Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Дива Индия
Валерия...увисна ми мандибулата. Едно от униформичката, второ от цената и трето от коментара на директорката ""Мъжът ми кара джипове и БМВ и не се занимавам с кокошкарски истории за някакви си 5000 лева." Тя ще бъде чудесна директорка на водопад тая г-жа.
Мартениците за мочетиите: да са с герои - Бен10, кечисти, бакугани. У нас т`ва се котира.

# 481
  • някъде ... тук ...
Аз купувам гривни, нещо с по-завъртяна плетка примерно. Ама не съм и фен на разните му пластмаси. И моите научих, поне големия Simple Smile

# 482
Лелеее, днес минавах покрай доста сергии с мартеници около кино Изток.
Е, нагледах се на цигания.Имам чувството, че от година на година мартениците стават все по-грозни.
Харесвам традиционната мартеничка, без украси, пластмаси, играчки, коли, сърца и т.н. Whistling

# 483
  • Карлово
Аз съм с впечатление, че се харесват повече мартеници за ръка, понеже има съревнование кой повече мартеници ще нареди на китката си.
У дома цяла седмица произвеждаме мартеници за училищния базар, който ще е в петък. Аз естествено ще пазарувам от там. Правихме и Пижо и Пенда и се завърза голям спор кое бял и кой червен. Аз твърдя, че Пенда е бяла, учителката казала, че е червена. Като писах мартеници, та се сетих, че трябва да купя клечки за зъби за човките на щъркелите. Laughing Утре е крайния срок за предаването им.

# 484
  • виртуално
здравейте, чета ви често, но рядко пиша
дъщеря ми беше днес на 2-ри кръг от състезатието Знам и мога - знаете ли от къде мога да намеря задачите за да ги проверим в къщи?

# 485
здравейте, чета ви често, но рядко пиша
дъщеря ми беше днес на 2-ри кръг от състезатието Знам и мога - знаете ли от къде мога да намеря задачите за да ги проверим в къщи?
Знам и мога - областен кръг

# 486
  • Sofia
Днес върнахме униформата, тези дни, вероятно другата седмица се очаква представител на фирмата да дойде на среща с родителите.
Както според директорката аз съм била единствената която не ги харесва така днес се събраха доста върнати униформи и доста негодуващи родители, децата също не искат да ги носят.
А и след като самата директорка казва, че не били задължителни не разбирам защо изобщо да се напъваме.
Надявам се да има развитие другата седмица, че взе леко да ми писва, за капак на всичко в цялото училище са сложили пердета на всички прозорци, не знам чия хрумка точно е това и кой слага пердета в училище, но е такъв прах на всякъде, че не мога да ви опиша.
Една майка под секрет сподели, че въпросната фирма ушила униформите била на братовчетка на директорката, не знам каква е тази шуробаджанащина дето цари и честно казано вече не искам и да знам, тази жена след тези изказвания за джипове и БМВ-та няма да има моето уважение никога.
Ето това е фирмата, която ги е шила: www.uniforma.bg

# 487
 Joy
Valeria, впечатлена съм! hahaha
Аз си харесах този пуловер:

Ще изненадам съпруга ми. Скоро имаме празник и повод за подаръци!

Е, като не са задължителни за какво беше този зор?
Ясно е, че директорката е гушнала солидна комисионна. Laughing
Нямам думи. Ако съм на твое място...щяха да хвърчат перушини. Naughty

П.П. Проверете въпроса и с пердетата. И там има някой роднина.
Кой луд слага пердета? Щори е най-удачният вариант.

# 488
  • София
Леле, Valeria... искам да кажа нещо, обаче няма да е възпитано  Mr. Green!

ПП: момичета, поръчала съм препарата за лекетата и живот и здраве утре ще ходя да го взема. Сестра ми обаче ще роди всеки момент и го раздавам малко като линейка, та другата седмица ще ви драсна някой ред, за да се уговорим за среща  Hug.

# 489
  • дядовата ръкавичка
Вени, леко раждане на сестра ти! Да се радва скоро на здраво и весело бебче!

Не мога да не споделя с вас последното творение на синчето по развитие на речта. Трябваше да направят описание на произволен човек. Дечко, понеже не могъл да раздели сърцето си между най-любимите си хора, описал двама - баща си и най-добрия си приятел. Ще цитирам част от описанието на таткото: "Моят баща е най-добрия на света. Той има кафяви очи. Баща ми има дълга кафява коса. Има и много черни косми по косата. Ръцете му са силни и големи. С тях може да счупи цял орех. Той има дълги кафявозеленочерни мустаци. Когато се гмурка, по мустаците му има водорасли". Sunglasses .... и т.н. в тоя дух и още по-прочуствено.

Мноого се забавлявах  Party, а таткото толкова се разнежи, че започна да му подрежда играчките   Stop

# 490
  • София
Малеее ooooh!, досега разглеждах каталога на въпросната фирма за униформи, то не бяха красоти, то не беше чудо..  Добре че поне за момента в нашето училище не чувам да се спряга думата униформа. Peace Не че съм кой знае колко против  идеята, но се опасявам какъв би бил изборът, затова.Въпреки че като цяло нашата директорка е много оправна и дори  ако шуробаджанащината  не е  нещо чуждо и за нея, то поне крайните  резултати са налице- луксозни лампи в класните стаи, осветление и  в самия двор на училището, окачени тавани, бели дъски навсякъде, съблекални за прогимназистите с душове, ремонтиран из основи  физкултурен салон ...
Да се надяваме, че при  евентуално решение за въвеждане на  униформа, изборът й пак ще е на място. PeaceПък ако междинно намери спонсор и за ремонтиране на тоалетните, грешка няма да има жената.. hahaha Joy
Айяла , готини лафчета! Laughing

# 491
  • София
А защо в нашето училище се случват само интриги, а не и състезания???!
Днес докато бях на работа около 14 - 15 ч. синът ми звъни на мобилния и плаче.../Колежките казаха , че съм си сменила цвета докато съм го слушала/.
Първоначално нищо не разбрах и го помолих да се успокои. Последващото изречение беше, че му е счупен чадъра и е скъсана картичката, която е щял да ми подари... и пак хлипове.. /от човека, който никога не плаче/. Успокоих го някак си по телефона и оставих ситуацията за разясняване вечерта.
Докато е бил на лека атлетика някой или някои са му счупили чадъра, смачкали якето, под което е била прибрана картичката и "взели " купона за обяд.
Слава богу в къщи имаме хляб и детето е обядвало препечени филийки. Май г-жата по лека атлетика е отговорна за ситуациите, които се случват във времето, за което и плащам, че се занимава със сина ми?

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 00:13 от dimma

# 492
dimma,искрено съжалявам за случката! Hug
Когато интригите станат повече, се нарушават както дисциплината, така и учебния процес.

Нашият клас ще ходят на еднодневна екскурзия до Плевен на 3-ти март.
Цвети е много щастлива. bowuu

# 493
Valeria, точно същата фирма ни ухажва за униформите Sick
Надявам се да не се получи Simple Smile

# 494
  • Карлово
Вени, леко раждане на сестра ти! Да се радва скоро на здраво и весело бебче!

Той има дълги кафявозеленочерни мустаци. Когато се гмурка, по мустаците му има водорасли". Sunglasses .... и т.н. в тоя дух и още по-прочуствено.

Това е Нептун. Познах ли?

Общи условия

Активация на акаунт