Къде в Пловдив - 9

• 75 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте ,знаете ли къде има матраци Магнифлекс в Пловдив където могат да се пробват
Благодаря ви !
В Галеро. От там взехме нашия като преди това полежахме на 5-6 матрака в магазина Simple Smile

Къде има 22см кръгли форми за торта(кейк)? От тези дето са по-дълбоки.

И къде има разни аксосоари за коса - ленти, диадеми, фиби, но по-красиви, подобни на тези в Евита Перони?

# 181
  Такива форми гледах днес и вчера в Метро и Кауфланд.

А за мъфини къде има?На всякъде май са свършили по празниците ooooh!

# 182
  • Майничка
JeniВ, в Сани в Гранда имаше във вторник.

За мъфини купувахме преди Коледа в домашните потреби на Джумаята, с/ банка ДСК.

# 183
  • Пловдив
Момичета, а да сте виждали някъде качествени мъжки пухени якета?

# 184

В Мола имаше много хубави, сега може и да са намалени.Обаче от толкова обикаляне не мога да се сетя точно в кой магазин Laughing

Двата щъркела на Заимов ли се намира в Пловдив?

# 185
  • Пловдив

В Мола имаше много хубави, сега може и да са намалени.Обаче от толкова обикаляне не мога да се сетя точно в кой магазин Laughing

Двата щъркела на Заимов ли се намира в Пловдив?

Благодаря ти.

Да, на Заимов е. От страната на Кукленият театър. Отсреща май също имат магазин.

# 186
Търся лепенки за пъпче на Чико.
Не тайландски, китайски или други, а на Чико.
Проверила съм поне в 5 аптеки.

# 187
Някой питаше за кухненска везна. Има в Технополис до Метро, 29 лв. от 25 гр. до 5 кг.

Формички за мъфини имаше пак там, силиконови, з амногократно печене:)

# 188
  • София
Здравейте,момичета!
Честита Нова Година на всички!!!
Пожелавам ви много здраве,щастие и нови хубави покупки през тази година  Heart Eyes

Искам да ви попитам къде продават на най-ниски цени ето тази кафемашина?
http://bureto.com/images/VIA_VENETO_DE_LU.jpg
В смисъл до 170-175 лв,защото в зората и по Техномаркетите е към 200 лв,а от нета не ми се ще да поръчвам.Искам на живо да си  я купя  Laughing
И ако някой има отзиви дали прави добро кафе,моля да сподели.Не съм се спряла 100% точно на тази,може и Делонги да е,но просто прочетох само хубави отзиви,а и цената ме устройства напълно,та затова засега съм се ориентирала към нея  Rolling Eyes
Точно тази кафемашина ползваме вече 3 години, без забележка е, кафето е страхотно наистина, супер каймак прави. Същата има и свекърва ми, и двете са купувани от Зора, виж там, мисля, че имаше минимална разлика в цената. Понеже ни е подарък от свекърва ми, не мога да кажа за колко точно са я купили преди три години, но със сигурност е била около 180 лв. Също Саеко ползва и съседката ми с години, ние всъщност от нея се запалихме. Смятам, че е добър избор и няма да съжаляваш.

Честита Нова Година на всички! Да сте здрави и щастливи!

# 189
Някой питаше за кухненска везна. Има в Технополис до Метро, 29 лв. от 25 гр. до 5 кг.

Формички за мъфини имаше пак там, силиконови, з амногократно печене:)

ЕЕеееееее, златна си   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Напоследък имаш отговори на всичките ми въпроси!Дано и занапред да е така Laughing

Пепи , благодаря и на теб.

Каспър , във Вис Виталис провери ли?

# 190
Не знам къде да ги търся - от Вис Виталис взех доста неща на Чико - козметика, омекотители за пране, възглавнички, обаче тези лепенки предишния път ги купувах от аптеки и хич не се сетих пак там да търся... Явно пак ще се ходи натам.

# 191
Не знам къде да ги търся - от Вис Виталис взех доста неща на Чико - козметика, омекотители за пране, възглавнички, обаче тези лепенки предишния път ги купувах от аптеки и хич не се сетих пак там да търся... Явно пак ще се ходи натам.
Ако все още съществува магазина на Чико / на самото колело на панаира /, може да провериш и там, много го уважавах преди 5 год., когато малкия беше бебче.

# 192
А аз да попитам виждали ли сте някъде бележки, които се залепят с магнит за хладилника?
[/quote]

Да отговоря, ако ве4е не е твърде късно - купувала съм от евроленда на главната магнитна дъс4ица, която по-скоро прили4а на страница от тефтер, но е от пластмаса. Върви в комплект с флумастер, който на капа4ката си има малка гъби4ка. Каквото напишеш на дъската, можеш да го изтриеш с гъби4ката, много е удобна, а и флумастера също има магнит и се лепи на хладилника.

# 193
JeniВ, в Сани в Гранда имаше във вторник.

Има 22, но е много плитка. Аз искам от по-дълбоките. 
Ако някой се сети и на друго място да казва, че Метро и Кауфланд са ми далеч.

В Двата щъркела имаше за мъфини форми и разни други работи, но 22см тавичка нямаха. Sad

# 194
Незалепващи форми за мъфини гледах в магазина на малката главна,където продават сервизи Луминарк.Мисля, че Него се казва магазинът,по средата на малката главна се пада.Там сигурно ще има и форми за торти/кейк.

Общи условия

Активация на акаунт