Къде в Пловдив - 9

• 75 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви ,момичета   bouquet

Ние извикахме вчера някакви, на "ул.Преслав" е офисът им.Завъртяха се за 10 минути/чаках ги цял ден,а уж беше до 1 час  ooooh! / и ни оръсиха 50 лв  #Cussing out

# 241
  • Пловдив
Поне оправиха ли ви климатика?

# 242
КаспърПровери в магазинчето на Съником.Зад ДНА-то    Peace
ООО всъщност там съм виждала одеалца.А за чаршафчета можеш да погледнеш във фирмения магазин на Свежен.Намира се на сфетофара на хирургиите от страната на ХЕИ-то.Ако идваш от центъра по Пещерска е точно на сфетофара в дясно. 

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 15:06 от Ket71

# 243
Поне оправиха ли ви климатика?

Е то оставаше и да не го оправят за 50 лв  Laughing

# 244
Каспър , миналогодишната бебешка колекция на Премама беше в екрю,бежово и оранжево.Чувалчета,играчки,аксесоари...Виж ако имат нещо останало, което те устройва.Ако нямаш път натам, аз ходя там всеки ден, мога да питам и да ти кажа.

# 245
Къде се намира този магазин.Премама.Чувала съм за него

# 246
  • Пловдив
Къде се намира този магазин.Премама.Чувала съм за него

до Арлета на Новотела

# 247
Да, благодаря, гледах ги вярно в Премама и имаше цвят, който ме устройваше.... Но пак бяха много големи възглавниците май.
Отначало мислех от там да правя цялата стая текстила, но после се разубедих, защото розовото беше много бледо, а сега като циганетата пуста радост за момиче, взех всичко циклама ярка.  Joy
И изключих за Премама въобще  ooooh! Ще ги проверя задължително, даже и каталог имам вкъщи.  Simple Smile

# 248
Благодаря

# 249
...а сега като циганетата пуста радост за момиче, взех всичко циклама ярка.

Първата година на дъщеря ми все бягах от розовото,да не е банално.Е, от втората година се предадох.  Laughing Сега като й отворя скрина, розово до розово. Ми хубаво е,отива им на момиченцата.
А сега във въпросния магазин има 50% намаление на дрехите.Снощи се сдоби малката с още една цикламена блуза.  Embarassed Та по-добре е да не влизам там тези дни, да не ме върне скоропостижно мъжо в Несебър...

# 250
Къде в Пловдив се продават био зеленчуци и плодове?

По магазините няма да ги намериш. Ние с още едно момиче се организираме и ги взимаме от ферми до Пловдив(по-принцип зареждат био магазините в София).  В момента обаче има много малък избор, май само лук. Преди имаше един сайт, който доставяха до вкъщи, но вече не работи.
Иначе на Гимел домати, краставици и т.н. има в Пикадили, Била.

# 251
Търсим уроци по пеене, но да не е хор или групово занимание, а индивидуално.

# 252
  • Пловдив
От къде мога да си купя козметика на Collin? Знам че я разпространяват и използват предимно козметичните салони, но все пак....

# 253
  • София
От къде мога да си купя козметика на Collin? Знам че я разпространяват и използват предимно козметичните салони, но все пак....
Да, моята козметичка ползва точно нея, ще я попитам като отида откъде я поръчва.

А бе, момичета, какво става с този мол? ooooh!То скоро няма да останат магазини вътре. Вчера ходих след като не го бях посещавала поне два месеца - ами Мехх затваря, NafNaf също няма и помен от него, Леонардо от 4 месеца не работел. Овиезе и то така ми изглеждаше, но ми казаха служителите, че няма да затварят. На първия етаж имаше магазин за бижута, няма го, горе имаще два магазина за обувки и чанти и те изчезнали. Уплаши ми се окото! ooooh!

А къде има такива ботуши - http://www.whoogaboots.co.uk/, търся за моя приятелка, както и яке, ето такова, кожата трябва да е естествена на яката http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303546023 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 254
  • Пловдив

поръчваш я от козметичка,която работи с Колин.

mamasvetla ,доста магазини удариха кепенците,да.Явно оборотите им не са задоволяващи.

Общи условия

Активация на акаунт