Къде в Пловдив - 9

• 75 381
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Майничка
Момичета, търся грейка за възрастен, но да е по-голям номер - XXL например. Идеи откъде?

От онези без ръкави ли? По магазините за работно облекло.

# 526
Момичета, търся грейка за възрастен, но да е по-голям номер - XXL например. Идеи откъде?

От онези без ръкави ли? По магазините за работно облекло.
м.. и аз за това се сетих Simple Smile (че напоследък обикалях магазини за РО)...
Ама и друго - оня ден гледах доста такива на руския пазар (ако става въпрос за тия без ръкавите де) ... Особено за възрастен щом казваш, мисля, че са иделани .. имаше различни модели  Peace

Майка ми чакаше в КАТ да си плаща глобата и се мотахме с дребния по циганийките, че вътре на опашката никак не го свъртя  Laughing

# 527
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, днес ще си купя от Лукойл Hug

Аз купих на свекър ми от Свежен/ до хирургиите на Пещерско шосе/ имаше няколко модела Peace

# 528

Сега се сетих, че на Капитан Ррайчо има един магазин до 5 ХЛ, пада се в началото след фотото, ако идваш от Тримонциум!  Peace

# 529
  • Пловдив
преди време някой питаше за татуировка ръкав-има в Джъмбо-три разновидности

# 530
Момичета, мерси много за инфото за грейката   bouquet - а пък въобще не съм се сетила за работно облекло  ooooh!

Орхидеа, прощавай, би ли превела 5 ХЛ ...

# 531
Аз имам питанка, някой виждал ли е 3/4 ръкавици?

# 532
  • Пловдив

дамски,кожени 3/4 ръкавици има в магазина за кожени изделия в Халите-като влезеш веднага вдясно /не се сещам за името-някакъв бик имат на торбичките/.Има различин цветове.Имат щанд и в Мола,но има малък избор и няма такива ръкавици

# 533
  • Пловдив
Момичета, мерси много за инфото за грейката   bouquet - а пък въобще не съм се сетила за работно облекло  ooooh!

Големи номера има и в Диамонд отстрани на халите

# 534
  • Пловдив

5 пъти XL  Wink

# 535

дамски,кожени 3/4 ръкавици има в магазина за кожени изделия в Халите-като влезеш веднага вдясно /не се сещам за името-някакъв бик имат на торбичките/.Има различин цветове.Имат щанд и в Мола,но има малък избор и няма такива ръкавици
Благодаря, но предпочитам да не са кожени, не уточних

# 536
  • Пловдив
Здравейте,
Откъде в Пловдив мога да си купя продуктите на Аквасорс, коластрата по-точно ме интересува?
Ако има някой дистрибутор да казва, да не си мълчи Naughty
Иначе сайтът за поръчки го открих, но предпочитам от тук да си купя, пък и по-бързо ще стане.

# 537
  • Пловдив
Благодаря, но предпочитам да не са кожени, не уточних

черни от плат има в Джъмбо,но плата не е кой знае какво

# 538

Продават големи неща до размер 5 ХЛ, и магазина май има такъв надпис отгоре за ориентир, та реших, че 2ХЛ ще има вероятно там като избор на дрехи!  Peace

# 539
  • Пловдив
Къде мога да намеря раничка или чантичка с WINX?

Общи условия

Активация на акаунт