Къде в Пловдив - 9

• 74 453
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Има ли някой вече впечатления от детския център срещу МОЛа. Май се казваше Fairy ?

# 646
Точно заради хигиената от години търся за педикюра да не е с киснене, а с тези шпрейовете, ако ще и двойно по-скъп да е, защото да не го правя всеки ден, обаче няма и няма... Колко съм питала хиляда козметички и никоя няма.
А от сладка хапка знам, че в една Стара Загора има на няколко места...

А тоя умрял дезинфенкатант при маникюристките - направо думи нямам. Единствено в Арлет мога да кажа, че дезинфекцията е на високо ниво, но там си е стандарт. Навсякъде другаде ми се е виждало замазване на очи.

# 647
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря дюлеви семки за чай (освен от дюлите на пазара  Laughing )?
Може да пробваш в Билковата аптека...

# 648
  • Майничка
Жени, понеже си някъде около Гранда май, по онази уличка, която се пада зад Гранда към у-щето "Паисий Х..", като пресечеш "Родопи", след суперчето има едно мини-салонче, само педикюр и маникюр правят, май са най-ниските цени в района. Гледам, че повечето комшийки го посещават.
Тази е и моята уличка, но не съм се разхождала след училището. Ще го погледна. Хигиената как е, че последния пост е стряскащ?

Абе, мацката работи с ръкавици и маска, ама само това мога да кажа, защото не ходя на маникюрист. Laughing

# 649
  • София / Пловдив
Маски клагат май само когато изпилват гела.

# 650
Момичета,къде около
Полиграфията има складче за памперси?В смисъл не точно до Полиграфията,а някъде в околността,може и в Тракия,също ми е удобно.Търся от  турските Хъджис или Памперс и да са на по-сносни цени.Защото на търговията "Ритон" са доста скъпички,а до Брезовска не ми се ходи  Confused

# 651
  • Пловдив
elfi4ka , аз взимам турски Хъджис за 19 или 20 лв (както дойде) от търговския център в Изгрев ,който е близо до поликлиниката .В магазина се продават перилни препарати и памперси различни видове .

# 652
Момичета,къде около
Полиграфията има складче за памперси?В смисъл не точно до Полиграфията,а някъде в околността,може и в Тракия,също ми е удобно.Търся от  турските Хъджис или Памперс и да са на по-сносни цени.Защото на търговията "Ритон" са доста скъпички,а до Брезовска не ми се ходи  Confused
В момента Памперс е на промоция в Била на 20 лв

# 653
Момичета,къде около
Полиграфията има складче за памперси?В смисъл не точно до Полиграфията,а някъде в околността,може и в Тракия,също ми е удобно.Търся от  турските Хъджис или Памперс и да са на по-сносни цени.Защото на търговията "Ритон" са доста скъпички,а до Брезовска не ми се ходи  Confused
В момента Памперс е на промоция в Била на 20 лв

А в малката Била/на кръстовището на М.Луиза към СПС-а/ дали има такава промоция?

elfi4ka , аз взимам турски Хъджис за 19 или 20 лв (както дойде) от търговския център в Изгрев ,който е близо до поликлиниката .В магазина се продават перилни препарати и памперси различни видове .

Извинявам се за невежеството,но къде е този цнтър?Една синя сграда на Ландос ли?

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 11:37 от elfi4ka

# 654
Също и в Кауфланд Памперс е на 19 лв

# 655
  • Пловдив

Извинявам се за невежеството,но къде е този цнтър?Една синя сграда на Ландос ли?

продължаваш надолу по Ландос  след синята сграда и на втората пресечка завиваш наляво.Вижда се една голяма табела "Търговски център Изгрев"

И Пуфис в момента са по 20 лв в Кауфланд.

# 656
  bouquet Благодаря ви момичета,страхотни сте!

# 657
Аз точно заради хигиената пък си купих инстументи от 2-та щъркела за маникюр и си ги нося. Гъбичките са най-малкото нещо което може да хванем от маникюр и педикюр.  Sad

# 658
Накой скоро да е намазал нещо хубаво от разпродажбите? Simple Smile Интересуват ме рокли най-вече.

# 659
  • Майничка
Да питам и аз - някой срещал ли е в Пловдив джапанки за дребни (т.е., номер 22-23)?

Общи условия

Активация на акаунт