Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
ние преди малко се прибрахме от кошия. калоян и сестра му намазаха със захарни петленца и после закачиха и от скарата  Mr. Green
голяма красота са кончетата, особено ездитните. състезанието пропуснахме, че беше в полето

# 406
и ние бяхме. мен ако питаш, това е ужасно преживяване - цигания, тарапана, лайна конски и други животински, аромати всякакви пак животинкси,но и човешки, улици като след бонбандировки, кал до колене, пълна отврат. е да - децата намазаха захарен памук (през цялото време си мислех какви по-точно болести е вероятно да има по туй нещо), кила бонбони, солети, грозни целофанови балони и прочие признаци на панаирите, които съпътстват подобен род мероприятия. всички се забавляваха, само аз гледах нещастно и нетърпливо потропвах с крак - явно грешката е в мен и аз съм великата претенция, ама кво да направя - такава съм си. не ме пропусна и 2-километровият преход до ливадите отвъд селото, до които се стигаше през разорана кална ивица земя, където, когато стигнахме, установихме, че състезанията се провеждат няяяякъде в далечината и останахме на ливада номер 1 вместо да дерзаем до ливада номер 3  Rolling Eyes

# 407
  • Варна
Привет и от нас! Времето е страхотно, мм да, два дни успяхме да се разходим подобаващо, че чак краката ме заболяха, доста съм отвикнала. Днес сме на имен ден на моят баща, използвам предимството на къщата и както Колибри прави, изтипосах Тея в количката и на двора стоя от 11 до 17 с прибиране само да хапва, голям кеф, а и къщата ни е на 100 метра от гората, може да си представите за каква свежест говоря Heart Eyes
Изостанаха ми дом. задължения, и сега си мисля лятото как ще я караме като е толкова приказно всеки ден, ех, друго си слънчице да стопли душичките ни.
Мирела и тя днес не се прибра целия ден, то люлки, пясъчник, игри със съседстките деца, само се занимава детето и тъ=ук не е нужно да я вардя както във Варна, май лятото ще се замислям за по голям престой при мама и тати Grinning
Честит празник на всички именници днес!
И накрая да почерпя и за Тея, която я глася днес за именничка:

Приятна вечер!

# 408
Честито на всички именници  bouquet

И ние бяхме на кушия в Бенковски, Мила беше много, ама много щастлива, накрая успяхме да я качим на две кончета и еуфориата беше пълна. За капак след кончетата отиде с баща си на мач и заспа едва в 5 и нещо. Но лицето й сияеше просто Grinning

Нашето АД ни мъчи с пълна сила- тези дни се чешеше както никога досега и аз изпадам в паника вече. Записала съм час за добър алерголог- д-р Мустаков и се надявам да открием причината. С тези кремчета лекуваме само последиците без да разберем от какво аджеба се получава така Rolling Eyes

# 409
Честит имен ден на мъничката Тея! bouquet

И Ники го мъчи АД-то, но тази година е значително по-добре от предната. Не мажа с нищо. Къпя го със специални продукти за АД.
Днес водих малките на театър - "Хензел и Гретел" - любима приказка на Ники. Обаче театъра не му хареса толкова. Не знам уплаши ли се от вещицата или му стана мъчно за децата, но по едно време даже искаше да си ходим. Доизгледахме го де. После казваше, че му било харесало...

# 410
Мая, за Мустаков това,  което знам от опит, а и съм чела, е, че изписва лечение с антихистамини с месеци. Евентуално може да пусне кръвен тест за алергии, който не е особено точен. За кожен е още много рано.
Истински АД рядко е свързан с хранителна алергия, пробвай със смяна на козметика и перилните препарати. Аз за Мила ползвам това за пране в минимално количество и плакна допълнително. От козметиките на Юсерин олиото за баня е хубаво и сапуна. Напоследък обаче я къпя само с вода. Интересното е, че косата и изобщо не се омазнява, а стои доста мекичка. От кремовете преди да почнем хомеопатичното лечение, най-добре действаше А-дерма, сега от време на време я мажа с ленено масло.
Кси, ти с какво къпеш?
Сиско, видях го този курс, но някак вече нямам сили за подобни неща. Толкова много информация изчетох за АД, че към настоящия момент повече нищо не мога да поема!

Честит имен ден на Тея!  bouquet

Пропускам нещо, ма другия път.

# 411
4ид на тея!! да е здрава Flutter аз си мислех, че е на стефанов ден и от стефанов - тея  Grinning нали тогава се роди или бъркам newsm78 но явно от тодор някой ще да е Wink

# 412
Честит имен ден на малката розовелка Тея!

Мила ходила на футбол, Никита на баскетбол. С баща си колко тичаха...голяма радост беше, направо хвърчеше като линейка след топката  Mr. Green, а тя една голяма. После изяде 3 купички със супа  Mr. Green. В парка беше препълнено, направо манифестация. Видяхме се с познати, с които не сме се виждали цяла зима....коя родила, коя бременна, голяма изненада беше. Вчера празнувахме имен ден, днес рожден ден, утре пак....много рожденници имаме през февруари  Laughing.
Хубава седмица на всички

# 413
Атодерм(Gel Moussant Surgras) на Биодерма. И с Lipikar syndet(на Ла Рош). Общо взето ги редувам двете. Шампоана е на А-дерма.

# 414
искам да кажа че при АД действа различно лечение при всяко дете ,аз съм пробвала абсолютно всякакви вариянти ,най много ни помогна хомеопатията ,но явно е важно и какво лечение ще проведе самия хомеопат ,след това дойдохме тук и АД  за една седмица отшумя всеки път когато се приберем в БГ отново излизат екземите ,когато севърнем в мадрид сами си изчезват без лекарства, и аз незнам какво да си мисля ,от климата ли е ,от храната ли .  Все пак реших да направя тест тук ,дадоха ни час за 1 март, и представете си тук не се заплаща такъв тест,а в бг вадят луди пари от тези тестове  Close ,преди 3 години платих 125 лв за такъв тест в Варна

пожелавам на всички дечица да го израстат в най-скоро време и кураж на вас мами

# 415
То и от морето се оправя, също и като се заведе детето високо в планината...Това един хомеопат ми го каза, а за морето при нас е вярно на 100%. Даже го мажа със слънцезащитен дето не е за атопици и пак нищо му няма по кожата. Явно в Испания климата също е подходящ.

# 416
Я да си кажа мнението,макар и не компетентно,ще ви споделя какво се случи с екземите на Йони,по време на терапията
Вследствие,на силните медикаменти се ускориха,извикаха кожна,изписа,най силният кртикостериоид,та мое мнение,да не се мъчи детенце,с подобни лекарства и тестове и диети,ще го израсте,верно че има значение хигиена,но малко по леко с медикаментите,че те са много коварни!!!1 Mr. Green

# 417
Да, Птичка, така е. Аз затова и спрях да мажа. Само го къпя със спец. козметика вместо с обикновена. Миналата година го мазах с какво ли не и пак си правеше рани до кръв. Тази година е значително по-добре - едва забележими обриви + сърбеж. Обривите винаги се обострят при даване на лекарства.
 Hug за Йони  bouquet
В момента БНТ- тема АД!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 09:41 от KSI

# 418
Да се изкажа и аз за АД Sad
При ЖАни започна след една игра с пясък. Мазахме с какво ли не - по препоръка на 5 кожни лекаря. Временен ефект. Бях и при Мустаков. Платихме си кръвен тест. Излезе алергия към ябълка и морков и най-вече към домашен прах. Пи два месеца антихистамини и мажехме само с омазняваш крем. За миене ползвам Линола. КОсата мия един път седмично. И при нея, като при Мила не се омазнява. Преди да изтече втория месец, пазейки диета, Жани пак се обрина доста.
Сега купих А -дерма и значително се подобриха ръцете и. Тя предимно там има обрива.
На нея морето не и помогна, даже напротив - влоши се, като бяхме там, лятото. Но от ходенето на планина - на високо - да оправят се - завяхват.
Забелязала съм и някой храни които и се отразяват много зле и вече сме ги забранили.
Аз се записах за този семинар, да видим дали няма да е с рекламна цел само.
Дано всички дечица скоро се отърват от това неприятно нещо.
И сигурно сте чели, но да ви кажа, че при тези деца много голямо значение има и емоционалното им състояние. Трябва да с много спокойни, да се работи внимателно с тях. Да не се нервират, дразнят.

# 419
ох, като ви чета за този АД и меко казано настръхвам Sad(( . Дано наистина по-бързо го израстнат дечицата  Praynig  Praynig  Praynig
Кари, и аз съм убедена че средата е много важна за повечето хронични проблеми, още повече и след това което пишеш.

При нас ситуацията стана една 'хубава'. Иван направи спазъм, този път по-тежък, лекарствата не подействаха и в събота вечерта взе да кашля със задъхване - 4-5 пъти се опитва да вземе въздух и тогава се изкашля. Та ходихме до болницата, но там лекарката не чу нищо, а и Иван престана да кашля. Предположихме, че защото е покрит с лекарства и затова. От днес е по-добре, значително намали кашлицата, след обяд пак ще го водя по лекари да видим. Но се убедих, че без сингулер няма да мине, 4 спазъма за 2 месеца, като последния се получи от стомашния вирус. Взех да се чудя и дали няма някакъв дразнител вкъщи, имам чувството че много по-често кашля у нас. Много объркано ми стана в главата от цялата ситуация, ама действаме каквото трябва и се надявам да е правилно  Praynig
Спас пък решихме да го пратим при баба му, уж да не се заразява от Иван. И той вдигнал т, коремче го свивало, май същия вирус, който Иван хвана във вторник. Мислех, че му се е разминало и точно вчера като го закарахме се почна при него. Днес,а ко продължи така ще ходи мъжа ми да ги прибира  Tired
В работата казаха, няма проблем щом се налага, дано наистина са разбрани. Но се надявам децата да поразредят малко боледуванията, че от Нова година ни побъркаха  Sad

Общи условия

Активация на акаунт