Май-чета и Май-ки

• 28 810
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Мила днес не я пуснах на ясла, понеже се събуди с 37.5 и прокашляше. Надявам се да не е нещо сериозно, че имам планове утре да пътуваме към Лч.
А за РД-то мислим колело с помощни, понеже триколката не й е интересна вече, а големи си кара без проблем. Тротинетките изобщо не я влечат, така че отпадат от списъка. Купона най-вероятно ще е в любимото ни кафе- пак ще затворим едната зала, където няма да се пуши и да вилнеят колкото си искат. Още си спомнят за миналия всички участници в него Grinning

# 676
Здравейте!

Честито на бременните. Да сте много здрави и леко бременеене  preggo

Аз още нищо не съм измислила за РДто на Митко. Вкъщи има колело, но отказва да върти педалите, само се избутва с краката, не иска да се учи. И ние сме в бебешкия пубертет, много инатлив е станал. Засега се справям и все още успявам да го убеждавам.

Най-големия ми проблем е с яденето, вече незнам какво да го правя. Няма любима храна, почти нищо не яде и може цял ден да стои гладен. Никакво месо не яде, само хляб и ябълки. Дали не трябва да се посъветвам с някакъв специалист, детски психолог или незнам към кого да се обърна?  newsm78
Давах му сиропчета за апетит, ама не виждам никаква полза от тях. По никакъв начин не мога да го излъжа да яде. Сякаш от инат стои гладен.

# 677
аз си мислех за лего дупло  Heart Eyes  съвет?? newsm78 има някои по-евтини, ама незнам защо... преводачът ми е вкъщи Crazy

мн мерси за поздравленията: много ни е сладко и на двете пупу Heart Eyes
абсолютна съседка съм на ина: това, ако го прочете - да ми звънне - аз откога се каня Joy

аз се надявам да имам пари за клубче

историята е ужасяваща..... НЕЗНАМ ЗАЩО НЕ СЕ РАЗДУХВААААА

# 678
   Здравейтеее!!!!
        Тази случка е направо....смразяваща мисълта.Да пази Господ.И аз миналата година за секунди изгубих Явор в претъпкания ресторант на хотела (на морето),чувството е ужасно.
  Ниночка честит нов дом,да Ви е хубаво и уютно.
  Руми много са сладки малките госпожици.
 За пубертета незнам Явор си се тръшка и без и със пубертет ooooh!,един ден може целия да мрънка за какво ли не,на другия да е супер спокоен.Дано скоро да отминава това чудо при всички Майчетааа.
 Розалина много е неприятно това с неяденето.И Явор не е от съвсем ящните,но поне в малки количества яде основно супи,филия с пастет ,печени сандвичи,много сокове,кис.мляко и много обича кус-кус,но пък плодове и зеленчуци почти не хапва с изключение на краставица и банан и то много рядко.
  И накрая пак да с еоплача.Миналата седмица Явор беше болен-доста червено гърло и раздразнен стомах-пи Аугументин.В неделя на вратлето и на едното рано му излязоха няколко пъпки-не обърнах много внимание,защото нямаше нищо друго обезпокоително,ядше,щуреееше.Вчера трябваше да съм на консултация и реших да отида и при педиатъра тъй като пъпките още не са минали- и той заключо-типична варицела Shockedнаправо Ви казвам онемях.така и нямаше да разберем защото има няма 10-12 пъпки,нищо друго и на градина съм го пускала и така.Вече даже му отминават,но притеснението остава з амен.не съм карала нито една шарка и ми се е свило всичко да не съм заразена.Вярвате ли на това,че ако пийнеш малко вино и ще излязат пъпките ако има заразяване.вече се чудя какво да правя.
  Леле много изписах дано не досадя.
      хубав ден Hug

# 679
Нати- не се шашкай. Ти си в края на бременността, бебето се е развило отдавна, според мен ням анясто за паника. А за виното- не съм чувала.

Мамамила- и Ники е точно така както си го описала за Мила, обича д акара колело,триколката е омръзнала,но незнам ког аще и купим по-голямо.
За РД-то съм запазила клубче. Беше зает сутрешния час( за 15 май) и веднага запазих следобедния....ама то се оказа,че 15 е работен ден, така че следобедния ни върши чудесна работа  Wink. Нямам търпение да дойде и да се надивеят с приятелчетата  Laughing.
За хемогл. на Габи се оказа,  че изследванията били грешни. Хич не бил нисък. Ако бил 70 , тя нямало да може да се надигне от леглото и нямало да има сили да върви. Така, че се оказа 96, след новото боцкане. Пак ще пие малко желязо, но си отдъхнах. Нищо, че вчера бях  Shocked и какво ли не ми мина през главата, скъсиха ми живота тези от лабораторията.

# 680
Много безотговорно е да се бъркат така изследвания ooooh!
**НаТи**, дано ти се размине варицелата Praynig Не си спомням кога беше най-опасно, но е логично да е както казва Януш да е в първите месеци...
Подаръкът на Ники за р.д.-то пристигна днес. Ето това е:

Самият рожден ден ще отбележим вкъщи, с най-близките ни хора. Ще почерпим и в занималнята( с торта и сокчета вероятно).

# 681
уф нати много гадно Shocked говори с твоето джипи задължително, знае се, че има по-опасни месеци, но незнам кои... все пак моя приятелка в една бременност 2 пъти имаше болни покрай нея и не прихвана Heart Eyes

аз се чудя и кое клубче newsm78 иска ми се тази г да е на клубче с повече приятелчета, щото така си бях решила: 1 и 2 г. не ми се виждаше смисъл, но сега да, дори тя така си предпочита Heart Eyes само дано имам пари Crazy

януш, направо щях да ги срина тези ти казвам просто smile3511

# 682
Nin, виж горе в Арена какво ще ти предложат, иначеш в Младост 1 имам любим до пицария Джепето, а сега отварят в новия МОЛ на Цариградско шосе на 21 април нов детски кът Wink
 Hugлеле първо пиша после чета...Нин Hug Hug Hug
KSI, поздравления за Лори, а сега видя ли...разсеяна била, това-онова ТАЛАНТ има детето!
**НаТи**, не се притеснявай, важно е ти да си карала варицела.Аз в училище имах постоянен контакт с "варицелчета" консултирах се и ми казаха, че не е страшно!!!
Майче, вие сте големи смелчаги да водите и 2 -те деца Thinking
Аз в този му етап от 1 пубертет Алек не бих го завела дори и съседния кавартал Laughing,аз само крещя, викам,направо изпадам в истерия, толкова да не се пази и да не го е страх от улица, прозорец, балкон, то не че вкъщи е безопасен виси по вратички, отваря си вратата на балкона, вкарва тротинетката и я кара в кухня-хола.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 15:30 от ina_ana

# 683
  • На морето!
Миналата седмица се върнахме от странстване. Ходих сама със Симеон, със самолет. Детето се държа много прилично- на излитане викаше "Хайде всички: Т-р-ъ-г-в-а-м-е!", после поспа малко, събуди се от турболенцията, на излитане и кацане отваряше устата и нямаше проблем с налягането. Там не разбираше и не го разбираха, това малко го смути в началото, но после се отпусна и бесня на воля. Често ме питаше какво казват, накрая започна да отговаря с йес, бай, ноу  Mr. Green Обикалянето беше изморително, но той се държа геройски.
 Не е толкова страшно да се пътува с дете. С 2 не знам как би било.

# 684
ина - ами ние тръгваме семейно, а филков е пълен пич- занимава се с децата колкото и аз го правя. не се притеснявам за самото пътуване с деца, а дали ще има полет за натам  Peace

# 685
  • На морето!
ина - ами ние тръгваме семейно, а филков е пълен пич- занимава се с децата колкото и аз го правя. не се притеснявам за самото пътуване с деца, а дали ще има полет за натам  Peace
Трябва да има. И на мен ми предстои малко след вашия  Wink

# 686
ИнаHug. А Лорчето че е разсеяна, разсеяна е. Днес си е загубила телефона.
Какво става с птичките, никой ли не знае?

# 687
 Здравейте!!!  Още сме две в едно.Mr. Green
   Ина аз се притеснявам именно защото не съм карала нито един вид шарка ooooh!засега няма нищо да се нядявам,че имам някакъв природен имунитет.Иначе Явор е добре,слава богу изкара без никакви проблеми тая болест и днес даже е вече на градина.
  И Птица я няма и Почти безобидна не се е разписвала скоро.Дано всичко при тях е наред.
  Майче дано с полета Ви всичко е ок Peace весела почивка Ви желая.

# 688
за бременност и шарка знам, че ако майката не е карала, е супер опасна в началото на бременността. тогава се препоръчва и аборт. мои приятели, лекуващи безплодие, махнаха бебето. беше голяма трагедия. в края на бременността, както си ти, не е опасна нито за бебето, нито за майката, чувала съм, при все че такава случка ще е неприятна, защото бременната се следи, и при нужда се предизвиква раждане. особено лошото нещо в случая е, че родилката отива в изолатор (а май и бебето). стискам палци да минат 14те дни (толкова ли бяха) карантина и да не прихванеш нищичко   Praynig

# 689
  • Перник
Майче, да знаеш, че от сутринта ви мисля Mr. GreenКога трябва да летите?

Нати, дано не си успяла да се заразиш  Praynig

Ина, ако това те успокоява, и Калоян не се пази. Ама хич. Онзи ден обикаля из къщи и си говори "сега къде да се покатеря"  #Cussing out Joy

Общи условия

Активация на акаунт