Къде в Пловдив - 9

• 75 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
моля някой да ми каже точен адрес на детски център "Макуин"  Praynig

# 196
Намира се ето тук http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=529808632b9cbedcb17b3d9af67a5b7b&tip=1
Център Riva, точния номер не знам и на коя от двете улици се води

# 197
моля някой да ми каже точен адрес на детски център "Макуин"  Praynig

За първи път го чувам.Нов ли е?Който е ходил моля даде отзиви.

# 198
Този център е от ноември. Заведох малката веднъж и повече няма и да отидем. Адски задимено, понеже има и кафене. Само едно момиче отговаря за децата, която и същевременно записва и новодошлите.

# 199
Честита Нова година ... здраве и късмет за всички през новата 2010!!!

Момичета, имам едно питане - кажете ми добри фирми в Пловдив за изработване на кухни - Класик и Диалог съм ги прослушала вече.

# 200
  • до Пловдив

Момичета, имам едно питане - кажете ми добри фирми в Пловдив за изработване на кухни - Класик и Диалог съм ги прослушала вече.
аз бих ти препоръчала фирма редо  http://redobg.net/
ние си поръчахме от тях мебелите и сме много доволни

# 201

Моята я правиха фирма Класик преди година.Много съм доволна.Ако искаш мога да ти пратя снимки.Много са коректни и направиха всичко както исках.Нямам нито една забележка.

# 202

Моята я правиха фирма Класик преди година.Много съм доволна.Ако искаш мога да ти пратя снимки.Много са коректни и направиха всичко както исках.Нямам нито една забележка.

Да, Крисси, съгласна съм с теб ... хубави са им, а и хората там са много любезни ... но пък цената  Shocked ... за още малко и си купуваме италианска. В интерес на истината тяхната цена ни е доста над бюджета, и то говорим че това е без уредите.
Затова се интересувам и от алтернативи.

# 203
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да запиша дъщеря ми на   народни танци  Laughing
Вижте тази темичка за училищата в Пловдив, ако някой има впечатления да сподели Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456751.0

# 204
Вижте тази темичка за училищата в Пловдив, ако някой има впечатления да сподели Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456751.0

ДНА любителския състав - познавам ги и съм ги гледала - много ми харесват.
Забравих името, май ХЕМ беше, но далеч не съм сигурна...

За моите лепенки за пъпче, казвам ако на някой му се наложи да търси - не ги внасяли от 2 години.

# 205
За моите лепенки за пъпче, казвам ако на някой му се наложи да търси - не ги внасяли от 2 години.
Абе за колко неща така са ми казвали, а после съм ги намирала!  ooooh!
По интернет потърси ли, доста сайтове с техни стоки доставят за нормални пари до тук!  Peace
Ще се поровя сега да видя дали ще намеря!

# 206
Малко спам. но за какво е тази лепенка за пъпче? Нямам спомен да съм ползвала такова нещо newsm78

# 207
  • Пловдив

Да, Крисси, съгласна съм с теб ... хубави са им, а и хората там са много любезни ... но пък цената  Shocked ... за още малко и си купуваме италианска. В интерес на истината тяхната цена ни е доста над бюджета, и то говорим че това е без уредите.
Затова се интересувам и от алтернативи.

За по-ниски цени - търси частни майстори  Peace Аз съм страшно доволна от моя - ако искаш мога да ти дам координати - показвала съм снимки у нас в Нашия дом  Peace

# 208
  • Пловдив

На моя позната детенцето ходи в 60-класното  Peace

# 209
Малко спам. но за какво е тази лепенка за пъпче? Нямам спомен да съм ползвала такова нещо newsm78

И аз първо не ползвах, но към 3 месец взе да изкача пъпчето и трябваше да слагам, да се прибере уж! Но май вече беше късно!
Иначе за пазене при къпане също се ползва, да не се мокри в началото с вода!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт