Май-чета и Май-ки

• 28 986
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Сега се връщам от протеста. Беше мноооого слабо представен. Валеше доста силно в центъра(а в Младост изобщо не вали и не е валяло). Може и за това хората да бяха толкова малко. Децата се забавляваха много - Ники скачаше в локвите, танцуваше и викаше "Не на ГМО". Лора също викаше, но с цяло гърло - напълно отдадена на каузата  Laughing Видях и 2 спящи деца при цялата дандания Simple Smile (малко бяхме, но пък гласовити). Някаква жена взе интервю от мен- не помня какво говорих, дано не са били глупости, че се притесних като насочи диктофона към мен Embarassed Имаше много готини плакати- в това отношение ние бяхме неподготвени.
КСИ,бързо възстановяване на вашият тати,ако не е нахално от моя страна,от какво го оперираха? Embarassed
Нали ви бях споменавала за един италиански професор. Той твърдеше, че хората с МС имат запушени вени във врата и даже те са причина за заболяването. Илиан отиде при един доцент тук, в София и той наистина установи запушване на едната вена и стеснение на другата. Прати го на изследване и в друга болница, после при хирург и хирурга го оперира- направил е малък разрез в основата на крака и от там е вкарал сонда, която е стигнала до врата  Shocked Сега вените са разширени и чакаме да мине болката от операцията за да преценим реалното му състояние. Може би ще ходи пак на изследвания да видим и те какво ще покажат.

# 361
KSI  дано се възтанови бързо половинката ти и резултата да е положителен от операциата Hug

# 362
Леле, Карчита, ти си си сменила ника, а аз се пуля кой ли е това...а то си пише отдолу Joy
Мерси. Благодаря на всички ви. Искрено се надявам проблемите да са били в запушените вени и сега всичко да е ок Praynig

# 363
  • Варна
Благодаря за поздравите за Преско!  Hug Тук съм, ама не пиша... както обикновено...
Гушки на Птичките, на KSI,на всички, които имат нужда! Hug
Ние сме добре, децата на градина, ние на работа, нищо особено. Като минат тържествата, ще пусна снимки.

# 364
КСИ  Hug
ЧРД на Преско   bouquet

# 365
ЧРД на Преско. Много здраве и щастливо детство    bouquet

КСИ, дано Илиан бързо се възстанови  Hug
Птиче  Hug

Снимките на дечицата са страхотни. Аз още не съм снимала децата в снега. А той вече започна да се топи и никъде не мога да изляза с количката, а времето днес е приятно и топло тук. Митко още не съм го пуснала на ясла. От миналата седмица го слагам да спи без памперс през нощта, но последните няколко вечери все се напикава  Sad и май пак ще започна да му го слагам.

Тези неща за ГМОто и аз не ги знаех, наистина звучи ужасно  #Crazy

Като споменахте за торти и аз имам една тава с формата на сърце (досега не съм я използвала  Blush). Моля, който ще прави да даде някоя рецепта, да се пробвам    chef

А, и да Ви питам нещо. Попадали ли сте на сайта prize{.}bg? На мен ми го препоръча една приятелка, регистрирах се и ми хареса какво предлагат като забавление. Има доста развлекателни неща в него и е много готин. С голямо удоволствие играя всеки ден. Обаче дали е реално всичко там, тия награди дето пишат, че ги раздават дали наистина ги дават?  newsm78 Нещо някой знае ли повече за сайта, може някоя от Вас да играе там. Ще се радвам някой да сподели нещичко за този сайт.

# 366
  • Перник
Розалина, и аз май ще правя торта-сърце, ама по лесния начин  Mr. Green С готови блатове, които ще изрежа с помощта на една кутия от бонбони  Crazy, ще измисля някакви кремчета и елементарна украса и готов. Даже току-що ми хрумна каква ще е украсата - има едни бонбони, желирани май във форма на сърчица  Mr. Green
За памперса - НЕ ГО ВРЪЩАЙ! И аз бях на крачка от това да го сложа отново след няколко напикани нощи, но издържах и той спря да се напишква.  Peace Знам колко е досадно да сменяш чаршафи посред нощ, но повярвай ми, след няколко дни няма да ти се налага  Peace

# 367
есента имахме такава серия от 3 седмици (ТРИ!) - всяка нощ напикаване, като се редуваха една нощ само Камен, една нощ и двамата. беше отвратително - направо се бяха обънала в обществена пералня. добре, че съм накатиламного чаршафи, спални чували и пижами, та имах да сменям. както казах, продължи 3 седмици, и после всичко се нормализира  Peace

камен е все така у нас. още не е спневмония, но натам вървятнещата. от днес включихме АБ, вентолин, мукосолван, другите подробности за носа и гърлото си остават. много ми е странно, че и 2те ми деца не вдигат Т - невмония, бронхит, каквото там - Т си стои до 37.5 и толкова. единствено при ангини се втрисат. както и да е - ще се оправидребсъна.
а, нещо смехотворно - излязохме днес с камен д центъра да купуваме подаръци за разни идващи РД. излязохме с количката, щото мойто е лигаво и не ще да ходи; пък като има сняг и киша, та съвсем лиготинясва. и както си шляпам аз с все подаръци,накачени в количка, с камен вътре в нея, през снега (да напомня - количките буксуват в снега), и изведнъж гледам -моят син заспал. съвсем по бебешки - стиска си розовото балонче, напъхал ръцете в ръкавите, сврял муцуна в шала и спи. та така го пренесох на ръце и ся спи навлечен с все жилетки и дрехи. смешна бебешка работа  Wink

преско да е здрав!
илиан също! кси да е спокойна! птичките да се стягат в кръста и да преборват болестта!

и да се похваля, че вече съм твърдо - 4 кила и един размер дрехи надолу  bowuu

# 368
  • Перник
Eee, Майче, толкова мило ми стана като прочетох за Камен. Милите ни бебета Heart Eyes Обаче Калоян, като му кажа бебе ме поправя - детенце бил  Laughing
Поздравления за отслабването   bouquet Аз на килограми съм добре, но имам огромна нужда от стягане. Само не знам как да стане номера, при положение, че нямам абсолютно никакво свободно време  newsm78 Добре поне, че сутрин вървя пеш около 1 км., иначе съвсем на нищо нямаша да приличам  Rolling Eyes

# 369
  • Варна
По повод РД Преско снощи си пукна главата.  ooooh!Та посред нощите ходихме до Спешното. Супер тъпо се спъна и се удари в ръба на стената на коридора. Наистина белите се случват за части от секундата... Та така завършихме празника.  Tired
Но днес все пак отидохме на клубче с приятелчетата и си изкараха супер децата.
Ето малко снимки, ако ви се гледат.

# 370
 Hug за Преско! Голяма ли е раната? Бързо да му минава!
Снимките са чудесни. И тортите!И големият рожденник, разбира се!

Лорчето днес.

# 371
KSI, браво на Лорчето Hug

Hug и за Преско!

Майче, Мила като развиваше пневмонията също беше с 37 и нещо си, но стискам палци при вас да не се получи. Ех тези болести #Cussing out

Ние от петък сме на Ловеч и Мила се е развързала, ама яко. Милото ми то си умира от скука толкова време само с нас. А и странното е, че откакто сме тук се появиха нови обривчета и аз вече недоумявам от какво се получават.
Асе, как е Миличка, има ли подобрение вече?

# 372
Малееееее,има ли пияни в нашата тема,живи и здрави,пияни от любов!!!!!! Hug

# 373
гениално от камен:
в колата сме. камен е на столчето си и държи балонче в ръка. петра е на своето си столче, не е взела балончето си и гледа с алчен поглед брат си. аз казвам на камен:
- ками, ще дадеш ли балончето на пипи за малко?
камен отговаря:
- неее! ас не шъм дядо мрас!
филков почва да се хили и кривва от пътя. аз цвиля  Mr. Green

денят вчера мина добре. сутринта бяхме на детски Рд и децата се налудуваха, а вечерта, както уж никой от нас не празуваше, у дома се събрахме 4 непразнуващи семейства: имаше пиле, вино, меденки и сладкиши във формата на сърца, а също и игри за децата  - гониха халва и яйце, вързани на върва, и вадиха стотинки от тава, пълна с вода и галета (естествено забраних лютия червен пипер). аз подарих своите надписани бутилки вина, а получих билети за лорд ъф дъ денс - това не за празника - от преди нова година искам да да идем на концерта, ама не аз да купя билети, а някой да ми купи и да ме заведе. е, най-сетне ми купиха и ще ме водят   Peace

днес пак сме с камен у дома, че доки е 2ра смяна и тогава ще разреши или не утрешната ясла. започвам 3тая седмица, в която имам 1 или 2 деца у нас, като заедно с тях си движа и работата. по всичко личи, че съм една добре смазана немска (или руска) машина, която работи при всякакви условия и ситуации  bowuu
...
и да вмъкна тук поздравленията си за лори на кси.
и сега се сетих да попитам лори-те кога имат имен ден?

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 10:03 от маик

# 374
това на Камен ме разби  Joy децата бързо се ориентират
ние също сме от непразнуващите, но пък имаше прошка с баби и дядовци и обилно количество вино (което си остана)
сега се готвим за кошия в събота
Вчера водих младежа на фризьор и се държа като голям човек, направо бях  Shocked навежда се където и когато му кажат. проблема стана после като седнах аз защото взе да се вътри около стола и да се спъва в шнуровете на всякаквите там джундурии които висяха за ужас на фризьорката  Mr. Green която накаря се и поряза с ножицата и яко се развика

Общи условия

Активация на акаунт