Всички пазят тишина в ТРЕТИ клас не е шега /28/

• 30 023
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Фран, благодаря ти,  Simple Smile, чак успехи и победи не гони изобщо, просто едно хубаво прекарване сред природата за сега. Децата са видимо доволни.

Темата за градското лято кара третата си година, има стари неща в нея. Аз познавам хората от излез.ком, много са надеждни и отговорни.

# 677
Люлин, кога сте на голф   - събота или неделя?
Ние сме записани за неделя сутрин, но вчера пропуснахме, че сме болни  Ill- реакция от езиковото училище в Банско /между другото било е страхотно, случиха на време и са много доволни децата  newsm81

# 678
Голямо затишие в темичката ни   Laughing

Вени, на патерици Честит имен ден на Марти. Ние си спретнахме едно момчешко парти в къщи на пица , сок и много дивеене   Laughing

Яна вече учат с пълна пара. Почти всеки ден я изпитват. Тя изкара една 4-ка на тест по ЧО преди ваканцията. ( но е обяснимо , защото изпусна целият дял за будителите и после се наложи да учи всичките уроци за един ден . И в главата и стана пълна каша ) . Та тази седмица прави поправка и естествено има отличен - даже госпожата я похвалила , че е научила и доста допълнителни неща към уроците.  Яна ги учи след като аз и ги разкажа , на по-достъпен език като винаги и вкарвам по нещо допълнително.  Винаги ми се сърди , че това го нямало в урока , но след като г-жата я похвалила и вечерта ми благодари  Laughing

Момичета , децата не са ли малки да играят голф , много ми е странно . Или това е мини голф   newsm78

# 679
Много назад ни е отишла темичката, къде сте момичета?  Hug

Не че и аз не се бях затрила, но се бях впуснала в едно начинание , но сега вече ще наваксам с форума.

# 680
  • Русе
   Май ни е налегнала пролетната умора.......
   Или още караме ваканция Thinking
В училище вече се говори за изходни нива, готвим се за поредното математическо състезание и все времето не достига. Това накратко от нас.

# 681
   При нас днес са започнали годишен преговор по математика.
   И синковеца набляга на математиката. Миналата събота беше на областен кръг на олимпиада, тази пак е на състезание, а на първи май е на" Акад. Кирил Попов" в Шумен. Между последните две състезания е на зелено училище. Grinning Да му имам графика!

# 682
  • Карлово
Май не е пролетната умора, ами ваканционното настроение не  ни е пуснало. Децата що чудо тестове  направиха, пък ние се пазим от клавиатурата, да не хванем мускулна треска.

Нашите ще ходят на екскурзия на 18.05, не на зелено, до Казанлък за 1 ден. Голямо вълнение е от сега. Едно дете  я е послъгало, че миналата година на същата екскурзия похарчило 60 лв. и сега Веселина решила да му счупи "рекорда".  Joy Ама аз се опъвам  Mr. Green Едно цвете дето се храни с насекоми се кани да купува, щраусово яйце, крем карамел от щраусови яйца и какво ли още не. Аз и предложих да вземе от нейната касичка, колкото си иска, понеже нейните финанси си ги пази и не ги пилее с лека ръка, ама тя само прави калкулация на всички задължителни покупки с мои пари. Има още месец все ще стигнем до консенсус.

# 683
  • дядовата ръкавичка
Аз пък съм му много обидена на моя син  Crossing Arms и няма да пиша за него. Трябваше да опишат в съчинение един ден от пролетната ваканция и нашият написал: "Събудих се. Бях много изморен .... Мама стана след два часа!....."  Embarassed Sunglasses  Диването му с диване, непрекъснато ме излага. Другаде пък ме беше описал така: "...Лицето на мама е малко сбръчкано ...." Sunglasses. Баща му с водорасли по мустаците, а аз сбръчкана, а  Crossing Arms

# 684
Айяла, срази ме  Joy така се изхилих в офиса... Laughing
Опасен е тоя твой синковец, това децата са извор на бисери.  Laughing

# 685
Привет на всички не съм писала оттавна  Rolling Eyes
На  24 април (събота) бяхме на състезание в София по КАРАТЕ КИОКУШИН в зала "Фестивална "и Митака стана Републикански шампион за деца до 10 години.Спечели златен медал и купа и аз бях най-щасливата майка .
И ние започваме с преговорите вече почти по всички предмети ще имат контролни сега в петък ще ходят до някакво село Александрово  да разгледат някаква гробница.А в края на годината ще ходят в Карлово,Сопот,Средец за един ден   голяма утрепия ще е .Но госпожите не се навиват с преспиване  какво да се прави .
Лека седмица на всички  Peace

# 686
sisil76 , браво на младежа.  Peace
И Ники са на екскурзия само за един ден другата седмица - В.Търново и Арбанаси. И нашите госпожи не се навиват за преспиване, то болшинството от родители не са съглсани, та затова де.

# 687
  • Пловдив
sisil76 браво на юнака! Още хиляди пъти и причини да те кара  да се чувства най-щастливата майка!

# 688
sisil76, голямо Браво от мен! Честито!

# 689
  • някъде ... тук ...
Браво на Митака  newsm10

Радо замина сутринта на зелено в Трявна. По обяд разглеждаха Етъра. Дано всичко е наред и не вали.

Общи условия

Активация на акаунт