Машина за хляб-23 част

  • 52 132
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Мнения: 59
Момичета,някой правил ли е "сладък хляб" демек козунак
на Мулинекс 5000,сполучлив ли е,отваряхте ли да го сплитате
или го оставихте така?  bouquet

# 511
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 758
Аз правих по рецептата на Мариета, вкусен е докато е топъл, не съм го вадила от машината, щото съм скарана с месенето.
САмо един крокодил съм правила с месене и на Блонди баницата.

# 512
  • София
  • Мнения: 388
Хм,  Thinking и моята машина е съвсем същата,като на снимката,която iva51 е пуснала,а е купена от ТСМ с марка Biffinet. Явно китайците пишат каквото си поръча клиента като марка.

# 513
  • Има много детски смях.
  • Мнения: 3 144
Много благодаря за изчерпателните отговори!
Това за багетите и изстиването е доста нефункционално, наистина.
Май ще взема да се спра на Тефала.  Thinking

Хайде, пък скоро току виж почна да се включвам с други, по- практични въпроси.  Laughing

# 514
  • София
  • Мнения: 6 232
Момичета,някой правил ли е "сладък хляб" демек козунак
на Мулинекс 5000,сполучлив ли е,отваряхте ли да го сплитате
или го оставихте така?  bouquet
аз първоначално правех козунака само на програмата за сладък хляб-не съм с  5000, а с 5003, но предполагам,че няма разлика. Вадех го след второто премесване-лошото е,че в моята книжка няма разбивки в табличката кога е премесването и колко трае и първия път се оказа,че съм избързала- извадих бъркалките и както си го бях сплела и поръсила със захар,това взе да човърка нещо отдолу в опити да размеси отново,явно Rolling Eyes Надува се до горе и  има много истински вид-с конци и всички екстри

# 515
  • Пловдив
  • Мнения: 2 103
hristina21, по каква рецепта правиш козунака?

# 516
  • Мнения: 2 214
Правих селски хляб по рецептата на Ердинч, само че го направих по малък (пресметнах рецептата.)
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.msg11547658#msg115 … 47658#msg11547658
Много хубав хляб стана, Благодаря на автора.

г-жа Стихийно бедствие ,какво брашно използва за тази рецепта?Ще имам гости довечера и смятам да направя този хляб,че твоя и на Ердинч много добре ми изглеждат  bouquetЩе правя голям хляб и си мисля,ако е само бяло брашното дали няма да ми прелее тестото от контейнерчето..
Ако питаш за марката използвам всякакво в случая беше и грахам и софия мел и май още някакво newsm78 а иначе всичко по рецептата пълнозърнесто и ръжено и бяло.

# 517
  • Мнения: 2 214
Много благодаря за изчерпателните отговори!
Това за багетите и изстиването е доста нефункционално, наистина.
Май ще взема да се спра на Тефала.  Thinking

Хайде, пък скоро току виж почна да се включвам с други, по- практични въпроси.  Laughing

Ако аз избирам от тези три ще избера тефала!

# 518
  • Мнения: 7 275
Преди да започне последното втасване има едно премесване от 10 секунди,поне е така при моя Мулинекс...
Много благодаря, беше ценна информация за мен!  bouquet


Момичета,някой правил ли е "сладък хляб" демек козунак
на Мулинекс 5000,сполучлив ли е,отваряхте ли да го сплитате
или го оставихте така?  bouquet
Правих един такъв козунак като си купихме машината-Мулинекс 5003.
Не съм го изваждала да го сплитам.
Стана вкусен, но не ми хареса външният вид.

# 519
  • София
  • Мнения: 6 232
hristina21, по каква рецепта правиш козунака?
по рецептата на  Pina, само мъничко увеличих захарта,че не ми е достатъчно сладък, ама и не посмях да е много,защото нали втасвал трудно,ако е много сладък

# 520
  • Мнения: 2 214
Цитат на: НЕБЕ в Януари 08, 2010, 13:14:08
Цитат
Момичета,някой правил ли е "сладък хляб" демек козунак
на Мулинекс 5000,сполучлив ли е,отваряхте ли да го сплитате
или го оставихте така?
Цитат
Правих един такъв козунак като си купихме машината-Мулинекс 5003.
Не съм го изваждала да го сплитам.
Стана вкусен, но не ми хареса външният вид.
Точно затова ми харесва тефала защото няма нужда нищо да сплиташ, има кръгла тънджерка а кръглия козунак някак по естествено ми сиди.

# 521
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Преди да започне последното втасване има едно премесване от 10 секунди,поне е така при моя Мулинекс...
Много благодаря, беше ценна информация за мен!  bouquet

Забравих само да уточня,че правя козунак на програма за френски хляб,с продължителност-3,32 часа.

# 522
  • Мнения: 959
Здравейте, момичета!

Влизам с питане.  Blush

От доста време ми се иска, да си взема хлебопекарна, и ето, че дойде момента  Party

Искам да питам, някой има ли впечатления, от Severin BM 3989 ...  Rolling Eyes

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … p;products_id=830
Благодаря, предварително!   bouquet

# 523
  • Пловдив
  • Мнения: 2 103
hristina21, по каква рецепта правиш козунака?
по рецептата на  Pina, само мъничко увеличих захарта,че не ми е достатъчно сладък, ама и не посмях да е много,защото нали втасвал трудно,ако е много сладък

Благодаря ти! Ще пробвам.

# 524
  • Мнения: 2 214
Здравейте, момичета!

Влизам с питане.  Blush

От доста време ми се иска, да си взема хлебопекарна, и ето, че дойде момента  Party

Искам да питам, някой има ли впечатления, от Severin BM 3989 ...  Rolling Eyes

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&a … p;products_id=830
Благодаря, предварително!   bouquet
Днес тук сякаш съм на пост Joyвсе си давам мнението. bowuu
Чесно казано нямам никакви впечатления за тази машина, но ми се струва че нищо особено в нея няма а цената и е доста висока, но това е мое мнение newsm78

Общи условия

Активация на акаунт