Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Някой от вас ходил ли е на почивка в Куба с бебе на 6 месеца?
Каква вода трябва да се използва за приготвяне на бебешка храна в Куба?
Какви са препоръките за почивка в Куба с бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Някой от вас ходил ли е на почивка в Куба с бебе на 6 месеца?
Да, една майка е била в Куба с по-голямо бебе на 15 месеца и споделя, че не са имали проблеми. Тя предлага да се вземат предвид фактори като кърмене или хранене с формула, предлага съвети за сигурност и хранене за кърмените бебета и препоръчва закупуване на вода в бутилки и предпазни мерки на плажа за бебета, хранени с формула.
-
Каква вода трябва да се използва за приготвяне на бебешка храна в Куба?
-
Какви са препоръките за почивка в Куба с бебе?
Препоръките за почивка в Куба с бебе включват вземане на предпазни мерки на плажа, осигуряване на шапка, дрехи с дълъг ръкав и защита от слънце и влага. Освен това е важно да осигурите редовни дремки, почивка и да закупите необходимите консумативи като храна, памперси и слънцезащитни продукти в Куба.
-
Къде мога да закупя подсладено кондензирано мляко?
-
Как да приготвя подсладено кондензирано мляко?
, да ви е предписано от лекар един вид).
много много много отдавна се съм се разписвала тука! Гледам много нови попълнения .... Честито на всички!
Може Шеметката да е с отслабен имунитет, кой знае
И да се сбъдне скоро искреното ви желание за още членове на семейството
Ще се надявам да качиш снимки, сигурна съм, че ще има весел празник по случая 
Сега ходих в същата клиника, за същия тип ехограф, разликата е, че сега мъжа ми има колективна застраховка, към която сме включени и ние с Флоранс. Обадих им се вчера, защото ме интересуваше, ще покрият ли нещо или пак да се надявам на данъчната декларация. Казаха ми, че бременоста ми се счита за болест и ако ехографа ми е предписан от лекар, ще ми покрият 75%. Реално аз нямах предписание от лекар, защото го правих по свое желание, но на фактурата от клиниката пише, че ми е предписано от лекар. Това е което аз знам по въпроса с ехографите и застрахователите. Друго за което сега се сещам и за което питах вчера, е дали и при какви условия моя застраховател покрива частна стая за след раждането. Отговориха ми, че тяхната компания покрива полу-частна стая (т.е. за 2-ма души), само ако съм хоспитализирана за повече от 6 часа (което със сигурност ще бъде така).
а пък в събота ще отбележим празника по семейно