Имаме в Канада зима с красива бяла пелерина - 40

• 41 264
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Аз давах едни бисквитки Baby Mum-mum -оризови са и ги имаше във Лоблаус -Макси. И аз обаче на по-късен етап, може би чак около 9-10 месеца.

# 601
  • Канада, Монреал
Да и аз такива бисквити съм давала. Няма как да се задави, понеже се топят в устата. И коричка хляб съм давала да си чеше венците Simple Smile
Лека бременност на Пчеличка и Титина  Hug

# 602
  • Калгари, Канада
На Марти от 3-4 седмици му давам от бисквитките на Baby Mum-mum, корички хляб /правим си домашен/, напоследък гризка ябълка и краставичка, яде бананче, грозде съм му изстисквала по мъничко. Иначе си яде пюрета на Хейнз, каши много малко и сме си още на кърма.

# 603
а мен още ме е страх да давам бисквити и хляб  Blush
Денис има 8 зъба и ме е страх да не се задави .
все още сме на пюренце по малко , каши4ка и мноого кърмене  Peace
моми4ета,лазят ли бебоците ви ве4е ? а сядат ли без опора?
  bouquet
наслаждавай те се на хубавото време

# 604
  • Калгари, Канада
silvia_alexis, колко ти е голям бебока? Моят стой прав и даже ходи по оградката, има почти 5 зъба. Laughing

# 605
  • Калгари, Канада
Галче , сега се сетих, малко скъпичък вариант е, но може да влезете в Канада за да не си загубите визите /преди изтичането им/ и после да се върнете в БГ, ако догодина се променят нещата с работата на мъжа ти и решите да идвате насам, няма да имате проблем да дойдете. Въпроса е, че ще трябва да похарчите пари за самолетни билети и квартира докато си получите резидент картите. Това е вариант само да отложите самото идване, но ако твърдо сте решили да не идвате си е набутване с пари. Споменавам ти го, в случай че не го знаете, иначе не го препоръчвам. Peace

# 606
а мен още ме е страх да давам бисквити и хляб  Blush
Денис има 8 зъба и ме е страх да не се задави .
все още сме на пюренце по малко , каши4ка и мноого кърмене  Peace
моми4ета,лазят ли бебоците ви ве4е ? а сядат ли без опора?
  bouquet
наслаждавай те се на хубавото време
Моите дъщери на 10 месеца нямаха нито един зъб, но пък след седмия месец им давах по-твърда подходяща храна /малки парчета плод, сварен грах, бебешки сириъл/, която да взимат с ръце. Бебетата могат да дъвчат с венците си много добре  Simple Smile

# 607
Галче , сега се сетих, малко скъпичък вариант е, но може да влезете в Канада за да не си загубите визите /преди изтичането им/ и после да се върнете в БГ, ако догодина се променят нещата с работата на мъжа ти и решите да идвате насам, няма да имате проблем да дойдете. Въпроса е, че ще трябва да похарчите пари за самолетни билети и квартира докато си получите резидент картите. Това е вариант само да отложите самото идване, но ако твърдо сте решили да не идвате си е набутване с пари. Споменавам ти го, в случай че не го знаете, иначе не го препоръчвам. Peace

Да това също е вариант.Моя приятелка ,която също се чудеше какво да прави като и пристигна визата и мисли почти до изтичането на визата си,дойде в Канада за  има -няма месец.Единствения документ ,който си извади е перманент резидент картата.Дори имаше проблем със снимката и тя прати нова снимка от България.

# 608
silvia_alexis бебетата са ни на една възраст долу горе.И моя трудно седи сам,не лази и не може да се изправя сам/само се обръща и стои на краката/,за разлика от батко му ,който беше фурия.Почвам да си мисля,да не е от климата newsm78 hahaha

# 609
Привет Hug

Благодаря за идеята, момичета! И аз си го мислех този вариант, но мъжът казва, че при емиграцията няма "опитване" или тръгваш или не Peace Ще видим.

# 610
 Галче, колко мислиш, че ще Ви излезе една такава "екскурзия" до Канада. Имай предвид билети, наем за около месец( не знам кой и при какви условия ще се съгласи за месец), храна, и другите разходи, които ще се появят.

# 611
Галче, колко мислиш, че ще Ви излезе една такава "екскурзия" до Канада. Имай предвид билети, наем за около месец( не знам кой и при какви условия ще се съгласи за месец), храна, и другите разходи, които ще се появят.

Титина, хич няма да е евтино. Поне 5 хиляди сигурно за един месец. Затова не знам дали си струва Crazy

# 612
  • Vaudreuil Canada
Галче според мен е по-добре да не тръгвате - вие определено нямате ясна мотивация за идване тук - по някаква причина сте започнали процедурата и междувременно тя е станала маловажна. Това е сериозна стъпка и наистина не може да се подхожда към нея несериозно особено ако човек има и деца. Лично аз съм на принципа че човек ако има такава възможност трябва да опита защото иначе цял живот ще страда за пропуснатата възможност, но вие не показвате особен хъс да емигрирате.

# 613
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Галче според мен е по-добре да не тръгвате - вие определено нямате ясна мотивация за идване тук - по някаква причина сте започнали процедурата и междувременно тя е станала маловажна. Това е сериозна стъпка и наистина не може да се подхожда към нея несериозно особено ако човек има и деца. Лично аз съм на принципа че човек ако има такава възможност трябва да опита защото иначе цял живот ще страда за пропуснатата възможност, но вие не показвате особен хъс да емигрирате.

Поздравления.
Успя най деликатно да кажеш това, което си мисля от доста време , но не намирах правилните думи за да го кажа.

# 614

Титина, хич няма да е евтино. Поне 5 хиляди сигурно за един месец. Затова не знам дали си струва Crazy
А парите,които сте  дали за цялата процедура...за да стигнете  до визите?Ами ако само след няколко месеца  ситуацията с работните ви места се промени(не ви го пожелавам де,само давам пример Hug)пак ли цялата процедура отначало?

Не казвам елате или не идвайте,това си го решавате вие,ама не си отрязвайте пътя за тук.
късмет

Общи условия

Активация на акаунт