Къде в Пловдив - 9

• 75 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Хубави четки за коса има в магазина на Солинген, срещу Кукления театър.  Peace

# 121
  • Пловдив
Да се запиша и аз в новата темичка Simple Smile

# 122
Мъжът ми иска да си вземе тиранти, но като се замислих, не знам въобще къде да търсим ? Thinking

# 123
  • Майничка
Мъжът ми иска да си вземе тиранти, но като се замислих, не знам въобще къде да търсим ? Thinking

В Халите, в магазина за колани и т.н. отдясно, влизайки от централния вход.

# 124
# 125
Мамчета,
да ви питам за добра фризьорка в града.
Препоръчаха ми   салона срещу пожарната - Ани се казва момичето , но още не съм сигурна къде да дотида .

Направих грешка като си накъдрих косата преди два месеца и сега не мога да се понасям .
Естествено е изгоряла малко .
Та къде да отида да ме оправят ?!

# 126
Мамчета,
Препоръчаха ми   салона срещу пожарната - Ани се казва момичето , но още не съм сигурна къде да дотида .

Направих грешка като си накъдрих косата преди два месеца и сега не мога да се понасям .

Аз горещо ти препоръчвам Теди.Салонът й се намира близо до ВМИ или по-скоро близо до кръстовището на  Пещерско шосе и В.Априлов.Салончето й е малко,чисто и спретнато и постоянно има клиенти.
Ето ти номера й :0887/834718

# 127
Здравейте  Grinning

Къде има седалки за кола/от тези ,които са само като седалка под дупето/ на Чиполино от 12.60,а не от 18 лв?В Хиполен или Вис Виталис дали ще има?

Ето такава: http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=45

# 128
 santa2 запис

# 129
Здравейте  Grinning

Къде има седалки за кола/от тези ,които са само като седалка под дупето/ на Чиполино от 12.60,а не от 18 лв?В Хиполен или Вис Виталис дали ще има?

В магазина на Чиполино там извън града винаги има

След малко ще ходя до Вис Виталис и ако видя, ще кажа

# 130
Здравейте  Grinning

В магазина на Чиполино там извън града винаги има

След малко ще ходя до Вис Виталис и ако видя, ще кажа

Благодаря ти много Каспър,но аз ще излизам ей сега и надали ще мога да дочакам отговора ти.въпреки това,много ти благодаря.Ще пробвам първо в Хипото после във Вис    bouquet

# 131
Мамчета,

Ако е същата Ани,за която си мисля,наистина е добра.Пожарната в центъра,отсреща(по-скоро се пада с/у училището),салонът беше с име от сорта на А&D или нещо подобно.Държи го тя заедно с майка й.Дълги години ходих там и мога да кажа само хубави неща.И другите им момичета работят добре.
Освен тях мога да препоръчам някои момичета от Арлет до Новотела.Основно там ходя.Ако те интересува,ще кажа имена.

# 132
Момичета някой може ли да ми каже работно време на Венера магазина който е срещу панаира!  Hug

# 133
Мерси на всички за инфото за четките Hug Купих една от магазин Зара. Днес бях трягнала към Заимов, но се оказа, че нямаме асансьор и с детето без количка ми идваше далеч. Случайно видях, че и на кап. Райчо има такъв магазин и взех от там. Simple Smile

Някъде на по-централно място да сте виждали подправки в саксии (босилек, магданоз и т.н.)? В Пикадили има такива, но не ми се ходи чак до там.

# 134
Мерси на всички за инфото за четките Hug Купих една от магазин Зара. Днес бях трягнала към Заимов, но се оказа, че нямаме асансьор и с детето без количка ми идваше далеч. Случайно видях, че и на кап. Райчо има такъв магазин и взех от там. Simple Smile

Някъде на по-централно място да сте виждали подправки в саксии (босилек, магданоз и т.н.)? В Пикадили има такива, но не ми се ходи чак до там.

От Метро сме взимали

Общи условия

Активация на акаунт