Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Карлово
Jumanji,
ех какъв кавалер да остъпи 1-вото място на любимата! Браво!
Ще те затрудни ли да ми изпратиш задачите от това Кенгуру? n_posl@abv.bg
Много ми е любопитно какви са.

# 586
Дидева, и аз съм на този принцип - нека ходи на всичко, щом има желание. Тъкмо свикват да ходят по изпити. Е, като имат и награда, още по-голяма емоция става Simple Smile Но най-важно си е участието. Peace

# 587
  • Дива Индия
Много ви благодаря за добрите думи! Simple Smile За награда купих на дребоса снощи един шоколад Милка. И той го изяде (като че ли съм очаквала да стои и да го гледа) и до 23 часа сякаш имаше вързана перка на д_то - вихреше се като отвързан вятър.

chanoir, ще взема утре листчето със задачките (отговоритеу които са предавали били на отделно листче) ще го сканирам и така ще опитам да ти го пратя. Друго не ми идва на акъла.
Моя Сами вероятно ще претърпи фиаско на математическото кенгуру, щом задачите са за логика,...ама карай Peace.

# 588
На Кенгуруто по английски детето е на второ място в областта! Ха познайте кой е на първо!? `ми да, нашата възлюблена. Grinning
Учителката им настоявала в неделя синковеца да се яви и на математическото кунгуру. Някое от вашите дечица ще се явява ли?
Днес ще правят контролно по ЧиО. Май урочасах работата вчера и хоп -  Twisted Evilднес контролно. Учихме 5 урока назад.
Люлин, аз пък си мисля, че пак тези неща ще учат, ама по-подробно.

Jumanji, поздравления за отличното представяне! Успех и на математическото кенгуру!
Имай предвид, че то е в събота, а не в неделя!

# 589
Закъсняхме днес за училище,успахме се  Blush

Jumanji,поздравления за постижението и успех на следващото състезание  Hug

Преди време Катето трябваше да участва в турнир по шах,но я достраша и се отказа.Сега за събота очаквам да се яви.Дано се пребори със страховете си.На модерния балет имат извънредни тренировки тази седмица заради концерта в края на месеца.Предполагам заради натоварването не можа да стане днес,но нищо това се случва за първи път.

Вчера се прибра много разочарована.Имала четворка по ЧиО.Ядосва се на себе си,че не помни дати.

# 590
  • Карлово
Ами тези дати да бяха поднесени така, че да се запомнят. При нас се учиха първия срок. Що допълнителна литература се изчете, що филмчета се изгледаха и играта за затвърждаване на дати, личности, събития. Сега като я питам кога е покръстването ме гледа все едно я питам за историята на Вавилон.
И Веселина щяла да участва на Кенгуруто. Аз съм много скептична, но да отиде, да види, че с изхвърляне резултати не се постигат искат се задълбочени, постоянни занимания, че и повече от "това, което сме учили в училище" и "което е дала госпожата".

# 591
  • Дива Индия
chanoir  ... Embarassed забравих да взема листа със задачите от кенгуруто. Много се извинявам. Ще си ходя на обяд, дано пак да не забравя и следобед да мога да сканирам листчето за да видиш задачите. Доколкото набързо ги погледнах има основен текст, картинки към него и въпроси по тях.
Мамаиви,  моя Сами не се притеснява от тези състезания изобщо. Обаче се притеснява от уроците по китара, че там е сам с учителката. Иначе като правят концерти пък излиза: дрън-звън, раз-прас...свири - става и заминава! Казва, че не се притеснява. Не го знам кога се притеснява и кога не.
Направи ми впечатление как в учебника са разказали за падането на България под Турско робство. Пише: През 1393 година Османците завладели Търново, а три години след това и цяла България!
Едно, че годината не е обозначена ясно (децата трябва да си я сметнат ли?) и второ Две думи да бяха написали, че не сме се дали ей-така.
Мамаиви, Катето си е момиченце, а ние момиченцата трудно помним години Peace. С някакви асоциативни връзки може да опитате да ги запомняте.
При следващото включване ще ви разкажа по какъв проект работят в момента в нашия клас.
ucu , в събота ли е състезанието? тюх, пак няма да можеда да посетим баба и дядо на село.

# 592
  • Карлово
Jumanji, изобщо не ми е спешно, може в събота или неделя

# 593
Уж имат направена таблица годините и срещу тях събитието,но пусто не помни.Иначе добре разтяга локумите  hahaha
Принципно не е от срамежливите,общителна е,но тогава не знам защо реши да не участва.Аз от своя страна предпочетох да не насилвам нещата и сега виждам,че е по-уверена,което за мен е по-важно в случая.

Колкото до уроците,скоро имаше тема за абсурдите в учебниците(не си спомням по коя телевизия)  smile3505

# 594
  • под Витоша
Искам да питам някоя мама дали знае информация относно националния кръг на състезание "Знам и мога"? newsm78 
По-точно къде ще се проведе?

# 595
  • в страната на абсурдите
в нашето училище върлува вирусен бронхит и ние от вчера сме болни.
разказвателните предмети не са му трудни,ама все иска да учи по чо с мен.

# 596
Днес замина младежа за Пловдив на Републиканско първенство по фехтовка.

Няма как да не се похваля, че е взел златен медал на неговото оръжие във възрастовата група 7-10 години.

В момента громи тези до 14 години.
Ще видим там как ще завърши.

Виртуалните почерпки не ги умея, но желание имам, да знаете!  Simple Smile

# 597
Jumanji , честити постижения на детето!  bouquet
Успех утре и на Кенгуруто!

Люлин, браво за златния медал и успех и на твоето дете на първенството в Пловдив!  bouquet

*Silver* , скорошно оздравяване на момчето! Hug

Почти е пролет!
Обичам този сезон!
Цвети не мога да й видя очите вече! След занятия остават да играят в двора на училището.
След това си идва, обядва, набързо написва домашни и отново е на игра!

# 598
Фран, мерси!  Hug

Успех на всички на Кенгуруто!
Снощи се рових по френски сайтове ако има задачите да ви ги пусна  Wink, но аз ли съм лош хакер или франсетата нищо още не са публикували - не знам, но задачите за тази година не ги намерих!

# 599
   Люлин, браво на момчето! Най-после някой да отсрами темата и в спортното поприще. Че и в аристократичен спорт! Дано да отупа ( намушка или каквото там трябва да направи, за да спечели  Laughing) и батковците!
   Като искаш да почерпиш защо махна онова хубавото барбекю?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт