Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 510

Вени , честит имен ден на Марти и от нас.   bouquet  ЧЕстита ти племенница , също.  Laughing

Нашият Мартин празнува само на 14.04.- тогава е Св. Мартин ( не е на 14.03. - може би си се объркала...)

Днес Яна са втора смяна - от сутринта ме е заръчкала да става по-бързо време за у-ще , че нямала търпение да връзва мартенички. Ние вчера цял слетобед правихме мартенички , след като не харесахме нищо за купуване. Имам чуството , че тази година съвсем изчанчиха мартениците - даже и тези за ръка .  ooooh! 

# 511
Eeee, Вени честито!!! Hug  bouquet
Много здраве пожелавам на  бебето и всички около него! Леко възстановяване на сестра ти.
Май е поизбързало да излезе.
Аз станах леля на 15 г.
Ако празнувате имен ден днес...ЧЕСТИТО! Много здраве и късмет!
Утре съм волна птичка. Мама ще гледа малкия. Може да се видим за предаване на препарата!

# 512
  • София
Здравейте момичета!
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени и засмени вие и любимите ви хора!  bouquet
На празнуващите имен ден пожелавам много здраве, щастие и усмивки!
Вени, честита племеничка!Пожелавам й здраве и безгрижно детство, много да ви радва!
И моичките от сутринта ги тресе емоцията с тези мартеници.  Grinning Добре че са на рисуване от 11 часа, иначе не зная как щяха да удържат до началото на часовете в13.30.Част от мартениците са купени, друга част са  правени от самите тях.

# 513
  • София
Благодаря, момичета  Hug!
Минимо, вярно, че беше на 14.04  Blush, объркала съм се!

# 514
Леле! Изпаднали сме на втора страница! Много празнуват тези третокласници!  Laughing
При нас стартират следпразнично с две контролни днес и утре - по БЕЛ и ЗИП математика. Синковецът в момента е зает да си гризе ушите от яд, защото е на една точка от първото място на областния кръг на " Знам и мога".  Mr. Green

# 515
Синковецът в момента е зает да си гризе ушите от яд, защото е на една точка от първото място на областния кръг на " Знам и мога".  Mr. Green
А дидева какво си изгриза от яд, че синковецът не се е класирал? Laughing

Вчера децата от 3-ти и 4-ти клас от училището на Цвети ходиха на екскурзия до Плевен. Случиха и с хубаво време. Изкарали са страхотно.
В края на месец април заминават на зелено училище тук:
http://rimskabania.com/bg/#
Изглежда красиво и приятно място.
Девойката чака с нетърпение офертата и за летен лагер на море и се моли да не съвпада с нашите семейни почивки през лятото.

# 516
Когато преди две години и половина я гледахме тази "Римска баня" на живо, около нея цареше бурно строителство, шум, мърсотия, от главния път надолу водеше един много кален черен път. Въобще уютно местенце за семейна почивка, няма що.  Mr. Green Дано сега е добило вид и децата да изкарат добре!  Peace

# 517
  • някъде ... тук ...
Не можах да намеря дали и къде са излезли резултатите от "Знам и мога" Rolling Eyes

Фран, пълно беше с ученици там Simple Smile
Ние сами, с още едни приятели, си организирахме разходката - Панорамата, Историческия музей, Кайлъка, на връщане - разходка и пикник по еко пътеката по Панега, до Луковит. Отличен празник си изкарахме Simple Smile

# 518
ЕлиТ ,явно сте се разминали с моята девойка!

Люлин, дано нещата да са се променили около Римска баня.
Иначе комплекса изглежда затворен. Над хотела ми се вижда, че има гора. Надявам се поне нея да не са изсекли. Mr. Green

# 519
Синковецът в момента е зает да си гризе ушите от яд, защото е на една точка от първото място на областния кръг на " Знам и мога".  Mr. Green
А дидева какво си изгриза от яд, че синковецът не се е класирал? Laughing
   Дидева не си гризе нищо, а се гордеее с постигнатите от детето 25, 5 точки( от 30 възможни) като се има предвид, че и на двата кръга отиде с ръце в джобове, т.е. - без да се готви.Grinning Още по-горда съм от новината, която научих преди около час. Макси се е класирал на областния кръг на олимпиадата по математика. Експертката в РИО обаче твърди, че ще му позволят да се яви на състезанието и да решава, но няма да го включат в класирането, защото не бил от тази възрастова група.  newsm78 Чудя се дали да не драсна едно електронно писъмце до началника на РИО, та да ми обясни къде точно го пише това?

# 520
Позагубих се малко, ноооо пак съм тук. Wink

Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави и вие и децата ви, много радост и топлина да има около вас!

# 521
.... а се гордеее с постигнатите от детето 25, 5 точки( от 30 възможни) като се има предвид, че и на двата кръга отиде с ръце в джобове, т.е. - без да се готви.Grinning Още по-горда съм от новината, която научих преди около час. Макси се е класирал на областния кръг на олимпиадата по математика. Експертката в РИО обаче твърди, че ще му позволят да се яви на състезанието и да решава, но няма да го включат в класирането, защото не бил от тази възрастова група.  
newsm20 newsm20 newsm20

Котка
, драго ми е да видя!!! Къде се изгуби? Crossing Arms

# 522
  • София
Их, как искам и аз да се похваля с нещо такова... ама нъцки  Crossing Arms! Браво на децата, които имат знанията, амбицията и куража да се изявяват във всички тези състезания!
Марти днес намаза почивен ден, защото бяхме на изписване на братовчедка му от болницата. Е, най-сетне успях да погушкам бебето и да стана официално леля  Mr. Green!

# 523
Вени, да ти е жива и здрава племенницата. Много да я обичате и да и се радвате. Да я глезите с разни момичешки спешъл нещица.  Heart Eyes Има една шапка от мен за малката фея.  Wink

Фран, занимавах се с училищния панаир и бях почти денонощно ангажирана с децата. Ето тук инфо и снимки - http://big.bg/modules/news/comment_new.php?com_itemid=80331 http://www.monitor.bg/article?id=234004 http://www.studiofo.net/gallery/thumbnails.php?album=83

# 524
  • Sofia
Дидева, браво на детето!  Grinning
И аз много се радвам на такива деца, при нас математиката е от предметите за които не се говори или ако се говори е тихо и за кратко.  Mr. Green
Вени, да ви е жива и здрава малката кукла, вземи сега направи и Марти един официален батко, не се помайвай.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт