Къде в Пловдив - 9

• 75 491
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Някой да е виждал да се продава алое-цвете в саксия имам в предвид. Виждала съм отдавна разни баби, които продават, но сега не знам къде има?
Благодаря предварително:)

# 226
Момичета,много моля някоя добра душа,ако утре ходи до книжарницата в Мол-а да ми пише дали има Списанието За колите с играчка Краля  Praynig

# 227
Къде мога да намеря кутийка, която се слага на стената и си държиш в нея гъбата в кухнята? Или пък нещо друго за целта?

# 228
  • Пловдив
Някой да е виждал да се продава алое-цвете в саксия имам в предвид. Виждала съм отдавна разни баби, които продават, но сега не знам къде има?
Благодаря предварително:)

В Мосю Бриколаж мисля че видях преди празниците  Wink

# 229
Къде мога да намеря кутийка, която се слага на стената и си държиш в нея гъбата в кухнята? Или пък нещо друго за целта?

Аз ползвам сапунерка в цвета на плота, отстрани на една ниша съм я закачила и си стои много хубаво. Залепена е и не е повредила плота.

Исках да попитам има ли някъде чаршафчета и възглавнички за количка, такива са кошче също могат да свършат работа.
Във Вис Виталис не ми харесаха цветовете и материята беше една вафлена. В Мадъркеър, първо че не ми се дават 80 лв, после възглавничките са много големи и има нещо като обиколниче, което не ми трябва.
Трябва ми нещо цвят екрю, бежаво, капучино, защото количката е оранжева, а одеалцето е с Бамби - пак в бежовата гама.
Мога и да ушия, но по-лесно ще ми е да купя.

# 230
Търся козметичен салон в района около Френската гимназия и "Гиганта"? Ако някой е в този участък и може да ми даде информация ще се радвам.

# 231
Момичета,моля ви се ,помагайте  Praynig

Къде е сервизът на марката "Елит" в Пловдив и някакви координати ако може,че нищо не мога да открия?Имаме климатик на Елит наследство от предишните собственици и нещо май се е повредил.Топлото не работи,само студеното  Confused  Има някакви телефони на външното тяло,но те са много стари,мобил-телски още от преди да въведат допълнителната осмица в кода  ooooh!

П.П. Или просто ми препоръчайте сервиз за климатици,които не са кожодери  Laughing /защото е с изтекла гаранция и без това/.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 11:26 от elfi4ka

# 232
Ако не се лъжа Елит бяха на Аладин сервиз, който беше преди до Пешеходния мост, но там стои бележка че са се преместили в Стамболийски (само дано не бъркам, но беше съседен град).
Бих ти препоръчала Хит клима - те монтират на Техномаркет продуктите и съм доволна от работата на момчетата

# 233
Здравейте, имам следното питане / има няколко подобни питания във форума, но на мен ми трябва инфо за Пловдив  Simple Smile/ - някой да знае къде в Пловдив мога да закупя маска за сън

Обиколила съм няколко аптеки, няколко козметични магазина и няколко магазина за бельо. По форумите видях, че има в магазини за бельо "Цезар и Клеопатра", обаче се оказа, че този на Главната е затворен / преместен. В краен случай ще поръчам по интернет, но предпочитам да я видя и пипна преди това. Благодаря Ви предварително

# 234
Здравейте, имам следното питане / има няколко подобни питания във форума, но на мен ми трябва инфо за Пловдив  Simple Smile/ - някой да знае къде в Пловдив мога да закупя маска за сън

Обиколила съм няколко аптеки, няколко козметични магазина и няколко магазина за бельо. По форумите видях, че има в магазини за бельо "Цезар и Клеопатра", обаче се оказа, че този на Главната е затворен / преместен. В краен случай ще поръчам по интернет, но предпочитам да я видя и пипна преди това. Благодаря Ви предварително
Аз имам такава, но ми беше като подарък към комплект хубаво бельо от магазин "Seven sekonds" на главната, не знам дали продават отделно, но ако не си проверила там, можеш да пробваш...

# 235
# 236
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да запиша дъщеря ми на   народни танци  Laughing

Моята дъщеря я водя във Войводиново - 6 лв на месец

# 237
Къде в Пловдив се продават био зеленчуци и плодове? А откъде продуктите на Аква Сорс (да не е от дистрибутори, а от аптека например)?

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 12:30 от campanula

# 238
Тези зелените всички от типа на Аква Сорс са само с дистрибутори...
Сервизът на Аладин, Елит, се казва Техноклима - обаче много ме съмнява, че съществува още, поне не съм им виждала облепените коли поне 2 години, не че много излизам от вкъщи напоследък.  ooooh!

# 239
Имам спомеи ,че сервиз на Елит има до ПУ. Значи като се идва от Тримонциум към Пу на първото кръстовище в дясно,после направо,на ъгъла преди имаше салон за Красота, на пресечката от неговата страна в ляво.

Общи условия

Активация на акаунт