Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
   Вени, не те ли беше страх да гушнеш такова малко създание? Аз си мисля, че ако сега ми подадат малко бебе, ще ми се разтреперят ръцете ( току-виж съм го счупила  Laughing). Ама пък официалните лели трябва да се държат на положение и да демонстрират, че са печени.  Joy
  Илиана(ana_, Франческа, Фран....), и аз те обичам и високо ценя невероятните успехи на дъщеря ти ! Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 22:02 от Анонимен

# 526
  • София
Ама пък официалните лели трябва да се държат на положение и да демонстрират, че са печени.  Joy
Joy
Много бях намахана тия дни, докато бяха в болницата! Днес даже цели три пъти предложих да остана и да помагам за къпането (демонстрирах печеност  hahaha)..., докато не видях бебето голо  Mr. Green! Уплаших се колко е нежно  Mr. Green! Но го нагушках де, само дето трудно се доредих  ooooh! - баби, дядовци, нароооооод! Ето малко снимки, ако ви се разглеждат http://www.album.bg/veny_ps/albums/127562/.

Абе аз похвалих ли се, че се запознах с Фран и Ann4e  Party! Много ми беше приятно и само мога да съжалявам, че се видяхме набързо и нямахме време за по кафе  Peace.

# 527
  • София
Ауууу  че ми стана хубаво от снимките на бебчето - малко, крехко, сладичко.. Heart EyesДа е живо и здраво!  bouquetПечената леля да му се радва!
Аааа, значи и срещи си уреждате по форумски под предтекст, че си раздавате препарати.. Mr. Green Шегувам се!Те и моите са много мърляви девойки, така че и аз да се запиша за дозичка от препарата.. hahaha
Коте, хем миналата година на един от мат. турнири  се запознах с теб, хем пак съм недоразбрала.. BlushОт дадените линкове става ясно, че си учител, при това в НТБГ или бъркам...Каката ни нали е 7 клас, та събирам инфо от надеждни източници за добрите училища в София, освен първите езикови. Peace
Ние с нещо кой знае колко забележително в областта на математиката трудно ще се похвалим, ама за сметка на това едната девойка ще участва с картини в изложба във фоайето на Кукления театър, а другата пък ще  участва с  Акага в концерт през април. PeaceАртистични натури, къде ти ще се морят в дебрите на точните науки.. Mr. Green
Днес разглеждах някакви снимки от телефоните на девойките и попаднах на един концерт на вокалната група към Центъра за работа с деца, проведен в Халите през миналата година.Моите девойки бяха на микрофона с още едно момичeнце, представено ми  официално като Кремена.Етиа,светна ми, че става дума  най-вероятно за твоята дъщеря Hug

# 528
Абе аз похвалих ли се, че се запознах с Фран и Ann4e   Party! Много ми беше приятно и само мога да съжалявам, че се видяхме набързо и нямахме време за по кафе  Peace.
Не си.Аз ще се похваля.
Запознах се с Вени. Една много готина, свежа и страхотна дама.
Нямаше време за кафе, но аз съм така...препускам като кон.
Преди малко извадих от сушилнята "чисто новички дрешки" на Цвети- няколко блузи, два клина и едни дънки.
Бяха омазани с петна и ги бях отделила в графата износени. Благодарение на препарата на Вени , от петната няма и следа.
Много ти благодаря.  bouquet
Страхотни снимки.Със сестра ти сте като близначки..много си приличате.
И на мен ми се гушка бебе, дай боже да доживея да гушна някой ден и внуче.

Котка, прегледах материала, но не ми стана ясно твоето участие ???
Би ли споделила повече???

already stubborn , харесвам Акага. Да пуснеш после клипче и ние да погледаме и послушаме.
И снимки на картини от Кукления театър искам! Crossing Arms

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 23:39 от Фран Джонсън

# 529
  • София
Благодаря за пожеланията за бебето, наистина е голяма радост!

Аааа, значи и срещи си уреждате по форумски под предтекст, че си раздавате препарати.. Mr. Green
Излови ни, значи hahaha!

Фран, много се радвам, че препарата и аз не сме се изложили! Днес ходих до фирмата и веднага се поинтересуваха дали сте останали доволни.

# 530
 wavey Честито на готината леля,да е жива и здрава малката госпожица!

Петна и препарати обсъждате,а доставки до Варна правите ли? Flutter

Катето е доволна от занималнята аз също .Забележката ми е ,че са събрани деца  от втори и трети клас.Госпожата е симпатична и внимателна.

Родителската мина добре.Класната ги похвали,че са станали по  отговорни.Освен всички дейности,като училище,занималня,модерен балет и шах госпожицата се записа и на плуване  Crazy От къде толкова сили не знам.С групата от балета ще имат  участие на 28-ми.Това ще е първата по сериозна изява на сцена.Надявам се да мине добре и да не се притесни.

# 531
  • София
Valeria, какво стана със зъбчето на вашата кака? Вчера нашата кака е имала близки срещи с една от стените на класната стая  ooooh!. Спънала се в подиума. Сега има отчупен резец  Tired

# 532

И аз, с риск да ми завидите, ще се похваля с новото си познанство, зощото Вени освен изключително остроумна, за което всички знаете, е и много мила и деликатна.
А тестването на препарата съм го отложила за събота. Ще пробвам да се преборя с една "почерпена" с червено вино покривка и с няколко мастилени петна.

# 533
  • София
Вени***, да ви е живо и здраво бебчето! Разгледах снимките, много са хубави и вие също!
При следващото "раздаване" на ПРЕПАРАТА против петна бих желела да се включа и аз. Често имаме нужда от такъв артикул в къщи.

# 534
  • София
Фран, виж каква съм изпълнителна.. Wink
Пускам линк към албумчето, в което са качени снимки и от изложбата и разни други творения на близначките в областта на приложното изкуство.Някои попадения са добри, други са драсканици, ама аз си ги пазя за спомен.  Heart EyesКолкото до самата изложба, вчера имах удоволствието да я видя.Тя не е само на картини, а на всякакви творения с различни материали - прежди, стъкло, бои, плочки, шишета...Апропо, изложбата е във фоайето на Кукления театър и ще е достъпна за разглеждане до края на март. Peace Видях страхотни кукерски маски, графики, рисувани шевици..Личи си ,че всички дечица са работили с удоволствие, влагали са чувство.. Wink
http://maminigotvachki.snimka.bg/other/sladkarstvo.259143
magina , ще ви градят ли резеца или отчупеното парченце е малко.. newsm78Как се процедира в подобни случаи?
Моите девойки си отхвърлиха домашните за понеделник и сега са във вихъра на беснеенето.. Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 14:02 от already stubborn

# 535
  • Sofia
Valeria, какво стана със зъбчето на вашата кака? Вчера нашата кака е имала близки срещи с една от стените на класната стая  ooooh!. Спънала се в подиума. Сега има отчупен резец  Tired
Сложили сме временно фотополимер докато израсте целия, тогава ще го обличаме и ще правим коронка, но то реално от зъба и почти нищо не е останало.
И скоби и сложихме, но там на въпросния зъб е предвидено място, за да не го притиска, че ще се строши, при вас много ли са пораженията.  Rolling Eyes

Вени, много ти отива бебе да знаеш, много сте хубави и да ви е жива и здрава принцесата!  Hug
already stubborn, много са ти талантливи децата, браво!  Grinning

# 536
Ехааа, already stubborn страхотни красоти видях!
Браво на децата!!!  bouquet
Можеш да покажеш някои от нещата и в темата "Декупаж".
Много са симпатични близначките.
Разнояйчни ли са? И коя прилича на теб?

Да ви кажа...днес водих третокласничката на кино в Арена. Гледахме "Алиса в страната на чудесата"  Crazy Crazy Crazy
Много й хареса. Обаче аз...ох, стара съм вече... hahaha
Първо, получих стрес още по времето на рекламите от този звук и това бумтене.
После, по средата на филма много ми се приспа и лекинко се подпрях на една страна и...съм заспала.
Ох, тежат ми годинките вече...и без това си страдам от недоспиване...не са за мен тези обедни посещения на кино. Thinking

# 537
  • София
Ехааа, already stubborn страхотни красоти видях!
Браво на децата!!!  bouquet
Можеш да покажеш някои от нещата и в темата "Декупаж".
Много са симпатични близначките.
Разнояйчни ли са? И коя прилича на теб?

Разнояйчни са, едната е както се вижда руса, другата чернокоса.Едната е много висока и слаба, другата е по-нисичка и малко  по-закръглена, като и двете са с много бяла кожа  и  много тъмно кафяви очи..И никоя май  не прилича на мен Thinking, всяка по своему мяза повече на таткото и каката. Mr. GreenМоже би най-вече заради очите, тъй като моите хем са малки за разлика от техните, хем са зелени. PeaceИ по инат на тях приличат hahahaМайтап!
Това с киното ме накара да се смея на глас. Понеже и аз съм нощна птица и спя по малко, със сигурност бих се унесла още в началото на филма, не в средата му.Последното ми ходене на кино в Арена беше мноооооого отдавна, на премиерата на Ледена епоха 2, тъй като каката и една от близначките участваха в озвучаването.  Едва удържах тогава, честно....Не съм особен фен на гледането на филми на големия екран.Да, качеството на картината наистина е друго, ама пък ми е някак по-уютно пред телевизора у дома(типичен рак), с нещо за папкане в добавка.. hahaha Двете близначки  за момента не настояват особено да ходят на кино, тъй като кака им ги е научила да си свалят торенти и купонът е пълен.Най-вероятно ще тръгнат по кината с приятели след година-две, както прави голямата. newsm78
Valeria , за нормални шини ли товориш или за брекети.. newsm78При една от близначките със сигурност ще се наложи носенето на някакво подобно устройство, тъй като има разстояние между горните два зъба.Но ортодонт ни посъветва в края на миналата година да изчакаме нарастването на челюстта и излизането на повече постоянни зъби..Сигурно случаите са различни, тъй като при нея няма изкривяване, а само раздалечаване.. newsm78 Луда за връзване, хората бягат от подобни чудесии, а тя се забързала да ги слага с идеята, че ще бъде модерна.. #Crazy

# 538
  • София
Благодаря за поздравленията и комплиментите, момичета  Hug!
Фран, няма лошо, че си дремнала Mr. Green! Една приятелка и тя беше заспала на прожекция на някакъв филм, а по едно време публиката се разсмяла на някаква сцена, тя се събудила и почнала да вика "Ей, по-тихо, бе, хора!!!"  Joy

# 539
  • Sofia
Valeria , за нормални шини ли товориш или за брекети.. newsm78При една от близначките със сигурност ще се наложи носенето на някакво подобно устройство, тъй като има разстояние между горните два зъба.Но ортодонт ни посъветва в края на миналата година да изчакаме нарастването на челюстта и излизането на повече постоянни зъби..Сигурно случаите са различни, тъй като при нея няма изкривяване, а само раздалечаване.. newsm78 Луда за връзване, хората бягат от подобни чудесии, а тя се забързала да ги слага с идеята, че ще бъде модерна.. #Crazy
Нормални шини, тъй като при нея трябва да се коригира захапката, че и идва напред и по-конкретно само двата предни зъба и стърчат, това се коригира в по-ранна възраст, докато вашия проблем може да почака тъй като наистина челюстта има още да расте.
Обаче егати цифроманията са тези "удоволствия".  Money

Общи условия

Активация на акаунт