Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 29 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Чудесно звучи екскурзията. Сигуно много ще му хареса. Иван си пада по музеи, старини, крепости, стари къщи и все иска да ходим някъде.
В почивните дни си напарвихме чудесна екскурзия и посетихме много интересни места като Къщата музей на Хаджи Димитър/заедно с Ботев му бил любима историческа личност/гр. Сливен, тракийския град Кабиле до гр. Ямбол и Карановска могила до гр. Нова Загора.

# 721
И дъщеря ми ще ходи на екскурзия в събота и неделя - до Етъра. Много е щастлива, защото екскурзията е награда от клуба по "Изобразително",ще бъде с новата си приятелка от клуба с преспиване (сигурно си го представя като "пижамено парти"), а и освен това съботата ще е учебен ден за останалите. Просто супер отвсякъде!

# 722
Ann4e , на Етъра е много хубаво. Аз нали съм си от Габрово Heart Eyes да си го похваля.
Непременно й кажи да хапне симид и захарно петле. Peace

Девойката се завърна успешно от зелено училище в с.Баня, до Банско.
Прекарали са чудесно сред природата, в хубав хотел с топъл минерален басейн и температура на водата над 30 градуса.
Искрено им завидях.
В събота ще ходят на Витоша. То било учебен ден. ooooh!

# 723
И дъщеря ми ще ходи на екскурзия в събота и неделя - до Етъра. Много е щастлива, защото екскурзията е награда от клуба по "Изобразително",ще бъде с новата си приятелка от клуба с преспиване (сигурно си го представя като "пижамено парти"), а и освен това съботата ще е учебен ден за останалите. Просто супер отвсякъде!
Къде ще спят? В събота от 18 часа е карнавалното шествие по случай празника на Габрово, а след това ще има има концерт. Могат доста весело да си изкарат и без пижамено парти.

# 724
  • дядовата ръкавичка
Ex, че хубаво, децата вече съвсем ваканционно се чувстват  Laughing. На Саши тази година незнайно защо не му се очертава дори еднодневна екскурзия Crossing Arms. За сметка на това, ние си направихме една чудесна разходка по празниците - обиколихме Черноморието надлъж и нашир. Малката дори се къпа в морето  Stop.

Момичета, кажете какво да направя, за да науча сина си на търпение и спокойствие,  да не бърза вечно да свърши всичко на секундата, да не е толкова припрян. Аз си го знам, че е такъв от бебе - нервак, холерик, но днес и класната ми обясни как си бил направил теста по ЧП за няма и 2 минути, в резултат на което - две елементарни грешки. Концентриран е, но вечно бърза, бърза ...... не само докато учи, винаги. Сутрин в колата е ад - непрекъснато подскача, че закъсняваме, брои секундите. Трудно се задържа на някакво място (без да броим компютъра), дори и да му е страшно любимо и приятно. Осъзнавам, че тази му припряност ще му пречи много в бъдеще и вечно ще се чувства неудоволетворен, но наистина не знам как да му помогна  Confused

# 725
  • Карлово
Айяла,
Според мене това при момчето е темперамент. Аз съм такъв тип, а детето е по-спокойно, поне беше де. Аз вечно "летя", надпреварвам се с времето, а за нея  такова понятие като "няма време"не съществува. И много ме изненадва като казва, че първа си предава контролните, другите деца сигурно са още по-спокойни.

# 726
Къде ще спят? В събота от 18 часа е карнавалното шествие по случай празника на Габрово, а след това ще има има концерт. Могат доста весело да си изкарат и без пижамено парти.

За съжаление се оказа, че ще са само за един ден и преспиването отпада, а и няма да могат да видят карнавала... , но и така става. А за симидите и захаросаните ябълки знае - ходила е с нас Wink.

# 727
Айяла , дано с времето детенце се промени, но това си е до темперамент.
На теб спокойствие и търпение.
Това, че не обича да закъснява е хубаво качество. Ще бъде отговорен и съвестен човек.
Я си представи, че е муден и бавен. Thinking

Ann4e, карнавалното шествие в Габрово не е подходящо за групово посещение на ученици, предвид многото хора на едно място.
Учителите ще станат разногледи, а вероятността да се изгуби някое дете в тълпата е голяма.

# 728
Е, събота учебен ден ли е? Моят синковец ми заяви, че в петък са фрии (празник на града), в понеделник също (матури на големите)-остава в събота да е на училище.  Rolling Eyes

# 729
  • Карлово
Е, събота учебен ден ли е? Моят синковец ми заяви, че в петък са фрии (празник на града), в понеделник също (матури на големите)-остава в събота да е на училище.  Rolling Eyes
Да така е за цялата страна. Повечето училища са обявили спортен празник в събота.
А за изходните нива така и не разбрах кога ще са. Днес е по английски, а другите? Някакви контролни са правили по български и математика, но не изходни.

# 730
  • дядовата ръкавичка
Айяла , дано с времето детенце се промени, но това си е до темперамент.
Я си представи, че е муден и бавен. Thinking

И аз мисля, че е до темперамент. В сравнение с него, дъщеря ми е като костенурка  Stop. Обаче, класната каза, че трябва да работим върху тази му припряност  Thinking, дори пред него отбеляза, че ако била на мое място щяла да го накаже  Crossing Arms. Това, разбира се, е абсурдно. Аз, по принцип не наказвам, а камо ли пък с наказания да коригирам черти на характера.

За първи път тази година съм уведомена за изходните нива - тази седмица от понеделник до четвъртък. Не че много им обръщам внимание. Толкова са елементарни, че според мен са измислени, за да могат учителите да отчитат резултати, а не за оценка на знанията на децата.

# 731
  • някъде ... тук ...
и в училището на Радо почиват в петък и понеделник заради външното оценяване на по-големите, а в събота - празника на училището.
то не им остана кой знае колко учене за тая година.

# 732
Вчера мина изходящото по БЕЛ.Резултата е четворка  Twisted Evil Днес беше по английски,а утре е по математика.Отпуснала се е вече.Реално имат 7 учебни дена.На 1-ви юни ще ходят до Мадара- Плиска-Преслав.Сега в събота ще ходят в музея на здравето.

# 733
За първи път тази година съм уведомена за изходните нива - тази седмица от понеделник до четвъртък. Не че много им обръщам внимание. Толкова са елементарни, че според мен са измислени, за да могат учителите да отчитат резултати, а не за оценка на знанията на децата.
   И нашите са така, даже Макс се е надул, че и те правят " външно оценяване" като четвърти клас (понеже програмата им е такава, че наистина има съвпадение на предметите от външното оценяване и техните изходни нива  Joy).
   В петък не учат, в събота са на някакво мероприятие свързано с карнавала на града, в понеделник пак не учат... Ако и дните за НВО по БЕЛ и математика на 7 клас ги обяват за неучебни, ваканцията направо си е дошла!
   Що се отнася до елементарността, погледнете темите за НВО на четвърти клас. Според мен и третокласник ще се справи за отличен!
На 1-ви юни ще ходят до Мадара- Плиска-Преслав.Сега в събота ще ходят в музея на здравето.
  Преди десетина дни бяхме на състезание в Шумен и после ходихме до Мадарския конник. Преживяването беше неописуемо. Децата ще останат много доволни!
Мамаиви,тези дни май ще стигнем 50-та страница. Simple Smile

# 734
Дидева,предполагам ще останат очаровани от мини екскурзията,но интересното е че има родители против това пътуване  Rolling Eyes

За темата,ще следя и ще отреагирам навреме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт