КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Разреди го с вода или в сока.

# 571
  • sf
Вико още има Т, кашлицата е ужасна, като друсаща се ламарина. Май пак е нещо фарингит, ларингит, бля,бля. Дано не слезе надолу, с неговите проблеми.

Сега ще ви подхвърля една тема за дискусия,ама моля ви бъдете честни.
Една позната днес ме потресе тотално. аз я знам,че е шматка, ама тва ме разби. тя има голяма дъщеря ,колкото Вероника и по-малкоа на година и половина. Та в разговор ми спомена, че често оставя децата сами за 2-3 часа. И въобще не се притеснявала, защото имала голямо доверие на каката и тя бил доволна,че има отговорности. Е на мен и през ум не би ми минало да ги оставя сами  за толкоз време. Казах й,че за мен е ненормална и безотговорна и почнахме да спорим.

Приемам и противоложни от моето мнение, просто любопитство.

# 572
  • София
ларингит ще да е Вико,тази ламаринена кашлица.
Браво на тази жена,и мен ми се иска,да нямах акъл в главата си да го направя.Тя на кино ли ходи,чак пък и 2-3 часа.А аз се чудя как да изпуша една цигара.Незнам защо си спорила с нея,докладвай я на кварталния или в защита на детето.

# 573
  • София,
Привет мривет, аз още се мотая и не съм седнала да чета Mr. Green, ако ме скъсат други ден много да ме нахокате Joy, ама много ме мързи. Сутринта с комшийката водихме децата в нашия МОЛ Mr. Green, пихме кафенце, разгледахме се, забравила съм колко е хубавмо да се изилза навън Heart Eyes. Купих си нов пуловор - подарък за Именния ден , че той отдавна мина, да не пропусна и по една пижамка на децата, че ме изядоха. НА мен ми подари комшийката една и е като жираф, много е хубава- пухкава и мека, и те и двамата искали такава "ЖАМА" както казва Вероника - извадиха ми душата - та им купих и на тях.
МИми кара ни да му показваме какво да правим, той е доста едър и тежък и му е трудно, а и даскалката по физическо не им показва, а им обяснява някакви небивалици от които съм изумена Shocked, едната вечер щеше да си разбие главата, докато ни показваше как ги учила госпожата. Тя е една 120 килограмова дунда, и незнам честно как изобщо им предава  Mr. Greenне им показва какво и как да направят, а им го обеснява, но явно и на него му е доста трудно, не се сеща как да си сложи ръцете, как да се засили, да не говорим че го е страх, но се научи де няма начин.
А за таекуондото не съм решила да го спирам ще го пуснем да иде и да види какво е, пък той сам ще се откаже, то е ясно, но поне да не каже после, че ние не сме му дали. ooooh!
ТЕмата за секса още не съм я обяснявала, а и не си спомням на мен кога и какво са ми обяснявали Mr. Green. НО той и не пита, може и да е наясно с някой неща, обаче засега не е задавал въпроси, баща му да се оправя с тая работа да си говорят по мъжки. Mr. Green
ВИки и за мен това е ненормална работа Peace. МОята комшийка ги оставя нейните,  но максимум за половин час и то когато малката си е в леглото и спи, за да изтича до магазина нещо да купи например, възрастта им е същата като на наште. Аз двамата сами никога не съм ги оставяла, баткото сам съм го оставяла, за час два, даже и за цял ден се е случвало, когато бяхме веднъж с Вероника в болницата и той също беше болен в къщи, но комшийката ми го наглеждаше през час два, тя му даваше лекарствата и му мереше Т, бабите му пък по цял ден го проверяваха и те по тела и по скайпа Mr. Green. ТА общо взето все едно не е бил сам. НО да го оставя с малката в къщи още са малки, тя ще му ревне и той ще се чуди какво да я прави.  Mr. Green

# 574
мисля че бях писала тук за една майка на момче колкото нашите деца, която всяка сутрин когато той се събуди му маже филия, оставя го в хола ,пуска ми ТВ-то и отива и си ляга в спалнята, дори заспива и то стабилно поне 2 часа Crazy Явно на тази жена не са й се случвали някакви неприятности свързани с "многото доверие".Знам такива страшни истории ,че и на ум не си помислям да оставя малко дете само под контрол на друго дете Naughty Мой съученик падна от 8-ият етаж гледан от брат си.По чудо оцеля, но травмата за родителите беше голяма............., а и за децата разбира се.
Когато попитам Ева къде е била събота и неделя и тя не се сеща веднага за името на града- Велинград , а казва Мързелград  LaughingТа ето малко снимки от там:

http://www.facebook.com/photo.php?id=1653914143&pid=655908#/ … bid=1252704651762

# 575
  • На края на вселената!
Лина знае доста неща за женските гърди, за цикъла, но за секса не е чувала още. Мисля, че периода 7-8-9 годишна възраст според детето е добър за обяснения.

Аз съм оставяла сами децата 1 или 2 пъти. Те са спяли, а аз тичам до магазина (на няма и 5 метра от входа ми е) да купя нещо, което ми трябва за готвене в момента.

# 576
  • sf
Мерси за мненията.
Мъжо домъкна едни ливански питки и ще правя дюнери  Crazy

За секса, нашите уж ми обяснявах,ама с половин уста. Аз къде разбрала,къде не,ама си бях смотана до късна възраст. На 13 се сваляхме с едно момче и една вечер се натискахме зад блока,ама аз в последния момент избягах. Всмисъл той даже си беше свалил панталоните и аз реших,че повече не искам нищо да правим. ама после дълго време се притеснявах да несъм забременяла. Божеееее, къде ми е бил акълът, срам. Да си мисля,че става само от натискане.
За туй искам Вероника да е наясно с нещата, говорили сме,ама не обстойно. Тия дни се каня да й купя книга за съзряването, там има обсъдени разни въпроси и да й обясня ако нещо не й е ясно.
А познанията на Вико се свеждат до - " Мама има цици, хихих"  Joy

# 577
  • Бургас
Казах й,че за мен е ненормална и безотговорна и почнахме да спорим.
newsm10 Тия хора нормални ли са  ooooh! Аз се притеснявам като е в другата стая да не направи нещо ... пък те  ooooh!

Благодаря ви за пожеланията.  Hug
Днес ми се случи още нещо хубаво. Дано е на късмет, утре да ми стискате палци. След 1001 разпращания на автобиографията ми в джобса днес ми се обадиха за първото интервю. Вече си мисле,х че само си публикуват обявите ей така за спорта, да се упражняват  Joy Та утре по обяд ми стискайте палци  Crazy

И аз бях смотана по въпросите на половото съзряване. А сега не знам как да започна дори разговора с баткото, а трябва.  Tired

# 578
  • София
Много е сладка Евичка, някакси ми изглежда много по-голяма. Колко е висока, Ками?

шушоната - успех!

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 16:23 от ayka

# 579
  • София
Шуши да ти е жив и здрав племеника,ще ти стискам палци  Praynig
Аз пък немога да видя снимките,защото нямам регистрация

# 580
И аз не смея а да оставя моите сами за повече от 5-10 мин. макар че разликата им е по голяма ,но нямам доверие на Петър че ще може да опази Сашо .Виж Пешо вече го оставяма сам и то от преди една -две години ,но той е много самостоятелен и не се притеснявам.Чудя се на такива хора дето имат смелост да оставят малки деца сами къде им е акълат.
Ками и на мен Евичка ми изглежда много голяма.

# 581
  • София,
Шуши да ти е жив и здрав племеника,ще ти стискам палци  Praynig
Аз пък немога да видя снимките,защото нямам регистрация

Sick Иве и аз така - нищо не видях - щото нямам регистрация,  Crossing Arms, е ама то не може на всякъде да имам  Joy

Ели успех и от мен  Peace Peace Peace, дано е на късмет наистина и да ти допадне Hug
Ей аз прочетох вече трета тема, като се амбицирам мога много ама пусти мързил, как са минавала на времето по 14 книги за един изпит незнам, тук сега немога 14 въпроса да мина Sick

# 582
  • sf
Дани, щото едно време не си имала форум  Joy

Вико спи вече 4 часа, добре че мъжо си дойде в последния момент да иде за Вероника,че да не го будя.
В началото се скъса да кашла,чак се опита да повърне, явно то храчка, после се закроти и ми стана жал да го будя. а довечера.... ooooh!

# 583
Ето ме пак.Приятелката ми с която бременеехме заедно с първите и си ги гледахме заедно по разходки днес ме изненада,че е бременна.  newsm44
Много драго и мило ми стана,супер!По тая причина не съм чистила днес,щото ми дойде на гости и лаффффф.
Вики,много такива майки познавам.На морето съседката ми каза,че е оставала бебето само в къщи да спи и са излизали на кръчма с мъжът си от 9ч. вечерта до 3ч сутринта-тва ми е в топа на историите.Имах приятелка дето детето й спеше по 3 часа н аобед и тя така го оставяше и излизаше по магазините.А съпругът на сестрата на мъжът ми се е гледал от 4г. сам в къщи.Тогава майка му е имала почивка обедна и се е прибирала да го нахрани,после в 4.30 се прибирал баща му и на разходки.Ей така и на детска не е ходил.Но тва работно време сега незнам има ли го.Явно някой деца са доста самостоятелни или вдъхват доверие незнам.Някой път ме е яд,че не съм майка темерутка с дете темерутче дето ходи от година на ясла и ''много му харесва'',а тя дори не работи.Писна ме да ме питат що не си водя детето в яслата.Имам си дете,гледам си го.Може и да съм безполезна като не ходя на работа,но това е моят начин.Нито градината ще му избяга,нито на мен работата.

# 584
Вики, за ларингит овлаажняване на въздуха трябва. Не знам при Масларски ли си го водила, но той дава съвет да се запари банята хубаво и да се вкара детето вътре. А за приятелката ти - това си е наказуемо, думи нямам

Ками, не мога да ги видя така снимките. Намери ме във ФБ ако искаш - Martina Savcheva-Tzaneva

Общи условия

Активация на акаунт