 517
Да, днес и аз я видях. Пиши отзиви като я пробваш   Party

Харесва ми.  Peace

# 518
и на мен не ми харесва това със солта  Shocked бих пробвала с коприва но сухи корени от коприва нали?

# 519
  • София
Аз си купих от този шампоан, "бира" дето е - но още не съм го опитала... beer.

# 520
и на мен не ми харесва това със солта  Shocked бих пробвала с коприва но сухи корени от коприва нали?

Да.

# 521
и на мен не ми харесва това със солта  Shocked бих пробвала с коприва но сухи корени от коприва нали?

мхммм..

# 522
Вода от варени борови връхчета прави косата здрава...
това със солта....нещо не ми харесва...
една моя позната имаше страхотна коса, но от дете никога не си е
мила косата със препарат, само с жълтък...
е аз не бих направила такова нещо...
определено мирише!, а косата й наистина беше невероятна - гъста и къдрава... newsm78

# 523
  • София
Може ли подробности за водата от борови връхчета? И от къде да се сдобия с такива  newsm78  Това е поредното нещо, което бих опитала в отчаяните си опити да се сдобия със хубава и здрава коса

# 524
а как се мие само с жълтък? разбива се и се маже по косата ли?

Общи условия

Активация на акаунт