Къде в Пловдив - 9

• 75 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Честита Нова Година.
Здраве и късмет на всички!

# 166
  • София / Пловдив
Търся грейка, само долнище - за момиче, 6г.

Откривам комплекти или гащеризони, а на мен ми трябва само долнище.

# 167
  • Пловдив
bim_bam, имаш предвид непромокаем термопанталон ли? За сняг?

Такова долнище купих за дъщеря ми от едно детско магазинче на пазарчето на Младежка. Български, на някаква димитровградска или хасковска фирма, непромокаем отвън, полар отвътре, около 12 лв. Имаше и по -малки.

# 168
  • София / Пловдив
Да, точно това търся.

Мерси за инфото! Ще проверя там.
На самия пазар ли е магазинчето или в блоковете към общежитията?

# 169
Здравейте ,знаете ли къде има матраци Магнифлекс в Пловдив където могат да се пробват
Благодаря ви !

# 170
Здравейте ,знаете ли къде има матраци Магнифлекс в Пловдив където могат да се пробват
Благодаря ви !

В магазин Интера там има много богат асортимент.

# 171
  • Пловдив
Да, точно това търся.

Мерси за инфото! Ще проверя там.
На самия пазар ли е магазинчето или в блоковете към общежитията?

На самия пазар. Имат и друга българска стока.
Тенекиено е, влиза се вътре..Не мога да го обясня по -точно. Не помня дали имаше няква табела с име. Като вървиш по пазарчето от р- т Стадиона към края, се пада отляво.

# 172
  • София / Пловдив
Да, така вече се ориентирах. Мерси, още веднъж!

# 173
Здравейте,момичета!
Честита Нова Година на всички!!!
Пожелавам ви много здраве,щастие и нови хубави покупки през тази година  Heart Eyes

Искам да ви попитам къде продават на най-ниски цени ето тази кафемашина?
http://bureto.com/images/VIA_VENETO_DE_LU.jpg
В смисъл до 170-175 лв,защото в зората и по Техномаркетите е към 200 лв,а от нета не ми се ще да поръчвам.Искам на живо да си  я купя  Laughing
И ако някой има отзиви дали прави добро кафе,моля да сподели.Не съм се спряла 100% точно на тази,може и Делонги да е,но просто прочетох само хубави отзиви,а и цената ме устройства напълно,та затова засега съм се ориентирала към нея  Rolling Eyes

# 174
Къде в Пловдив мога да боядисам бели дънки в черно?

# 175
Искам да ви попитам къде продават на най-ниски цени ето тази кафемашина?
http://bureto.com/images/VIA_VENETO_DE_LU.jpg
В смисъл до 170-175 лв,защото в зората и по Техномаркетите е към 200 лв,а от нета не ми се ще да поръчвам.Искам на живо да си  я купя  Laughing
И ако някой има отзиви дали прави добро кафе,моля да сподели.Не съм се спряла 100% точно на тази,може и Делонги да е,но просто прочетох само хубави отзиви,а и цената ме устройства напълно,та затова засега съм се ориентирала към нея  Rolling Eyes

Такава кафе-машина купувах преди 5 години за сватбата на сестра ми.Още тогава беше между 180 и 200 лв.,не помня точно.Виж я,разучи я в Техномаркет например,и си я поръчай по интернет с отстъпка.А за кафето,прави много хубаво кафе наистина.Аз имам Делонги,но съм на мнение,че Saeco прави по-добро кафе.Имат един недостатък само - шумно работят.Делонгито е по-тиха.

# 176
elfi4ka , такава кафе машина гледахме в метро за 166лв.на 26.12. но мисля че беше останала само 1 бройка.Ние също се двоумяхме между саеко и делонги ,но в крайна сметка си взехме саеко модел Нина Грей.Кафето наистина е страхотно и цената на кафе машината в метро беше 216лв. а по другите магазини беше 250-260лв.

# 177
elfi4ka , такава кафе машина гледахме в метро за 166лв.на 26.12. но мисля че беше останала само 1 бройка.Ние също се двоумяхме между саеко и делонги ,но в крайна сметка си взехме саеко модел Нина Грей.Кафето наистина е страхотно и цената на кафе машината в метро беше 216лв. а по другите магазини беше 250-260лв.

А в другото Метро дали ще има  Rolling Eyes

# 178
  • Пловдив

А в другото Метро дали ще има  Rolling Eyes
obadi se и ги питай,да не се разкарваш излишно  Peace

Честит Нова година и от ман......много здраве и късмет  Heart Eyes

# 179
Момичета,някой знае ли къде в Пловдив има термометри за челото и горе-долу каква им е цената  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт