Имаме в Канада зима с красива бяла пелерина - 40

• 41 819
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета.Имам едно много неприятно питане но е факт.Ние сме от 5 месеца в Монреал ,имам 2 деца и сега съм бременна отново.За съжаление не мога да задържа бебето.Та мисълта ми е ,има ли някои който е правил аборт в часна клиника.Разгледах в нета ,има няколко в сайта на който пише ,че ако си с медицинска карта е безплатно.Утре 6те се обадя в болницата сент Люк.Но знам че системата е доста тромава а времето си минава . Ние не сме на социал ,защото мъжа ми работи.Благодаря ви !Извинявам се отново.

# 466
  • Лавал-Пловдив
Съжалявам, че се намесвам не по питането, но защо трябва да абортираш в държава, която прави толкова много за децата. Родих преди 4 месеца 3то дете( бяхме от 8 месеца тук, когато забременях ) и наистина съм възхитена от всички грижи полагани за мен и бебето. Помощта е и морална и материална и въпреки, че в момента не работим, не съм усетила нужда от нещо.
Пак се извинявам за пристрастието, но съм много чувствителна на тази тема, защото никога не бих си простила един аборт без сериозни животозастрашаващи причини ако ще да ми е 10та бременност.
Успех все пак  Praynig

# 467
МaНЕВрата, честито и най-добри пожелания! Много късмет и много усмивки да имаш! И един прекрасен ден днес, макар, че при вас вече почти е минал Simple Smile

# 468
Маневрата, Честит Празник! Да си здрава, усмихната и много обичана! newsm59 Gift

# 469
  • Калгари, Канада
МaНЕВрата , Честит Рожден Ден! Много здраве, много щастие и много любов!    newsm67

# 470
  • Vaudreuil Canada
МaНЕВрата Честит Рожден Ден!
Да си здрава, щастлива, обичана, просперираща и с много сбъднати мечти.

Честит Рожден Ден и на Kimberly na KivitoT!
Да расте щастливо и усмихнато дете.

# 471
Честито на рожденничките!
От здраве да не се отървете  Peace

# 472
Мерси, момичета,
От два дена съм на път и поради обстоятелствата празникът се отложи за събота. Засега празнувам и черпя виртуално! newsm24

# 473
Благодаря ти shemet neveroqten за пожеланията и затова 4е не сте ме забравили.  bouquet

# 474
Момичета да ви се похваля,днес взехме Кандско гражданство.

# 475
kivitoT ,честито!!! newsm74 beer

# 476
kivitoT, браво, да сте живи и здрави newsm10

# 477
  • На бял кон в Pierrefonds
kivitoT, честито гражданство и честито за рожденничката! Много хубава снимка!

Много време ли ви отне? Ние вече повече от година чакаме за теста и никакво раздвижване няма  Sad

budala, обади се в CLSC, може да ти дадат някаква идея. Познавам една дама, която прави аборт, но тя се обърна към гинеколога си. Ти имаш ли такъв?

# 478
Рони благодаря,всичко се уреди,обадих се става много барзо с дата за първи преглед.Сега съм в друго притеснение ,че интервенцията е с месна упойка.Как ще издърва незнам .Кака -Дора всеки си знае себе си .Аз изкарах 2 ужасно тежки бремености с 2 секциота и то не по желание .Дано не прозвучи като управдание ,но на 3-то такова преживяване не мога да се съглася поради простата причина ,4е далго време няма да съм полезна на децата ми.Блягодаря още веднъж.Лек и спокоен ден на всички!

# 479
  • Калгари, Канада
budala, не се тревожи за упойката, те ще си преценят дозата на място и предполагам ще ти сложат няколко по време на процедурата. Моят опит и на близките ми показва, че се чувстват опън, натиск и други подобни, но не и болка. Сълзи от болка въпреки местната упойка съм ляла само в БГ и знам какво е.   А за след процедурата ги попитай, могат да ти дадат нещо или да ти кажат какво да пиеш. Успех, дано всичко мине безболезнено и се възстановиш бързичко.   bouquet Ако имаш желание после напиши как е минало.  Hug

kivitoT , честито и за двете събития. Страхотно семейство сте!   bouquet Да не забравите да си извадите канадски паспорти сега, че без тях няма как да пътувате извън страната.

Общи условия

Активация на акаунт