Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
   already stubborn, децата са се справили изумително! Явно притежават невероятен талант и търпение. Казва ти го човек с две ултралеви ръце!  Grinning Светата девическа троица ли е автор на нещата или само малките палавници?  В момента търся връзка между параметричните уравнения и изкуството!  Joy
И моят син е с лека диастема, но зъболекарката ни успокои, че докато израстнат повечето постоянни зъби е възможно предните два сами да се " съберат". С две думи каза, че за коригиращ апарат е твърде рано да се мисли. Аз повече съм доволна, че няма нито един кариес! tooth
Момичета, ако кажете че въпросният препарат чисти мастило и озеленяване - яхвам метлата и право при вас за една опаковка, че от училищни и футболни петна ми е дошло до гуша!  afwitch
И накрая, с риск да стана досадна и още някой да си изпробва сарказма върху мен, Макси днес спечели за втора поредна година областното по английски и пак с максимален брой точки. newsm44

# 541
  • София
И накрая, с риск да стана досадна и още някой да си изпробва сарказма върху мен, Макси днес спечели за втора поредна година областното по английски и пак с максимален брой точки. newsm44
Е, престани, дееееееее! Мойто домашното не ще да си напише, ти за областна титла тука разправяш  Joy  Hug! Дай да направим размяна на третокласници, тъкмо ще му изпера петната от мастило и трева, пък и ще разбера какво е усещането по училищни състезания  Mr. Green!

# 542
  • София

Браво! Браво на Макси! Английски и математика - там е истината! Поздравления от нас  bouquet

# 543
Дидева,браво на Макси за постижението.Искрено се радвам,когато някое от децата в темата спечели състезание или получи добра оценка.Вече ги чувствам като свой деца  Heart Eyes Обаче чакам Катето да ме зарадва с някоя областна титла,не само с  "кралица на танца"  hahaha

Успешна седмица на всички !

# 544
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!

Бъдете винаги красиви, нежни, желани и обичани!!!  bouquet

# 545
  • София
Добро утро  Simple Smile

Честит празник на всички! Бъдете щастливи и обичани!

Ами резеца го изградиха засега с фотополимер. И трябва да се изчака да израстне целия зъб за да се направи някакво протезиране. Зъболекаря каза фасета. Отчупеното парченце е около една трета от зъба. Но както каза човека, това което е направено в момента в никакъв случай няма да изтрае до слагането на фасетата и се надява да го подменяме веднъж годишно. И шини има госпожицата. Сложихме ги преди десетина дни. То беше радост, то беше чудо  Crazy. В деня, в който трябваше да ги вземат с баща и, сигурно не беше спала от нетърпение. Излюпи се по никое време  ooooh!. Има горна и долна шина. Горната да изправя зъби, долната да избута челюста напред. И да, "удоволствието" шини е скъпо. Особено, ако не попаднеш на специалист и се наложи да се повтори процедурата. За брекети казаха, че е малка още.
А с шините първите дни беше голям майтап. Първо, че фъфли, ами и нощно време ги изпюва и сутрин ги намираше я под нея, я закачени нейде по косата  Mr. Green. И на всичкото отгоре малкият като ги види и почва да нарежда "и аз искам шини, и аз"   ooooh!

# 546
  • София
Вени, племенницата ти е страхотен бонбон!

already stubborn и Кремена беше на изложбата, наистина имаше страхотни красоти. Аз естествено бях забравила фотоапарата, както и на изложбата с рисунките.
За сега си взехме само шишетата(от съображения за сигурност), надявам се после и останалите неща да дойдат вкъщи.
Подозирам, че се познаваме, само дето не знаем, че е така. Децата не бяха ли в детска градина "Преспа", аз от там познавам бабата.

И Кремена е за шини - няма място да се наредят новите зъби и леко се застъпват. Ослушвам се още - заради цените, които ме стресират меко казано. И двете деца засега са без проблеми по зъбите, ужасно много се надявам да са взели моите зъби, а не на баща им. Аз имам две пломби в устата и то сложени след ражданията.
Кремена толкова я е страх от зъболекари, че вече си вади зъбите сама - те не се клатят много примерно, ама тя така старателно им помага, че ръцете и по цял ден са в устата докато не го махне.

Вчера си е научила за един час по всичко - все ми е на акъл, че са претупани нещата, ама важното е да има време да се беснее до вечерта с брат й.

За киното - цялото семейство сме фенове.
Ако мога да отида на кино винаги ще го направя и ще го предпочета пред екрана вкъщи. Лошото е, че малко нагорно ни идва финансово постоянно да висим в киното и се задоволяваме с торентите. Филми обаче, които чакам с нетърпение - определено ги гледам на кино. Ние живеем срещу Арена и доста често оставям децата да си гледат някои филми - те доволни, че са сами, ние доволни, че имаме два часа свобода.

# 547
Честит 8-март на най-любящите и всеотдайни майки! Да не се отървете от здраве, щастие, любов и красиви моменти, не само днес, а и през цялата година![/color] smile3525

И днес никакви такива:  newsm79 1ironing wash hang   clean clean

# 548
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙКИ!БЪДЕТЕ НЕЗАМЕНИМИ И НЕЗАБРАВИМИ,МНОГО ОБИЧАНИ ОТ ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА! newsm51ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 549
  • София
Честит празник на празнуващите!  bouquet
Етиа , точно така, децата бяха в Преспа на детска градина и баба им беше същата активистка  по водене и прибиране каквато е и сега за училище. PeaceСамо напоследък аз се мяркам по-често, тъй като от Нова Година не съм на работа и съответно имам възможността да ги водя и взимам. WinkТака че най-вероятно наистина те познавам, без да зная...
Ми финансовата страна на брекетите и мен ме притеснява, добре че касае само една от трите госпожици.Иначе по отношение на зъби, за жалост положението е кофти и при трите. Явно генетично са наследили нещата от мен, имат по  1-2  пломби вече при постоянни зъби. Cry Добре че поне не ги е страх от зъболекар въобще  и казват веднага, щом усетят болка.Затова силно допринесе моя близка приятелка-зъболекар.При първите ми ходения при нея с децата, тя демонстративно ме изгони от кабинета, за да не стават те свидетел на безумната ми паника и страх от стоматолози. Жалко, че нито една от девойките не е унаследила здравината на зъбите на таткото, който  няма нито едно пломба, само граден преден зъб при счупване в детските години.Ама каквото - такова..
За учене и моите са така.Нахвърлиха на две , на три всичко в събота за да почиват  през останалото време.И сега, половин час преди да тръгнат за приложното, се присетиха че имали още едно домашно по английски... Crossing ArmsПо тази причина последното е понаписано с краката.. hahaha

# 550
То беше радост, то беше чудо  Crazy. В деня, в който трябваше да ги вземат с баща и, сигурно не беше спала от нетърпение. Излюпи се по никое време  ooooh!. Има горна и долна шина.
И нашата кака беше същият образ. Сложихме й шини в трети клас. Голяма радост.
Е, радостта обаче беше за кратко, а си трябва яко носене и упоритост.
Лека полека носенето на шини започна да й тежи. Почна случайно да забравя да ги слага, а по едно време и аз се предадох...и  дадох съвет да ги слага само през нощта. Това разбира се стана чак към края на втората година.
Ама то и на мен ми писна!
При нея нямаше ефект, но причината не беше в ортодонта.
Сега е осмокласничка и е с брекети. Малко остана до края, но определено зъбите се наредиха като мъниста.
Изръсването откъм пари е яко.Да не говорим , че нейните са керамични и това допълнително ги оскъпява. Но за това пък почти не се виждат.

Цвети за радост няма нужда от брекети, но пък има пломби на няколко постоянни зъба. Sad

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 11:02 от Фран Джонсън

# 551
Здравейте на всички и честит празник мили майки !Бъдете живи и здрави и много обичани!
Браво на сина на Дидева!Супер момче , дай боже все така да бъде умен .
Аз доста бях заета напоследък първо сина ми изкара варицела , после баща му ,той и сега още я кара де , има пъпки доста и беше лудница в къщи и покрай каката домашни и уроци , доста ми дойде през последният месец.
Днес щерката ме зарадва със снимка правена в у-ще специално за празника в много хубава опаковка и сега съм си я наредила и си я гледам.
В у-ще правят контролни и  изпитвания и натрупа доста оценки пак.
Пожелавам на всички вас слънчев ден в душите ви ! smile3525 smile3525

# 552
Дидева, честито за страхотния успех на детето   bouquet Все така да продължава да те радва  Simple Smile

Габи ми подари днес много хубава картичка, която са правили в училище, много мило написана и много й се радвам Grinning

# 553
Много ни е изостанала темичката  Naughty

Катето се прибра днес с четири оценки  #Crazy

# 554
  • Варна
 Whistling Дано са все хубави-честито.

Общи условия

Активация на акаунт