Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Днес им раздадоха униформите, е няма такава грозота ви казвам!  Shocked
Дънкова пола като парашут с ластик на кръста, размер като за 120кг жена, спокойно може да влезне в нея, дънки същия десен със същия размер, елек стоящ като нахлузен чувал, пак дънков от същия хубав дънков плат тип Панака и тениска, която изобщо не може да намъкне, иначе мерки са им взели като за в бъдещето сякаш.
Плата като го пипнеш след това ти остават синкави следи по ръцете, които нямат отмиване.
После ще я снимам и ще ви я покажа, вие такова нещо едва ли можете да си представите и целият този разкош струва 90лв, напълнихме гушата на фирмата изпълнител, която много вероятно е лансирана от някой от ръководството.
На всичкото отгоре елека трябвало да се носи задължително всеки ден, дори и когато имат физическо над анцуга.  Mr. Green
Само чакам някой да и направи забележка сега, че не си носи чувалите за смет и ще попитам аз директорката коя точно модна агенция е завършила с тези си блестящи идеи дето и идват дънков елек с къдрички и анцуг отдолу.  Crazy
Потресена съм е меко казано, все очаквах нещо, но такова не очаквах, до последно по-голяма част от родителите бяха против въвеждането на униформи, не знам при това положение как на своя глава решиха все пак, че ще ги правят.

# 466
  • София
Леле, леле!
Валерия, като те чета даже аз започнах да се ядосвам. Какво е това нещо? И то в условията на криза, когато много хора са в затруднено положение?! Трябва да извикате някоя от най-гледаните телевизии да заснеме децата в тези униформи и да се потърси обяснение от ръководството на училището за този "моден дизайн". #2gunfire

# 467
Val, съчувствам ти! Hug
Нямам думи, особено за елечето! Crazy
Чакам снимки все пак на тази грозотия!

# 468
Valeria , направо ме разсмя с описанието на униформата. Но то си е за #2gunfire
Хубаво нещо са иначе униформите, но това е направо отбиване на номер. Не ви ли ги показаха предварително? В нашето училище от миналия месец ни ги показаха и ни питаха дали ни харесват за да ги поръчват. Е, друг е въпроса как ще стоят на моята кльоща..

# 469
  • Sofia
Честно казано аз вече вдигам ръце, то няма оправия ви казвам, може и аз да съм крива и да гледам под друг ъгъл на ситуацията, поправете ме ако греша.
Обадих се в училището, за да разговарям с директорката, питах я съвсем нормално, виждала ли е как изглеждат децата в тези униформи и също тя като директор не би ли трябвало да вземе отношение.
Нейният отговор беше, че тя нямала нищо общо с униформите, което ми звучи меко казано абсурдно и я попитах също как така нямаше конкурс за фирма, която да ги шие а се появи незнайно от къде някаква фирма и се каза, че това е фирмата изпълнител.
Тук не очаквах такъв отговор, но директорката ми каза: "Мъжът ми кара джипове и БМВ и не се занимавам с кокошкарски истории за някакви си 5000 лева."  Shocked
Казах и че ако тези чували се приемат като задължителни просто не само аз ами и доста други родители просто ще преместим децата си от елитното и училище и че когато учениците след 7-ми клас спрат да си палят цигарите още преди да са излезли от първата врата на училището тогава и аз мога да помисля да сложа униформа на детето си.
Общо взето тя почти през цялото време ми повишаваше тон и ме поучаваше, каза като съм била толкова недоволна да се обадя във фирмата изпълнител и да ги поканя на среща при нея и аз да отида та да се разберем.
Писах сега и на фирмата, просто това е абсурд пълен, не знам как стои въпроса с тези фирми изпълнители и КЗП, дали мога да се оплача, но смятам да си взема парите обратно, тези дрехи не знам как ги оценяват за 90лв, но днес получих 5 чифта дънки за детето от Франция, хубава кройка, страхотен плат за по 1 евро всеки, че аз можех да им купя на всички деца униформи за по 5 евро максимум, кой им определя цените на тези хора?!
Ето как стоят красотите на детето, последната снимка съм аз, елека ми е леко свободен а съм с гръдна 102см, правете си изводите сами.
Цък, пак, още, и последно.

# 470
Валерия, просто нямам думи за дизайна и качеството на плат и изпълнение на тази униформа!
За реакцията на директорката - също.
По всички закони ти имаш право на рекламация, ако пък не са издали фактура на класа - още по-зле.
Има доста инстанции, които ще ти помогнат.  Peace
Стискам палци. Peace

# 471
Val, на пръв поглед, не ми харесват!
Ще разсъждавам на глас!
Полата е широка по разбираеми причини. Нали и Иванка с наднорменото тегло от едикойси клас трябва да влезе в нея!!! Crazy
Дори и да са ви взели мерки, децата растат, намесата на ластик в полата е уместна.В противен случай на доста деца ще се наложи след месец нови поръчки!
Виж за дънките...нямам думи. Цвети не харесва широки панталони. Не знам как щях да се справя. Но предвид, че е задължително...щеше да свикне!
Елекът е добър само, защото е широк.Поне няма да стяга!
Мразя униформи!!! Crossing Arms Обичам Ларедут!!!! Party

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:47 от Фран Джонсън

# 472
Valeria  Joy Ох, разсмя ме ужасно с тези униформи, кошмарни са. Като че ли си нямат децата сто пъти по-хубави дънки, дънкови поли и блузи. А за директорката и реакцията й съм също без думи. Аз съм твърдо против униформите, не искам да уеднаквяват децата зорлем и да ги пъхат в размер XXL всички наред. Вашата униформа съвсем затвърждава мнението ми.

Между другото, радвам се, че си реагирала, така и трябва да е. Непременно сподели за развитието!

# 473
  • Sofia
Вижте сега, това явно е униформа създадена да се носи цял живот, универсален размер и с доживотна гаранция, предвид колко е хубава от седене в гардероба нищо няма да и стане.  Mr. Green
Фран, то в на Иванка униформата може да влезне слона от зоопарка заедно с бъдещите си малки отрочета, те са отпускали аванс за всички, нали трябва да се види, че пари за плат се е давало, а и детето беше много впечатлено как в на "Иванка" полата можели да влезнат още няколко човека, сигурно и на жмичка ако поиграят шанса да се открият е нищожен.  Laughing
Утре сутрин баща и ще отиде сутринта да обясни на госпожата защо детето не е с елек върху анцуга и да и каже, че този стайлинг е непознат дори и във висшата арт мода.  Mr. Green

# 474
  • София
Радвам се , че ние все още нямаме униформа /въпреки множеството анкети сред родители и ученици/ newsm78

# 475
Аз лично просто не бих облякла детето с това. Това е начина явно да бъде забелязан проблема.

# 476
  • София
Винаги съм била ЗА униформите, но както се вижда от снимковия материал в България всичко се опорочава.

Бях пускала в темата снимки на едни познати, детето им учи в английско училище. Разликата е направо убийствена.

# 477
Valeria, моля те сподели коя е фирмата изпълнител? В нашето училище сега се обсъжда темата за униформите..да не се окаже че същия изпълнител ни се предлага  #2gunfire

# 478
Мамета да ви попитам за съвет,за мартеницата за момче в трети клас дали да е някаква гривна или от тези с значките и ако е втората какво харесват децата?
Племенника го виждам веднъж в годината и се чудя какво да му взема?

# 479
Аз лично, не уважавам значките. А, ако искаш да е фигурка, имаше едни "мартенички за една прегръдка", не помня производителя - така пишеше на картончетата, освен името им. Та те правиха много приятни неща с помпончета от конци.

Общи условия

Активация на акаунт