Къде в Пловдив - 9

• 75 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Дам, към момента са затворили 8 магазина...
На партера затворения не е за бижута, а за фибички и ластички. Не знам аз не съм търговка, но все си мисля, че не може с ластичета от 80 ст да плащаш тези наеми, явно не са си направили сметката... Също и с обувки от 10 лв 300 кв м магазин без особено голям избор.
Наф Наф са световна верига и може и да имат магазини по централните улици на Франция, обаче за нашия вкус са прекалено обикновени модели, а цените високи... Двата магазина за обувки и за тях си имам обяснение, лошото е че имам обяснение и за още няколко, които все още работят.
Да му мислят новите 2 мола, които им предстои да отворят - на Пловдив му се носи лоша слава като покупателна способност и сега покрай кризата, съвсем го затвърдиха... Колкото и да си измислят други оправдания.

# 256
Според  мен най-добре ще е мола в центъра. Зависи и какви магазини ще има, но мястото му е най-добро. Сегашният е малко отдалечен.

mamasvetla Ugg не съм виждала в БГ. Поръчайте ги от чужбина. Примерно в Асос ги има и доставят до БГ.

# 257
  • Пловдив
От къде мога да си купя козметика на Collin? Знам че я разпространяват и използват предимно козметичните салони, но все пак....

поръчваш я от козметичка,която работи с Колин.

Ами може ли да ми дадете координати на такава - по възможност в близост до кв.Хр.Смирненски. Аз си я взимах от една козметичка, но тя замина в чужбина и от една година някъде няма от къде да си я набавя.

# 258
Къде в Пловдив се продават био зеленчуци и плодове?

По магазините няма да ги намериш. Ние с още едно момиче се организираме и ги взимаме от ферми до Пловдив(по-принцип зареждат био магазините в София).  В момента обаче има много малък избор, май само лук. Преди имаше един сайт, който доставяха до вкъщи, но вече не работи.
Иначе на Гимел домати, краставици и т.н. има в Пикадили, Била.
JeniB, благодаря ти!   bouquet

# 259
  • София
Дам, към момента са затворили 8 магазина...
На партера затворения не е за бижута, а за фибички и ластички. Не знам аз не съм търговка, но все си мисля, че не може с ластичета от 80 ст да плащаш тези наеми, явно не са си направили сметката... Също и с обувки от 10 лв 300 кв м магазин без особено голям избор.
Наф Наф са световна верига и може и да имат магазини по централните улици на Франция, обаче за нашия вкус са прекалено обикновени модели, а цените високи... Двата магазина за обувки и за тях си имам обяснение, лошото е че имам обяснение и за още няколко, които все още работят.
Да му мислят новите 2 мола, които им предстои да отворят - на Пловдив му се носи лоша слава като покупателна способност и сега покрай кризата, съвсем го затвърдиха... Колкото и да си измислят други оправдания.
Абсолютно съм съгласна с тебе, не може със средна заплата 500 лв. да продаваш якета и обувки по 700 лв. Вчера с мъжа ми се смяхме на едно яке Версаче от 1400 лв намалено на 700 лв. LaughingТова за Пловдив е просто мисия невъзможна.

А за ботушките UGGS точно тава ми е целта да ги купя от БГ за моя приятелка, която е в чужбина, защото там са безумно скъпи. В Бата имаше вчера по 35 лв, но изкуствена кожа.

# 260
Момичета, знае ли някой какво е работното време на мебелен салон Галеро ... днес и утре. Благодаря.

# 261
Извинявам се за спама.
В Пловдив е пълно с псевдо-богаташи.Снобарията и празните портфейли дебнат отвсякъде.  Laughing
Затова маркови магазини тук не могат да се задържат.
Понеже съм в сферата на търговията със скъпи неща,за хора с възможности, този проблем ми е болезнено ясен.То е ясно, че кризата ни засегна всички, но и без нея положението е такова.Ако знаете само,уж най-заможните хора в града какви сметки си правят и как се циганят понякога... Хем ми е смешно, хем ми се плаче.Такова чудо в такива размери няма нито в София, нито в Бургас, нито във Варна.
Как ще оцелеят тези молове, не ми е ясно.

# 262
  • Пловдив
Момичета, знае ли някой какво е работното време на мебелен салон Галеро ... днес и утре. Благодаря.
Със сигурност работят и утре, но мисля беше от 10 до 16ч, а днес  до 18ч Peace

# 263
Вчера с мъжа ми се смяхме на едно яке Версаче от 1400 лв намалено на 700 лв. LaughingТова за Пловдив е просто мисия невъзможна.

Не си само ти .И аз един ден съм сложила  пари в джобчето ,влизам в един  лъскав магазин ,много си харесах  палтенце.Ама простичко,в бежовата гама ....попитах за цената и девойчето ,като ми каза 1200лв. така прихнах да се смея-без да искам го направих.После чак сама се засрамих.Излязох  от магазина що годе културна но се насмях на воля отвън.

# 264
Момичета така и не разбрах къде е детски център Маккуин,моля някой да ми каже/може и на лични/ Peace

# 265
Рива център - има и карта няколко страници по-назад

# 266
Със сигурност работят и утре, но мисля беше от 10 до 16ч, а днес  до 18ч Peace

Страхотно ... благодаря ти мнооого.

# 267
Рива център - има и карта няколко страници по-назад

Каспър благодаря Hug,но картата не ми се отваря а пък Рива център,не се сещам кое е

# 268
Как да се сетиш като е отворено преди 2 месеца  Joy
моста на ВИХВ караш към България, идваш от В Априлов - след моста слизаш вдясно и първата вдясно - долу има магазин Сани, горе е центърчето - лабиринтче и кафенце

# 269
Аз още си търся алое в саксия, че в Бриколаж от година нямали казаха.

Мерси за идеите:)

Общи условия

Активация на акаунт