Къде в Пловдив - 9

• 75 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Момичета знаете ли дали НОИ скоро ще си обновят сайта за проверка на получените помощи за 2010?

последните две години чак март месец имат графа за 2010 г,така че ....

# 301
  • Пловдив
Може ли линк към тортите на Пепи, искам да се свържа  с нея за поръчка на торта. Благодаря!

# 302
http://pepiy.multiply.com/photos

Ето ги тортите, а на нея можеш да пишеш на лични.

# 303
  • Пловдив
благодаря

# 304
Момичета знаете ли дали НОИ скоро ще си обновят сайта за проверка на получените помощи за 2010?

последните две години чак март месец имат графа за 2010 г,така че ....

При мен на станицата дето проверявям за постъпило майчинство има само до 2009 
https://benefits.nssi.bg/EGN/

# 305
  • Пловдив
При мен в 2009  се появи дата 04.01.2010 за получаване на майчинство

# 306
При мен в 2009  се появи дата 04.01.2010 за получаване на майчинство
Благодаря,ще чакам

# 307
може ли да ме ориентирате за ксерокс до стадион христо ботев ,каменица или тох-а

# 308
  • София / Пловдив
може ли да ме ориентирате за ксерокс до стадион христо ботев ,каменица или тох-а

В книжарниците до "Социални грижи" има - високите блокове зад Гранд-а.

# 309

Точно в гардинката на Каменица до магазина за 1 лев има. Отзад в учличката срещу Имеприала има поне още 2 ксерокса.

# 310
И в книжарницата до "Триумф"-а има.

# 311
  • Пловдив
Книжарница има и на ул.Богомил срещу училище Васил Левски

Момичета, кажете къде има добра козметичка  в района около Папараци. Трябва ми да ми оправи веждите, че на нищо не приличат вече  Blush

# 312
  • Пловдив
Момичета, току що имах кратък, но много съдържателен скандал със собственик на фирма за пилешки продукти, след като се обадих да ги осведомя, че смятам да сезирам КЗП, тъй като пилешкото им филе и преди, и след готвене прилича на слуз.
Накратко човекът ми обясни следното: живеем в България и това е положението, те си пишели на етикета какво е добавено, това била технология за оводняване на месото (нали се сещате 60% вода, 20 % месо, 20 % Е-та), народа търсел евтино (сигурно 7,50 на кг. е евтино, знам ли) и само това бил начина да му го предложат, като съм искала месо, да съм купувала само охладено филе. Всичко това ми беше обяснено с просто безобразен тон, човекът видите ли, се почувства обиден как мога да го обвинявам, че трови клиентите си. Дори и да ги тровел, те били уведомени, щото на етикета всичко си пишело, било минало през ДВСК и т.н. и ако искаме можем да се оплачем и на арменския поп.
Позволявам си да пиша това тук, защото фирмата е много разпространена в Пловдив, имат няколко фирмени магазина, продуктите им се продават в повечето големи супермаркети и смятам, че е редно и други будали като мен, които си мислят, че като купуват нещо с етикет "Пилешко филе без кост" вътре ще има наистина пилешко месо, да знаят, че са в заблуда, вътре има слуз  Mr. Green

Фирмата е ХЕЛИКС, преди бяха Хелиос нещо си ...

Фирмата е

# 313
  • София
Оха, аз редовно купувам от техните продукти. Но какво да кажа, работя в ХВП и ми е ясна до някъде ситуацията.

# 314
Момичета, току що имах кратък, но много съдържателен скандал със собственик на фирма за пилешки продукти, след като се обадих да ги осведомя, че смятам да сезирам КЗП, тъй като пилешкото им филе и преди, и след готвене прилича на слуз.
Накратко човекът ми обясни следното: живеем в България и това е положението, те си пишели на етикета какво е добавено, това била технология за оводняване на месото (нали се сещате 60% вода, 20 % месо, 20 % Е-та), народа търсел евтино (сигурно 7,50 на кг. е евтино, знам ли) и само това бил начина да му го предложат, като съм искала месо, да съм купувала само охладено филе. Всичко това ми беше обяснено с просто безобразен тон, човекът видите ли, се почувства обиден как мога да го обвинявам, че трови клиентите си. Дори и да ги тровел, те били уведомени, щото на етикета всичко си пишело, било минало през ДВСК и т.н. и ако искаме можем да се оплачем и на арменския поп.
Позволявам си да пиша това тук, защото фирмата е много разпространена в Пловдив, имат няколко фирмени магазина, продуктите им се продават в повечето големи супермаркети и смятам, че е редно и други будали като мен, които си мислят, че като купуват нещо с етикет "Пилешко филе без кост" вътре ще има наистина пилешко месо, да знаят, че са в заблуда, вътре има слуз  Mr. Green

Фирмата е ХЕЛИКС, преди бяха Хелиос нещо си ..

Фирмата е

Само да ти кажа,че са много силни...ще си изгубиш времето.

Общи условия

Активация на акаунт