Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • дядовата ръкавичка
Да, да позна  Laughing, а пък аз съм малката русалка  Mr. Green

# 496
  • Sofia
Valeria, точно същата фирма ни ухажва за униформите Sick
Надявам се да не се получи Simple Smile
Те са ухажори големи, гледайте да не ви прелъстят и изоставят.  Laughing
Аз днес ще поръчам униформа от Маркс и Спенсър, жълти тениски пак тип Лакоста, но 3 в комплекта (логично е да има да се сменят), пола-панталон и панталон, елек липсва, но ще го преживеем, цялото това удоволствие ще ми струва 17GBP цифром и словом, къде са 90лв, къде са 38 лв, при това за доста високо качество.
Дано дойдат скоро, че смятам да ги блъсна в главата на фирмата и на директорката.  Whistling
Ето на това се спрях:

Вени, леко раждане на сестричката!  Grinning

dimma, много неприятна случка.  Confused

# 497
   Valeria, според мен допускаш груба грешка, като връщаш униформата. Само от полата можехте да си ушиете по едно костюмче за цялото семейство, че и за палатка да ви остане.  Joy
dimma, съблекалнята ( или там където си държат вещите) не се ли заключва? Моят син ходи на футбол и след като всички се екипират и излязат, господинът заключва помещението. Отваря им, като свърши тренировката. Случката е изключително неприятна. Не ми се мисли що за деца биха постъпили по този начин! ooooh!
    И накрая да се похваля. Момчето днес ходи след училище на Общински кръг на НОМ и има вярно решени две задачи и една трета.  Simple Smile Стискайте палци да се класира за втори кръг. Иначе вчера беше и на " Знам и мога", но за там нищо не мога кажа. Разгледах критериите и точкуването силно може да варира според благоразположението на оценяващите. Още повече, че работите не са засекретени. Mr. Green
Току-що в една " съседна" тема видях този линк за учебниците...
http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/02/25/864856_ima_nadejda_-_i_ … stur_se_hvana_za/

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 17:33 от Анонимен

# 498
Разбрахте ли за новата система, въведена от МО за оценяването на децата по балова система от 0 до 4? Включва около 30 -40 критерия за оценка с възможни отговори: Винаги, почти винаги, рядко, никога и т.н. Въпросите бяха от типа: "Детето се вписва в колектив:.... Умее да проявява самокритика:.... Може да преговаря аргументирано...." и т.н. Системата е задължителна от тази година, доколкото аз разбрах. Нарича се "Характеристика на ученика" или нещо подобно. При преместване от едно училище в друго тази характеристика щяла да бъде основен компонент, един вид от нея новите учители ще разбират какъв екземпляр идва при тях, или аз поне така го схванах. Rolling Eyes

# 499
Разбрахме.  Laughing Даже имам няколко примерни варианта на тези характеристики. Мисля обаче, че не са само за преместване, а ще се изготвят всяка година и ще се дават на родителите. Освен това се говори, че може да се вземат под внимание и при кандидатстване. Ако двама ученика имат равни показатели- бал, оценки...характеристиката щяла да бъде решаваща.

# 500
  • в моя свят
Момичета може ли да пуснете линк с повече инфо за тази характеристика?  bouquet Аз търсих,но нищо не открих  newsm78

# 501
За характеристиките в начален курс...
И пак за тях...
И още...
Със сигурност, ако се поразровиш, ще откриеш още.Нас ни информираха и на последната родителска среща, която беше в началото на месеца.  Peace

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 10:25 от Анонимен

# 502
  • Варна
Доколкото знам няма установен краен вариант на характеристики, еднакъв за всички. По-точно няма мостра. В интернет видях разнообразни такива. Хубаво ще е да са с еднакви показатели, за да са обективни, но няма да стане.

Дидева, чудесна статия !  Peace

# 503
  • София
Фран Джонсън, Дидева, благодаря ви за съчувствието Hug
Синковеца малко се успокои.

За характеристиките: спомням си, че ги имаше и когато аз завършвах основното училище и го напуснах освен с дипломата си за завършено основно образование и с един запечатан плик - характеристиката. След няколко години имах възможността да я прочета - беше съвсем формална и обобщена, даже малко се засегнах, че съм така "сухо" характеризирана.
Когато завършвах средното си образование вече характеристиките бяха отменени.

# 504
# 505
  • в страната на абсурдите

# 506
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Пожелавам на вас и децата здраве и късмет!

# 507
  • Карлово
Честита Баба Марта
Да сте весели, засмяни и здрави.

# 508
  • Sofia
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Честито на всички именници и по-специално на Марти на Вени!!!  Hug

# 509
  • София
Честита Баба Марта! Здраве и късмет на всички!
Валерия, благодаря ти много  Hug! Ние започваме празнуването на 1-ви март и го приключваме на 14-ти, защото тогава е денят на Св. Мартин. Кой е като нас - две седмици имен ден  Mr. Green!

Сега да се похваля - в събота станах леля за първи път! Сестра ми роди момиченце и съм много щастлива  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт