Къде в Пловдив - 9

• 75 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Ако някой иска истинско прясно мляко, мога да дам адрес в Смирненски, от където аз си взимам, понеже малкия пие всеки ден, а аз  предпочитам да пие все пак мляко, защото това в магазините не е  Mr. Green

# 346
  • Пловдив
Знаете ли къде има (ако има) работещ нотариус в събота?
Светлозар Йорданов - ул. "Хан Кубрат" 2  Peace
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg

# 347
Благодаря  Hug

# 348
Някой ако взима хубаво мляко в центъра да каже Simple Smile Аз взимам 2 пъти месечно от магазина и гледам кое е с най-малко срок на годност Simple Smile

И аз нямам притеснения да взимам домашни. Свекървата носи от време на време домашни яйца, но имат само 2-3 кокошки и малко снасят Simple Smile Носеха ми овче сирене купено от човек, който гледа много овце и 2-3 месеца ядяхме само такова. Несравнимо е с магазинското Simple Smile

# 349
  • Пловдив
В нашия квартал някой е разлепил обява за дом. прясно и кисело мляко, ама ме е страх да взема.
Взимам само домашни яйца от колежка на майка ми!  Peace 

# 350
Да ви попитам-големите пакети Ариел от 10кг колко струваха горе-долу/в по-големите магазини например/?Върти ми се нещо около 6олв че беше ,но не сам сигурна,а в Изгрев продават на улицата на много места-около35-40лв,но не ми се рискува,някак им нямам вяра .

# 351
Да ви попитам-големите пакети Ариел от 10кг колко струваха горе-долу/в по-големите магазини например/?Върти ми се нещо около 6олв че беше ,но не сам сигурна,а в Изгрев продават на улицата на много места-около35-40лв,но не ми се рискува,някак им нямам вяра .
хах на улицата Simple Smile Скоро май даваха за заловен фалшив прах в Пловдив Simple Smile

# 352
  • Пловдив
Приятелка живее в Изгрев и пере с този прах,който продават на улицата там и е  доста по-евтин.Казва,че няма проблеми.

# 353
Момичета,някой ползвал ли е услугите на обущаря намиращ се на Петко Д.Петков отдолу в блока?Искам малко специфична услуга ,та реших да ви попитам за него да не отидат зян ботушите Simple Smile
Кой от всичките? Тук има поне 3-4 Simple Smile

Снощи се върнах да редактирам ,за кой точно питам,ама нещо правеха на сайта и не успях.Става въпрос за този в блока на Бейби Ленд.Май е само един там newsm78Или ми препоръчай някой изпитан в района Hug

# 354
  • Пловдив
Ако някой иска истинско прясно мляко, мога да дам адрес в Смирненски, от където аз си взимам, понеже малкия пие всеки ден, а аз  предпочитам да пие все пак мляко, защото това в магазините не е  Mr. Green
Канал за мляко хванах. Търси се за месо и яйца  Laughing

# 355
Да вземем повечко съфорумки да се кооперираме и да започем да си гледаме кокошки,крави и каквото ни е необходимо ? Hug

# 356
  • Пловдив
Аз още не съм решила какво да правя с пилешкото, освен че за момента ми мина мерака за него и скоро няма пак да ям пилешко. Лошото е, че у нас ядем основно пилешко и риба.
Много си мислих вчера по темата, разбирам го и управителя на фирмата - всички бухат разни неща, те как да не бухат, нали искат и те да печелят, по възможност повече. Проблемът е, че това си е държавна политика, всички са наясно какво се случва на пазара и никой не взима мерки. Аз лично домашно мляко вече не мога да пия, мирише ми, забравила съм му вкуса просто. Пилешкото още си го спомням, но децата ни няма да го помнят за съжаление. Ще ядат някакви слузести помии и ще си мислят, че е пилешко филе. Това е горчивата истина.

Родителите ми живеят в къща с голям и хубав двор. Имаме много плодови дръвчета, баща ми гледа домати, краставици, чушки и т.н. Лятото със зеленчуците и плодовете нямаме проблеми. Обаче вчера като му изскочих с оферта да пусне и 5-6 пиленца на двора и ме изгледа като чисто луда. То е лудост де, ама ...

# 357
Момичета,някой ползвал ли е услугите на обущаря намиращ се на Петко Д.Петков отдолу в блока?Искам малко специфична услуга ,та реших да ви попитам за него да не отидат зян ботушите Simple Smile
Кой от всичките? Тук има поне 3-4 Simple Smile

Снощи се върнах да редактирам ,за кой точно питам,ама нещо правеха на сайта и не успях.Става въпрос за този в блока на Бейби Ленд.Май е само един там newsm78Или ми препоръчай някой изпитан в района Hug
Една позната си носи там обувките, но я няма да линия в скайп в момента да я разпитам. Мисля, че беше доволна.

# 358
  • Пловдив
bugaboo ,не е лудост-щом има двор.Иначе аз имам две прекрасни блокови тераси и да си направя кокошарник-ето това вече е лудост Joy

# 359
  • Пловдив
Добър обущар има на ул. "Отец Паисий" до арменското кафе "Ереван". От години си нося обувки, чанти и т.н. при него.

Общи условия

Активация на акаунт