Къде в Пловдив - 9

• 74 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Момичета. трябват ми силиконови форми Сърце,но не една голяма, а няколко малки .

Ей такова нещо http://i212.photobucket.com/albums/cc210/mka900/koken/P1080419.jpg

Някой да е виждал ? че все голями единични намирам.

# 631
Момичета. трябват ми силиконови форми Сърце,но не една голяма, а няколко малки .

Ей такова нещо http://i212.photobucket.com/albums/cc210/mka900/koken/P1080419.jpg

Някой да е виждал ? че все голями единични намирам.

Аз си взех силонова форма с 14 сърца (всяко горе долу с размер 2/3 см) от Джъмбо - водят ги форми за лед. Дано те устройва размерът.

# 632
  • София
Интересува ме, има ли фитнес зала в района на църквата Св. Петка, около бул. Мария Луиза?

# 633
Някой питаше преди време за театъра на клоуна Кени (мисля, че така се казваше). Отворил е вчера - http://plovdiv.dir.bg/2010/01/28/news5778605.html

# 634
  • Майничка
Интересува ме, има ли фитнес зала в района на църквата Св. Петка, около бул. Мария Луиза?

Сещам се само за този на "Беласица", пада се срещу бившето кметство до детската кухня на "Богомил", зад блока с кухни Maximum (или нешо подобно бяха).

# 635
  • Пловдив
.....

Аз съм доволна от маникюристката при която ходя . Поставя ми гел, който ми издържа цял месец .
 От св. Петка тръгваш посока гробищата -  точно преди кръстовището на Мария Луиза с Източен ... от дясно под Сталинските блокове , малко след офиса на МТЕЛ.
 Казва се Ели - 888 / 262502

.

На какви цени работи?
Май го отвориха скоро този салон.
Че го видях едва миналата седмица, много ми е удобно мястото и се чудя още?

Една съфорумка хич не е доволна от обслужването на въпросната Ели. дано се включи лично с коментар.
Жестоко съм разочарована от този салон. Записах се предварително, отидох точно на време, но се наложи да чакам 30 мин., докато въпросната Ели си разглеждаше нещо на лаптопа  Shocked Накрая като разбра че съм само за "едно маникюрче" ме препрати при едно от момичетата, което явно е стажантка. Тя ме направи нито по-добре, нито по зле от това което се правя сама. В салона се ползват хартиени пили, които се премятат  от едната маникюристка на другата, прехвърлят се лакчета и други инструменти. Бях с нагласата да проуча и евентуално следващия път да отида за поставяне на гел, категорично ме отказаха. Дори ноктите на самата маникюристка изглеждаха дебели и много изкуствени. Личи си че гела е натрупван пласт върху пласт, без да се изпилява всеки път преди поставянето на новия гел, страшно грозно изглежда. Цените за поставяне на гел са 30 лв., толкова е и поддръжката, общо взето такива са цените и на други места, където хигиената и обслужването са на по-високо ниво .

# 636
Добре, а къде мога да отида само за оформяне и избутване на кожичките? Аз не си слагам лак на ръцете и ми омръзна да ме таксуват пълна цена от 15лв.

# 637
  • Майничка
Жени, понеже си някъде около Гранда май, по онази уличка, която се пада зад Гранда към у-щето "Паисий Х..", като пресечеш "Родопи", след суперчето има едно мини-салонче, само педикюр и маникюр правят, май са най-ниските цени в района. Гледам, че повечето комшийки го посещават.

# 638
Момичета, издирвам телефон и адрес на Тодор Пасков. Благодаря!

# 639
Добре, а къде мога да отида само за оформяне и избутване на кожичките? Аз не си слагам лак на ръцете и ми омръзна да ме таксуват пълна цена от 15лв.
Момичета, много внимавайте с тези кожички и маникюри.Моя приятелка хвана гъбички на ноктите след такава манипулация и вече месеци наред се лекува с мазила и лекарства пие ooooh!

# 640
Жени, понеже си някъде около Гранда май, по онази уличка, която се пада зад Гранда към у-щето "Паисий Х..", като пресечеш "Родопи", след суперчето има едно мини-салонче, само педикюр и маникюр правят, май са най-ниските цени в района. Гледам, че повечето комшийки го посещават.
Тази е и моята уличка, но не съм се разхождала след училището. Ще го погледна. Хигиената как е, че последния пост е стряскащ?

# 641
Тази е и моята уличка, но не съм се разхождала след училището. Ще го погледна. Хигиената как е, че последния пост е стряскащ?
Те гъбичките ходят и по хигиената..

Това е причината, поради която никога не съм посещавала подобни места..
Особено като гледам как за педикюр всичко се кисне в една и съща вана .. и се "пощи" с едни и същи инструменти..
Не е за мен определено  Rolling Eyes .. Пък и имам гъдел.. и нямам нерви  Mr. Green Laughing

# 642
Момичета, къде мога да намеря дюлеви семки за чай (освен от дюлите на пазара  Laughing )?

# 643
Къде в Пловдив мога да намеря официални рокли под наем ?Но все пак да са представителни а не като от втора употреба и на какви цени варират ,благодаря ви

# 644

Особено като гледам как за педикюр всичко се кисне в една и съща вана .. и се "пощи" с едни и същи инструменти..

Маникюристката пръска всичко с дезинфектант  Wink

Общи условия

Активация на акаунт