Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Кси, стискам палци на Илиан!  Praynig

Маик, весело изкарване! Да натрупате много позитив преживявания!   bouquet

Мая, не са се оправили обривите. Вчера дадохме ново лекарство и се надявам до седмица да има добър ефект от него.
А ти се пази повече, ако трябва си взимай и болнични, че да си поспиваш! И добави лентичка де!  Wink

Аз пък за убавиня съм с гнойна ангина и висока Т - почти 39, а такава не съм вдигала повече от 10 години.  Confused Лекувам се с алтернативни методи, но явно пиенето на топла вода и чай действа по-бавно. Сега седя с компрес с извара, пък да видим, дали е само прехвалено средство. За съжаление ряпата не става за мен, нали е с мед.  Rolling Eyes

# 541
  • България
Асе, със захар не става ли ?
Аз се позагубих, но нямах нет дълго време .
сега наваквам. Видях че има хубави новини . Честито на бременните  Hug

# 542
КСИ, стискам палци утре всичко да е наред и да няма повече диагнози Praynig

Асе, Hug, бързо да се оправиш!Мдаааа това с ряпата го има и със захар.... А за лентичката мисля да почакам още малко Rolling Eyes

# 543
pochti_bezobidna, аз я правя със захар ряпата.И бързо да се оправяш.

# 544
незнам дали ряпата не беше за кашлица, а лукът за гърло - иначе абсолютно става и със захар Peace
компресче на гърлото с памук, напръскан с онзи спирт, как се казваше newsm78
39 е висока - да се оправяш Hug

рени Hug

стискам палци, кси Hug

аз вече 4 седм не съм на работа и ми е гоям кеф с мира, даа Heart Eyes макар че вече усещам ,че се поизнервя детето, онси ден на кубче и веднага после беше по-спокойна, има енергия и желание за други хора и деца Peace

# 545
Добро утро от Силистра,
Пристигнахме в събота, Ники си кара колелото, дори успя да го строши на две вчера, но го занесохме да го оправят веднага и после пак си го караше. Габи щъка с камиончето и гони котката. Такива шамари и раздава, а уж я милва,ама то нейното милване е едно....бам бам по главата( същите са и милувките и към мен  Mr. Green).

майче, псм- мерси за инфото за Кенвело,но децата спяха и не влизахме в Русе, пък и не беше особено належащо да ходим до там.

Хубава и слънчева седмица. След 2 часа отиваме на разходка и да боцват Габи, че хемоглобина и беше доста нисък и искат да повторим резултатите. Ако са такива, ще давам желязо.

# 546
Момичета, мерси!  Hug
Извинете за идиотския въпрос, но ряпата настъргвате ли я? Аз от нощеска съм и със суха кашлица, но пък съм свалила Т под 38 без хапчета, а и болката в гърлото май е по-поносима. Сега пак ще слагам компреса с извара. С такъв компрес д-р Михайлов твърди, че лекува и пневмонии, за пример е посочил себе си, даже и рентгеновите си снимки. Подариха ми неговата книга и сега чета и се образовам.  Simple Smile

Ей, Рени, липсваше тук!  Hug Пиши как сте с Маичка!

Кси  Praynig Пиши как е минала операцията!

Мая, а какво ще изследват? Интересно ми е, защото на Мила досега не са й пускани изследвания заради АД-то, а знам, че все пак е добре да се правят.

Хубава седмица момичета!  Hug

# 547
Черната ряпа я издълбаваш и вътре сипваш захар,след 24 часа  вече е станало на сиропче.Вземаш си по една лъжиза 3-4 пъти на ден.

# 548
  • Перник
КСИ, гледах за протеста в новините, ама като не те знам как изглеждаш...може пък да съм те видяла  Embarassed Crazy Дано това е последната операция на мъжа ти и оттук нататък всичко да е ОК  Praynig
Рени, добре завърнала се  Hug
Нин, ти защо не ходиш на работа?
Майче, хубаво прекарване и после да показваш снимки  Flutter
Ася, оздравявай бързо! А защо да не си направиш ряпата с мед? Заради кърменето ли? Аз лично не съм спирала да ям мед нито докато бях бременна, нито докато кърмех.
Мамамила, пази и си почивай  Hug

И аз имам хрема. От 1 седмица се опитвам да се разболея, но не се давам  Mr. Green
Калоян засега е здрав. В събота бяхме на Мальовица, поигра си на снега. Времето беше идеааааално, пистата - сууупер  Sunglasses Искам пак, ама няма - на работа съм  Confused

# 549
псм, мерси!   bouquet

Светле, алергична съм към мед.

# 550
  • България
И ние сме болни - и ще си стоим една седмица в вкъщи! Да си починем! Пък и времето го дават да е хубаво.
Коко е с силна хрема, кашлица и лек конюктивит!
Целувки на всички дечица!

# 551
 Hug за болните.
Аз съм пропуснала къде ще ходи майчето  Embarassed Ама приятно изкарване й желая!
Светле, ами те на мен журналистите не ми обръщаха внимание много - много. А пък Никито се скъсаха да го снимат! Даже Илиан се шегуваше, че съм оставила децата на протеста и аз съм ходила на друго място hahaha Защото децата ги даваха в почти всички репортажи които гледах, а себе си видях за секунди само в един. Ето тук под статията, където пише video показват децата за малко. А тук даже и мен ме има в първото видео под статията - като пока … н и Лора за ръце. Никито е със синя шапка с козирка, а Лорка е с дълга, пусната коса(за да не закъснеем дори не я сресах! Embarassed).

Благодаря на всички за палцестискането! Толкова ми е притеснено! Още нямам новини.

Ще има нов протест с/у ГМО в сряда, 17.03., от 08:30ч в градинката до Народното събрание! Моля ви, ако някой има възможност да отиде! Аз най-вероятно няма да мога за съжаление.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 16:19 от KSI

# 552
Илиан е опериран, чувства се добре. Операцията е продължила по-кратко от предишната.

# 553
KSI, много хубава новина.Дано се възстанови бързо.

# 554
Здравейте момичета!

Бързо оздравяване на всички болни!
Леко бременеене на бъдещите мами  Hug

Ние сме добре, засега сме здрави. Гледаме се вкъщи и се радваме на хубавото време. От другия месец мисля да пускам Митко пак на градина. Утре ще пускам кръвни изследвания и на двамата, дано хемоглобина да им се е оправил вече, давах им желязо 2 месеца. Друго нищо ново при нас. Митко вече пощурява вкъщи, започва все повече да си проявява ината.

Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт