Имаме в Канада зима с красива бяла пелерина - 40

• 41 819
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
не е за малкия, за баткото е  Cry
за лаковете знам, че ги има в Бг, за тук се чудя...
и освен това, дали няма да ме посочат с пръст като тормозител на деца, защото искам да купя горчив лак да мажа пръстите на детето   ooooh!

# 496
Николова, нещо се/го притеснява щом си гризе ноктите. Ако можете, поговорете с него.
Хомеопатия би ви помогнала, но си трябва специалист и интервю.

# 497
  • Калгари, Канада
не е за малкия, за баткото е  Cry
за лаковете знам, че ги има в Бг, за тук се чудя...
и освен това, дали няма да ме посочат с пръст като тормозител на деца, защото искам да купя горчив лак да мажа пръстите на детето   ooooh!

И тук продават, питай на щанда за лекарствата. Няма да те обявят за тормозител  Wink

# 498
Привет! Ние вече сме визи, а още се чудим по кой път да поемем Rolling Eyes Сигурно сме луди нали Crazy

# 499
Привет! Ние вече сме визи, а още се чудим по кой път да поемем Rolling Eyes Сигурно сме луди нали Crazy

Не сте луди, просто "е вреmе за реШения"' които никой не mоже да взеmе вmесто вас!!!

# 500

Галче,предполагамвсеки е минал по този път.....аз бях така,много се бях замислила и точно като дойдоха визите .В Канада пристигнах  малко преди  да ми изтече визата.Реших ,че е по-добре да доидем и да видим как е ,отколкото само да се чудим.Е,не съжаляваме Grinning
Така че не сте единствените в тази ситуация Hug

Късмет

# 501

как така имате визи, а се чудите по кой път? Не сте рещени още да заминете за Канада ли?

# 502

Вери, и аз така мислех в началото и доста го наблюдавах - прави го когато гледа телевизия, или чете книга /в тези случаи е съвсем спокоен/ или просто няма какво да си прави ръцете. Ще попитам в аптеката

Галче, кой каквото и да говори, според мен е важно да се опита, вместо цял живот да съжаляваш какво си пропуснала. Път назад винаги има

# 503
  • Лавал-Пловдив
Имаше един период, в който Зара много си гризеше ноктите - точно около раздялата ми с баща им, мисля че беше на психическа основа, защото тя най - много преживя нещата. После постепенно с много приказки и увещания спря, от самосебе си. Не съм използвала никакви средства, но помня, че почнах да я лакирвам с лаковете ми и тя от мерак да е с красив "маникюр" си пазеше ноктите.
За идването в Канада - за секунда не съм се чудила. Не може да хвърлиш толкова нерви, усилия и немалко средства и накрая да се откажеш пред финала. А иначе самолети за обратно има всеки ден  hahaha Joy Joy

# 504
Здравейте от мен Hug
Не съм писала отдавна, ама се наложи. Не се шашкайте от картинката в профила ми, пчеличката ще остане да пърха долу при линийките Peace Малко промени, май само ника ми остана същия Whistling

# 505
  • Vaudreuil Canada
p4eli4ka честито - лека и безпроблемна бременност ти желая .. таман щях да питам някой няма ли да бременее вече Simple Smile

# 506
  • Калгари, Канада
Здравейте от мен Hug
Не съм писала отдавна, ама се наложи. Не се шашкайте от картинката в профила ми, пчеличката ще остане да пърха долу при линийките Peace Малко промени, май само ника ми остана същия Whistling

Странен начин за поднасяне на такава хубава новина, докато четох "наложи" се и "не се шашкайте" какво ли не си помислих.

p4eli4ka, Честито  preggo Лека и безпроблемна бременност и от мен.   Hug   Дано скоро и други мами се похвалят.

# 507
  • Лавал-Пловдив
Честито, пчеличка и най - хубавото бебе да гушкаш на финала. Кога се очаква всъщност - септември ли  newsm78

# 508
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден Снежи!
Да си здрава, щастлива, усмихната и все така позитивна Simple Smile
Весел празник!

Честит Ни Национален Празник Момичета!

# 509
Честит празник момичета!

Снежи и на теб честито, да си жива и здрава и много усмивки   bouquet

Пчеличке -    newsm32  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт