Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
  При нас времето е много студено и снежно дори не ми се пише на компютъра, а само край печката се въртя.
   Децата на училище не са спирали с контролните /да не кажа ,че е ежедневие и не ни прави впечатление/.  В бележника скоро няма да има място за оценки , а до края на годината цели два месеца.... Thinking
   Хайде да се стопля и да се срещаме по площадките за игра....

# 556
   Днес, като подписвах поредната оценка, и аз се чудех какво правим, ако свърши бележника? И нашият е към края, благодарение на постоянните контролни и изпитвания по всичко. Мястото за бележки от учителя днес беше запълнено окончателно. В нашето училище е практика, като те прочетат от " дебелата книга" (с други думи заповедната книга), че си се представил отлично или много добре на състезание, после похвалата да се впише в бележника. Като добавим и една-две забележки за без домашна работа... Mr. GreenЕдно време, като че ли бяха по-дебели ученическите книжки? или пък не ни изпитваха толкова.  Laughing
   Макси днес си получи грамотата от областния кръг на " Знам и мога" и е силно впечатлен, защото цялата е една такава, зелена, с тревички, клонки, калинки...Изобщо красота! Личи си, че не е печатана от скучни математици!
   Иначе времето е ужасно! След като натрупа 40 см. сняг и сутринта продължаваше да вали, в момента е топло, грее ярко слънце, а аз се чудя дали да вадя надуваемата лодка за утре.  newsm78
   В нашето училище започнаха да се появяват случаи на морбили и съм се изправила на нокти. От една страна ще се радвам детето да се " шари" в по-ранна възраст, но от друга - аз не съм боледувала от никаква шарка. Горко ми!  cry

# 557
  • Варна
Аууу, Дидева, да се опъпчиш на по-зряла възраст си е мъка. Дано не те спохожда.

В училището на сина ми подеха акция за допълнително ваксиниране против морбили, но аз не дадох съгласие, допитах се до личната лекарка и тя каза, че Светлин имал всички имунизации и не е нужно допълнително да го боцкат. А и тук са инцидентни случаи. дано се размине.

Честита ви грамота!!! Да я снимаш и покажи да се порадваме и ние.  Hug

Място в бележника има. Доста.

# 558
  • някъде ... тук ...
Моят хубостник изкарал 15.6 точки на същия кръг, ама каквото - такова. Трябваше някой да го приземи като не ми вярва - без учене не става. Снощи пак се карахме за думите по английски Rolling Eyes

# 559
  • Пловдив
Здравейте!!! Наистина е време за лодки..... днес дъщерята се прибра с мокри и студени крака.... уж давах наставление да не излиза на мокрия сняг, ама деца играй им се..... потърсихме гумени ботуши, но се оказа, че са ни изпреварили в магазините, които ходихме...  а и при нас започна инициатива за униформа..... по принцип съм ЗА....

# 560
Искам вече пролет и хубаво слънце .
И ние трупаме оценки,котролни  правим за добър ден и не ги следя .
Относно морбилите ,при нас нищо не са казали .Онзи ден бях при личната и видях че моят набор и този на малкият ми син -2004 подлежим на ваксина тази година.
А относно шарката при големите ,нали мъжа ми я изкара ,беше отврат няколко дни ,докато избият пъпките .Беше нервен , не може да се чеше и ходеше като луд из къщи и все се караше на децата .Ама и това мина.

Честита грамота !

# 561
Много ви моля, ако някой е попълвал уверение, което трябва да послужи пред БДЖ да помогне. В два екземпляра ли се попълва? Дали може да се пише на ръка? Че такова нещо като уверение не съм попълвала от мнооого години.

# 562
  • София
Много ви моля, ако някой е попълвал уверение, което трябва да послужи пред БДЖ да помогне. В два екземпляра ли се попълва? Дали може да се пише на ръка? Че такова нещо като уверение не съм попълвала от мнооого години.

Люлин, миналата година попълвах на ръка и нямаше проблеми. Уверението трябва да е в два екземпляра, като единият остава в училище. /Аз бях попълнила един екземпляр и в у-ще му направиха копие/
Със завереното уверение и една снимка от гарата срещу 1 лв. издадоха нужната карта, за ползване на 50% отстъпка за пътуване по БДЖ.
Ти ми напомняш, че и ние трябва да си извадим такава карта.

# 563
Дима,   bouquet

# 564
Моят хубостник изкарал 15.6 точки на същия кръг, ама каквото - такова. Трябваше някой да го приземи като не ми вярва - без учене не става. Снощи пак се карахме за думите по английски Rolling Eyes

Точно за олимпиадата "Знам и мога" влязох в темата да видя дали има новини от втория кръг. Ние си знаем само резултата - 21 точки, ама много ли е, малко ли е...  newsm78 - нямам никаква представа. Ако някой знае повече по темата, ще се радвам да сподели.

# 565
  • някъде ... тук ...
Аз знам само, че максималния брой е 30т Rolling Eyes

# 566
Точно за олимпиадата "Знам и мога" влязох в темата да видя дали има новини от втория кръг. Ние си знаем само резултата - 21 точки, ама много ли е, малко ли е...  newsm78 - нямам никаква представа. Ако някой знае повече по темата, ще се радвам да сподели.
Според мен всеки резултат над 20 точки е повече от добър. Само за сведение, в  София максималният резултат е 29, 6. Моят син е четвърти в Габровска област с 25, 5, при най-висок резултат 26, 6. Аз съм повече от доволна, като се има предвид, че изобщо не се готвил допълнително за това състезание. В Бургаска област най-високият резултат е 26 точки. Можеш да видиш някои резултати на сайтовете на РИО - София, Бургас, Благоевград... Сигурно има изнесени резултати и в други области, но не съм търсила.

# 567
Според мен всеки резултат над 20 точки е повече от добър. Само за сведение, в  София максималният резултат е 29, 6. Моят син е четвърти в Габровска област с 25, 5, при най-висок резултат 26, 6. Аз съм повече от доволна, като се има предвид, че изобщо не се готвил допълнително за това състезание. В Бургаска област най-високият резултат е 26 точки. Можеш да видиш някои резултати на сайтовете на РИО - София, Бургас, Благоевград... Сигурно има изнесени резултати и в други области, но не съм търсила.

Благодаря за информацията! И поздравления за доброто представяне!  Hug Grinning И моята дъщеря не се е готвила допълнително за състезанието - нямахме никаква представа какви ще бъдат въпросите.

# 568
  • Дива Индия
Привет!  Grinning
Моето момченце вчера се явява на Лингвистично кенгуру. Каза: "Мамо, от 40 въпроса имам максимум 3 грешки!".  Laughing Е, как ги е изчислил се чудя... Rolling Eyes А пък момиченцето, което харесва, беше в съседната стая като се провеждаше състезанието. Като му казах това след състезанието той сподели, колко хубаво би било да бъде с него в една стаяаааа Party. Аха! - казах му аз!- Тогава нямаше да решиш никакви задачи! Crazy
Гледам тук си говорите за Знам и Мога. И синковеца се явява, после дълго боледува и му изтървах края... нито колко точки  е получил знам, нито нищо. Учителката ли да питам, някъде в интернет ли има резултати? Чудя се.

Я да ви питам още нещо: Взели ли са вашите деца делене с остатък? Нашите - да.

# 569
А пък момиченцето, което харесва, беше в съседната стая като се провеждаше състезанието. Като му казах това след състезанието той сподели, колко хубаво би било да бъде с него в една стаяаааа Party. Аха! - казах му аз!- Тогава нямаше да решиш никакви задачи! Crazy
Любовта дава криле! Така, че може би пък нямаше да допусне и тези три грешки, ако бяха с девойката в една и съща стая. Wink

Що се отнася до делението с остатък и Цвети скоро взеха този материал в училище.
Но тя вече беше затвърдила делението на курсовете в СМГ, което пък аз от друга страна бях й преподала преди време. Wink

Общи условия

Активация на акаунт