КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 901
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
По въпроса за гледането - мъжът ми и сестра му имат година и десет месеца разлика и когато тя е била на 3 г. са ги оставяли двамата сами в стаята в студентски град. Аз това не мога да си го представя, но според майка им сестрата на мъжа ми била много отговорна за годините си и не се е притеснявала да ги остави. Аз Кая не съм я оставяла сама, освен докато спи да сляза да отключа входа, ако има проблем с вратата, но и аз познавам хора, които в хотел оставят бебето да спи и слизат на кръчма без бебефон, не бих посмяла, най-малкото защото детето може да се задави насън и да не разбереш например (друг е въпросът ако си долу в ресторанта с бебефон дали ще чуеш, макар че това сме го правили да слизаме така с бебефон и се качваме периодично да я наглеждаме).

# 586
  • София,
Дани, щото едно време не си имала форум  Joy

Joy ВИки не само форум и нет нямах, и деца нямах и мъж нямах, но си имах майчица, която чистеше переше и готвеше, а аз само четях денонощно #Crazy. А сега и деца си имам и мъж си имам и нет и форум, но си нямам МАЙЧИЦА до мен да ми помага та да имам време аз за четенето, но не се оплаквам де и с това ще се справим, а и тя все пак ми обеща че ще дойде поне другата седмица за най тежкия изпит , че и времето тогава е малко, да мога аз да чета, освен ще Ви я пусна и във форума и тя е много приказлива Mr. Green

Яна, честито на приятелката ти  Peace А за градината и за работата си е точно така и аз се радвам сега на този момент и на мен нито ми се тръгва на работа, нито ми се ще вероника да ходи на градина, то и аз незнам какво искам ама. Tired

# 587
Ели, честит племенник! Да е жив и здрав и много да ви радва   bouquet И успех утре  Peace
За къщичка - в магазин Пъзел съм виждала дървена и много ми хареса.
Семирамида - тренирала съм айкидо  Sunglasses Не е силов спорт. Всъщност беше мноооого хубаво!
И още имаше, но не помня  Confused После пак  Mr. Green

# 588
Майче,този магазин в Борово ли е,а дали имат сайт?Много ми е далеко ако е в Борово.
Кажете мамите незабелили пишоците.Свеки като пика Никола в тях видяла ,че му била червена.  Rolling EyesКара ни да го водим на хирург сега.Ние гледаме с мъжът ми,червено няма,движи се,но не е забелено,Днес докато пика и каза,че го боляло.Незнам какво да правя.В чужбина дори не са чували за забелване,неможе ли да стане естествено.Откога се каня вече и все не го правя щото не съм убедена.Объркана съм.Моля тия дето незабелват да вземат отношение.  Praynig

# 589
I.a.n.a до НДК е магазина. Аз също не съм забелвала. Още не е отлепено съвсем, но малчо като се къпе се мие и се поддръпва и според мен е въпрос на време.
Това, че Никола го боли не е хубаво  Confused Може ли само да е чул на баба си приказките и сега да се преструва?

# 590
Ками, страхотни снимки. Евичка е много сладка.
Днес бяхме на консултация. Дели е 13.500, висок е 95 см.
Ели, честито ви бебче  bouquet
Аз Дели със сигурност няма да го забелвам насилствено. Ако го боли, може да го види лекар, но това не значи, че трябва да е хирург.

# 591
И аз не съм забелвала на Сашо и почти не се отваря .При Пешо не беше отворена и забра тогава го носих на уролог и той му я забели .От тогава да чукна на дърво не е имал проблеми ,но не съм го виждала да ли е отварена на пълно той вече не ми дава.

# 592
  • sf
И аз не забелвам. Подръпвам леко като го къпя, но толкоз. мисля да не пипам , дано няма проблем.

# 593
  • София
ей от това много се плаша ако имам син. Това забелване ми звучи ужасно и едва ли бих го правила. Ама то отстрани е лесно, де.

Леле, много висок Дели! Кая е около 88 см. май (от доста време) newsm78

# 594
  • На края на вселената!
Взеха да се връщат страховете ми от втората бременност какво бих правила, ако имам момче  Embarassed Но въпреки всичко продължавам да искам третото ми дете да е момче.

Кати на консултация беше 90см и 10 кг мерена с дрехи и тежки ботуши  Mr. Green

# 595
  • София
Аз от доста време не съм ги къпала,мъж ми се занимава,казва че ги измива и толкова не забелва нищо.
Отивам да гледам тв,лека

# 596
  • Варна
Няма нищо страшно  Mr. Green Аз на Преслав също като Вики само издърпвах леко при миене/всеки път/ и лека полека докъм 4г. и половина някъде всичко стана от само себе си. Обаче ако го боли или се е насъбрало нещо по-добре да се пита лекар.
Това за оставянето на деца сами вкъщи, а родителите на кръчма и аз съм чувала легенди.Аз не смея. Два-три пъти ми се е случвало да сляза до магазин. Майка ми прави забележки, че е крайно време вече да започна да пускам Преслав до магазина сам, да се научи да бъде отговорен, но мен ме е страх и толкоз. Живея в 16ет. блок и ако случайно спре тока , докато е в асансъора. Не ми се и помисля даже  Rolling Eyes А двамата сами вкъщи, абсурд.  Naughty

# 597
  • Асеновград
Здравейте ,
Мая , честит рожден ден на патерица , само хубави работи да ти се случват   bouquet !
Шушонче , честит ти племенник и стискам палци за интервюто  Hug.
И аз не забелвам , отварям докъдето може и измивам , има още към 1/3 мисля , за да се забели.
Яна , да не би свеки да  го е дръпнала повече и затова да го боли Никола ? Или да е запомнил и сега да го е страх ?
Тедо съм го оставяла с братовчедка му - на 11 г , да отида до магазина , за повече ме е страх.Макар , че тя и памперси му е сменяла и е много отговорна по отношение на него , ама е дете , нямам право да изисквам от нея да се държи като възрастен.Иначе до магазина ходи сигурно от 5 годишна , обаче ние сме на село , живеем в къща и до магазина можеш да идеш без да срещнеш кола по пътя си.

# 598
Тук не може да оставъаш дете до 12 год вьзраст без надзор на вьзрастен, но като изключим това - майки които си оставят децата така са безотговорни най-меко казано. Ами те и двете са си деца и не може да очакваш дете на 10-12 год да мисли, реагира и преценява като вьзрастен. А каво пьк останало да оставиш бебе само в кьщи та дори и за 10 мин. Но хора разни.... Дано господ да им пази децата!
А мойта Калина е 16 кг и е висока 98 см - все я мислят за доста по-голяма от вьзрастта и. Ето и малко снимки от нас: http://albena67.snimka.bg/children/2009-2010.463005

# 599
Привет,

Коцето ми е с температура. За сега лекуваме вирусно заболяване. За първи път обаче ми се наложи да давам и хексалгин. От 24 часа е само на антипиретици, без трайно понижение на температурата. Иначе дебна моментите, в които е с понижена температура и тогава му давам да хапне и не отказва, пу-пу. Стискайте палци да се разминем с по-сериозните лекарства.
Ама и аз сякаш дръпнах дявола за опашката. Тъкмо вчера сутринта разправях на шофьора на таксито, че от 3 месеца насам не ми е боледувало детето и с удоволствие ходи на яслата (успокоявах го, защото се беше нещо разгорещил срещу неговата снаха, че искала да дава внука му на ясла) и ето че вечерта се прибирам и нашичкия с температура 38 и нещо... Confused

Та като стана дума за хранене - наскоро Коце изкара някакъв период на неядене, около месец може би (на нас с баща му ни се стори безкраен), в който период, не ядеше нищо друго освен хляб и обикновено кисело мляко. Не мога да си обясня на какво се дължеше, но стиснахме зъби и гледахме да не го тормозим - предлагахме му да си избира от две максимум три варианта за ядене, а той не - "сух хляб искам". Слава богу премина. Но се подготвям и за нови изненади. Цаката му е - огромно търпение.

По дискутираната тема - мен лично би ме било страх за толкова дълго време да оставя две деца сами, дори и с цитираната разлика. Имам спомен, че мен майка ме е оставяла да наглеждам брат ми (имаме 5 г. разлика), но само колкото да отскочи до магазина или до съседка за кратко. Но пък иначе сама си ходих на училище още от първи клас, а имаше да се пресичат улици, сама си стоях и си учих уроците следобед - но времената бяха други.

За забелването - и ние като Буути, докато го къпем подръпваме леко, докъдето може - около 1/3 се е отворило.

Мая, ЧРД на патерица - пожеланието ми е да се съхраниш такъв човек, какъвто си! Не се променяй!
Шушонче, честит племенник и имаш стиснати палци и от мен.
Ками, хубави снимки. Евичка наистина изглежда много пораснала.

И като питате за бременеенето, да споделя - днес ходих на 4Д ФМ - слава богу, всичко е наред с човечето, много обстоен и обширен преглед направиха, обаче голямо срамежливче се оказа - ни личице показа, постоянно си държеше ръчичките пред лицето, и се беше свило краченцата така, че и пола не му се видя. Само брадичката и бузките и нослето му видяхме за кратко и според, доцентката, която ми води прегледа, щяло много да прилича на таткото, а на мен си ми заприлича на Коцето, какъвто беше като новороден. Но пък и той доста си прилича на татко си де Laughing.

Сигурно пропускам и още нещо, но може и да имам възможност и утре да се включа пак, в къщи ще съм си, да си гледам детенцето, нищо че съм взела и служебния лаптоп, уж да поработя от тук.

На кой му се отскача до Пловдив, да го черпя и аз едно - и аз роман изписах Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт