Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
И при нас са взели делението с остатък. Освен това след седмици къртовски труд и учене по ЧО, най-накрая се сдобихме със заветната шестица  Simple Smile Сега ще трябва да наредим още няколко такива, защото другите ни оценки през този срок са една тройка  Crazy и една четворка  Crazy И това да не казвам след колко учене, царете и Османската империя и аз ги знам наизуст вече. Моят син иска само задачи да решава, аз пък го преследвам с разказвателните предмети. Чете, чете и накрая ми казва: "Мамо, не мога нищо да запомня, защото нямам интерес" hahaha Обясних му, че с интерес или без, трябва да има шестица накрая, така че ще учим насила и това е  Twisted Evil

Габи не си признава да харесва някое момиче. Затова пък не стига че всеобщата любимка на класа беше харесала седмокласник, ами сега и приятелите му се изповлюбили в какички от по-горни класове  Crazy

# 571
Трябва да погледна какво са взели по математика,че му отпуснах края с тази занималня,но пък оценките са много добри и не съм се притеснила за да поглеждам   Blush Вчера показва на баща си бележника,много доволна му го подава за подпис,накрая отбеляза,че на новата страничка имала само шестици и петици   Laughing

На занималнята има един младеж от съседния клас,който явно я харесва,подарява ѝ мартенички,сърца,но е малко буйно дете.Сега пък отскоро започна да я тормози.Бутал я,удрял я и тя реве по телефона  Crazy Голяма работа били тези любовни трепети  ooooh!

# 572
  • Дива Индия
Ех любоФтаа... Embarassed
Нашата възлюблена е девойка от сой. Мойто сладко Гаргамелче се жалва как ли момиче като нея ще хареса момче като него. Я, казвам му- се стегни! Ти си хубав, умен и добър! Ще те хареса, как няма да те хареса! "Аааа... добър сам аз (че е умен и красив не се съмнява, щото Twisted Evil) ...-ми отговаря той - Като играя на компютъра и като се разсърдя и като стана лош и ... "- айдееее...- забрави, че говорим за момичето и ми заразправя за разните си там игрички.
Моя син от началото на годината има 2 петици, една по физическо и една по математика. Знаете ли какво забелязах - няма никаква оценка в бележника по ЧиО.
Миналата седмица по ДБТ правили пролетна украса. Две клонести шибучки трябвало да украсят с хартиени цветчета. Резултат? - Две мини цветчета, залепени с тиксо, ама толко малки, че може да не ги видиш hahaha Laughing.

# 573
   Че кой мъж не е умен и красив!  Joy Joy Joy
   И нашите утре ще правят някакви цветя по ДБТ, гледам три сламки повлече - за стъбълца му трябвали.  Laughing
   Jumanji, вашите деца контролни не правят ли? Току-що проверих - Макси има осем оценки по ЧО - три от изпитване и пет от контролни. Mr. Green

# 574
  • дядовата ръкавичка
Александър има общо 5 оценки този срок, от които 2 по английски. В тази връзка, свекърва ми вчера с възмущение ми съобщи, че отпада писменото оценяване за началния курс. Няма лошо, особено ако количествената оценка бъде заменена с качествена такава.

Иначе ние съвсем сме му отпуснали края, миналата седмица бяхме на ски, дребните много се зарадваха на неочакваната ваканция, аз също  Laughing

# 575
Александър има общо 5 оценки този срок, от които 2 по английски. В тази връзка, свекърва ми вчера с възмущение ми съобщи, че отпада писменото оценяване за началния курс. Няма лошо, особено ако количествената оценка бъде заменена с качествена такава.

Извини ме, ако знаеш това къде го пише би ли го пуснала?

# 576
Извини ме, ако знаеш това къде го пише би ли го пуснала?
Мисля, че снощи в бТВ репортерите новият министър на образованието го спомена.

http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/1111125296- … abota_v_klas.html

Връща се доброто старо време! Laughing

# 577
  • Дива Индия
Аз малко нахална взех да ставам - три пъти днеска се отчитам. Дидева Две страници от бележника на ученика са изписани с оценки, контролират ги май. Но по ЧиО не видях. Хм...
Пък да ви кажа, вчера като учехме по Четене видях, че са взели част от Отечечество любезно. И аз, съкан - да налея повече акъл в главата, попитах детето какво им е разказала учителката за Иван Вазов. То каза: Нищо! Брех, да му се невиди..., че може ли така?
А относно оценките в началното училище- смятам, че е по-добре с оценки.

# 578
Фран, благодаря за репортажа.   Grinning Но нищо за оценките не чух.

От началото на срока в бележника имаме 3 оценки, едната от които 6 по ЧП, другите две 6 и  по немски. Не е да не е изпитван и писал домашни.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 18:51 от Люлин

# 579
Фран, благодаря за репортажа.   Grinning Но нищо за оценките не чух.
Със сигурност вчера видях и чух министъра да казва, че ще се работи за премахване на оценките от 1-ви до 3-ти клас.
Може в друго предаване да е било. Или в новините. Не помня.
Що се отнася до оценките...на мен ми е все едно.
Децата ми със или без оценки ще имат еднакви знания.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 22:02 от Фран Джонсън

# 580
Ние имаме над 10 оценки от началото на срока. Шестици са, с една петица за разнообразие. А тройката по ЧО ни е от контролно с 4 въпроса, 2 от които са 100% правилно отговорени, а другите 2 - също правилна информация, но хаотично написано наистина. Госпожата ни е мноооого строга. За да има шестица, детето трябва да знае чисто и просто всичко. Това освен с много учене няма как да го постигнем засега  Simple Smile Въобще разказвателните предмети ще са ни най-трудоемките тази, вероятно и другата година. Надявам се поне да придобие тренинг и да му е по-лесно вече. Но при нас хич не ги четкат с оценките. Поне математиката му е лесна и с нея не се занимаваме.

# 581
Тес, според това, което гледах в линка, даден от Фран, има, надявам се Praynig, вероятност, в четвърти клас да учим съвсем други неща по ЧО!

# 582
  • Дива Индия
На Кенгуруто по английски детето е на второ място в областта! Ха познайте кой е на първо!? `ми да, нашата възлюблена. Grinning
Учителката им настоявала в неделя синковеца да се яви и на математическото кунгуру. Някое от вашите дечица ще се явява ли?
Днес ще правят контролно по ЧиО. Май урочасах работата вчера и хоп -  Twisted Evilднес контролно. Учихме 5 урока назад.
Люлин, аз пък си мисля, че пак тези неща ще учат, ама по-подробно.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:37 от Jumanji

# 583
 Jumanji, честито на детето! Пък и бъдещата снаха добре се е представила  Grinning

Синът ми ще ходи на математическото Кенгуру. То на мен повече ми прилича на тест за интелигентност, отколкото на математическо състезание. Дано се справят успешно децата  Simple Smile

# 584
Jumanji, поздравления на детето!  newsm10 Другия път, като го сложат в една стая с любимата ще видиш какво ще направи!
   И моят рошльо се е записал за участие в Кенгуруто. Само дето не го виждам как ще се справи като не е решавал подобни задачи от сума ти време. В училище се готвят за някакъв областен турнир по футбол, отделно ходи на тренировки, докато си подготви домашните и то станало време да си ляга. Laughing Каквото състезание обяват в училище, все е записан! Ама, че трябва и подготовка хич не го интересува! Добре, че " Лингвистично кенгуру" при нас се провежда само за ученици от 5 клас нагоре ( и аз не разбрах защо), че сигурно и там щеше да се запише. Мине се не мине - " Мамо, дай 7 ( 6, 5...) лева, че се записах за не-знам-какво-си!". Mr. Green Но пък от друга страна е добре. Гледа на състезанията като на част от ежедневието и не се шашка, а това ще му бъде полезно в бъдеще. Поне така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт