КОЛЕДНО НОВОГОДИШНА ЮЛСКА

• 18 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • На края на вселената!
Елче, сложи кафе, аз тръгвам  Hug

# 601
Добро утро
Хей не е толкова страшно да гледаш момчета не се плашете , Мими давай смело,а и твоето ще има два каки. Hug
А тази Калина голяма сладурана идва ти да и нащипеш бузките. Hug
Елче бързо да се оправя Коцето ,че да не прихваниш и ти. HugА за не яденето има периоди всякъкви.Пешо премина през няколко 1първо 1-2м. ядеше само супи нищо друго луднала бях да се чудя какви да са че а са различни,после мина само на филии.
Сашо е 93см. и 13,5 кг.

# 602
Добро утро!
Елче,много миличко ми стана като говориш за бебчето,айде дано се покаже вече да видим какво е!Бързо оправяне на Коцето!  Hug
Много ми се ходи в Пловдив,там си намерих доста дружки.
Нищо му няма на пишето като гледам.Не е червено,не е забрало,движи се,незнам дали не му щипе като пишка нещо.Бих го завела на лекар,но на кой.Всички викат ''щото не е забелено '' и тва е.
Вики ще ходите ли на кастинг за Биг Брадър?

# 603
  • София
ДУ
Яна напра ви му смрадлика и след измиване го обливай първоначално можеи по на често ще ползваш шишета със спортен накрайник.Незнам кой лекар не забелва.Нашата педи предишната без да ме пита му забели на Ники  Twisted Evil е после зарассна ама два дни детето рева.

# 604
  • София
Елче, и при Кая така първото денонощие не спадна изобщо. Но сега вече няма Т (болна е от понеделник сутринта). На нас ни изписаха изопринозин, явно подейства, но всеки вирус си е различен, де. От днес и аз го пия, че носът ми тече като река, явно се заразих, което ме обнадеждава, че наистина е нов вирус, а не усложнение.

# 605
моят педиатър е против забелването - само хигиена, без натиск и каза до към 4 година трябва естествено да се забели. На Никола почти му е забелено. Когато за първи път се показа главичката (преди около месец) аз му правих една седмица промивки със смрадлика - ей така превантивно, защото като е забелено вече ставаа податливо на инфекции...после престанах, реших, че измиването с вода е достатъчно. Янче, препоръчвам ти проф Бранков от Пирогов  Peace впрочем днес на ул Кракра мернах (от колата) една дървена къщичка за кукли, която ми се стори много хубава. Магазинът е от дясната страна, преди книжарниците на художниците. Ако не се лъжа сестрата на Галена беше купувала от там някакви неща за Кая, та тя може да се включи с подробности

Елче, пожелавам ти скоро да се покаже срамежливко  Simple Smile ти имаш ли предпочитание за пол на бебето?  На Коцето бързо оздравяване,а ти се пази доколкото можеш  Hug Аз днес бях на преглед и след прегледа казвам на майка ми какво са ми казали, а тя ме пита "още ли казват, чее момче?"  Close е много ме дразни. Тя не може да приеме, че аз не искам да имам момиче, не бил нормално това... Confused

# 606
  • Sofia
Добър ден!
Сашо също не го забелваме насилствено. Нашето педи каза - до към 4 година би трябвало естествено - както на Марти са казали. Съшото ни каза и една позната педиатърка от Бургас. Баща ми и майка ми са имали големи проблеми с брат ми точно в тази насока ...

Марти - не се дразни. И аз като кажа, че предпочитах да е момче - все ми се подиграват, че момчетата не гледали родителите - ала-бала бла-бла. Да - ама то е както го възпиташ! А и аз не мисля, че моите деца са ДЛЪЖНИ да ме гледат като остарея! Това е до вътрешна нагласа според мен.

Вас ви е страх ако е момче - мен пък ме е страх сега като ще е момиче Simple Smile Всичките му там процедури, че май хигиената е по друг начин и сега както съм свикнала от Сашо - все едно за първи път ...  Embarassed А и възпитание, едно друго. Ама живи здрави - ще се оправим.

Elche, ти се пази. А бебенцето - ще се покаже - де ще ходи Simple Smile

Продължавам да се трудя - ама ме мързи. Искам да си почивам. А като се замисля преди, как до последно ходех на работа и хич не ме мързеше ...

# 607
  • София

Здравейте!
Давид тази нощ спа в голямото легло, като голям... демек, то леглото си е в стаята му от доста преди да се роди - там ги бяхме експедирали тези легла още доста преди да го заченем и едното оставихме - ама сега за първа нощ спа там, а не в бебешката си кошарка. Е, купихме му "облегалка" - той така нарече предпазителя против изтъркаляне на спящи Давидчета от големи легла за големи - и от днес вече е голям...  Heart Eyes

За забелването - ами... понятие си нямам. От как се къпе с баща си (не знам, наистина, кой от двамата се къпе - накрая и от двамата тече вода...  Laughing но все пак идеята е, че татито къпе детето - ама пръска май във всички посоки, банята след това е като след потоп...) изобщо и не знам какво точно правят, кой забелва, кой мие... или дали.

# 608
 wavey
Кати, откъде взехте преградата, че аз съм в процес на търсене на такава  newsm78
Днес ми е много каръшки ден  Twisted Evil
Вече искам да свършва  Confused
  bouquet Hug

# 609
от сутринта съм седнала да ви изчета..... е успях, за сметка на това не отидох на ЖК и има вероятност да си изпусна и зъболекаря, не изчистих и не подредих , само съм сложила едно телешко да се вари, ама май трябва да ида да видя дали не се е сварило вече, но не ми мирише значи не е изгоряло Wink  Joy
 та, Здравейте да ви кажа Simple Smile
преди Коледа ми се счупи един умъртвен зъб, който си беше за коронка, от една коричка домашно изпечен хляб (фук-фук), подарък за мъжо за Коледа, и след малко ще ходя да ми вземат мярка за керамиката върху метала.
 Понеже питате ще ви кажа че сега нямам толкова време  за да се замислям за бременността си както първия път, може би защото Адинка е още малка и не ходи редовно на ясла, та повече с нея се занимавам. Но от утре тръгвам на лекциите 9месеца (Марти, Искре и др. ако изпускам някой в Сф,  няма ли да дойдете?), в събота съм на лекция на ЛЛЛ, а от другата седмица съм се записала на йога за бременни, та подозирам че ще почна повече да се занимавам и с бременността си. Не съм си помисляла че няма да си обичам второто дете колкото първото, по скоро се притеснявам че няма да успея да обръщам достатъчно внимание на Ади, а тя е много привързана към мен. Иначе и говорим всеки ден за бебето, как ще порасне и ще излезе, че тя ще ми помага да се грижим за нея и като порасне ще си играят с кукли заедно. Ади ми гали корема и го цунка от време на време и казва че и тя ще има бебе, че и татко и също, както и бащата на нейното приятелче Никола (който също ще става батко), защото и двамата имат корем по-голям от моя, та трябва да и обяснявам че само жените могат да си имат бебета, но че те са на цялото семейство.
 На 12 ходихме и ние на ФМ, всичко ние наред и ще си имаме второ момиченце. Само че Ади казва че иска братче ... та пак обяснения, че не е по желание това и че е много хубаво че ще си има сестричка и с уговорката че по натам може да има и братче.
 хайде четете сега Simple Smile
Приятна вечер.

# 610
  • София
wavey
Кати, откъде взехте преградата, че аз съм в процес на търсене на такава  newsm78
Днес ми е много каръшки ден  Twisted Evil
Вече искам да свършва  Confused
  bouquet Hug

Джъмбо. 30 лв., фирма - световно неизвестна. Имаше и за 40, също - неизвестна, но с възможност за сваляне надолу и сейфти 1ст (имала съм разни техни предпазители, много са добри), пак с възможност за смъкване надолу - 50 лв., а в нета има Cam - ей, вече се наложи да сменя клавиатурата, пусти мързел - 100на лв. Е, към Кам забележки никакви, ама ... цената... пак може да се смъква. Ей сега ще потърся картинки, та да стане ясно за какво говоря.

# 611
  • София
- CAM 95 лв. и май не се сваля. Моето е нещо подобно на това: - само че не може да се прегъва, така че да не пречи през деня - но пък и леглото има странична дъска край матрака и този механизъм просто би пречил, а и цената е наполовина.

# 612
Благодаря ти Кати  Hug Hug
аз ще издиря картинки и до Джъмбо ще минем с мъжа, че той ги избира по здравина и качество,а аз по цвят  Mr. Green
Бърза си Simple Smile
Татьяна  Hug и твоя пост изчетох  Wink

# 613
  • София

Тогава по- добре го прати само него...  Mr. Green

Впрочем, аз ходих с Давид. Това се оказа много добра стратегия - през цялото време обяснява как вече си има облегалка и как днес ще му сложим облегалката и вече ще спи на голямото легло, като голям... (това вчера, де) - и само от време на време казва, че иска в неговото си легло - ама само му напомням как ходихме да вземем облегалка (как пък го измисли, че е облегалка...  Laughing) и вече може и в голямото легло - та в кое всъщност иска? - и той се съгласява, че добре, иска в неговото голямо легло... и сега даже там заспа - с пижамка, като големите (преди в кошарата още го слагах както си е играл, че 100000 пъти излизаше, докато реши,  че все пак ще спи)...  Heart Eyes
Голям кеф, това - голямото легло.

# 614
И ние имаме такава преграда от Джъмбо, аз даже май бях пускала снимка, сега ще видя дали имам ( Пп- нямам, но е същата като тази на Cam).
Никсъна снощи вика- " аз спя тук" и сочи спалнята, "тати спи тук" и пак сочи спалнята. Емо пита аз къде ще спя, а малкия вика- "някъде"  Joy
Иначе вече е влюбен в Мая  smile3544, забравих дали се похвалих, тя има прекрасни руси къдрици и сини очи, и сега всякаква мотивация е свързана с нея. Няма да се бие, за да го обича Мая, ще я буди нежно от следобеден сън и т.н. А вчера научил песничката за "Прасчо, прасчо, не така ( пише се с една ръка)" и много смешно клати пръст за отрицание.

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 17:09 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт