Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Честит 3ти март! bg

Поклон пред героите на България!

Моят татко по традиция днес е на Шипка - пресъздава заедно с други мъже боевете. Облечен е като опълченец Simple Smile

# 466
 bg Честит празник  bg

И Честита Баба Марта със закъснение

Напоследък не ми остава много време за форума, но си имам и извинителна причина. Много рано заспивам, но това засега са ми единствените симптоми на preggo. Е, похвалих ви се, въпреки, че е доста рано, но пусто не се стърпявам.

Събитието на Шипка е доста интересно- браво.

# 467
Охо! Party Мамамила, честито! Да е лека и безпроблемна бременността ти! Hug

# 468
хубава новина!
и аз ще ставам леля тая година, че при туй и на 2 пъти  Wink

# 469
mamamilla иха браво, бързо свършихте работа  Sunglasses Лека бременост и сладко, сладко бебче.

р.s. Мен ме сърпризираха с втора диагноза от типа "ми няма лечение, ще следим нещата и ще ги държим в норма"  Rolling Eyes и още съм леко зашеметена  Cry командировах децата по баби и малко ще се пообикаля по лекари .. а не съм толкова стара ...  Rolling Eyes

# 470
туй какво?
лекарите обичат да мятат дианози насам-натам. почти съм сгурна, че набързо изтряскана стряскаща новина впоследствие се оказва не-толкова депресарска. стискам палци, разбира се  Peace

# 471
mamamilla,честито и леко бременеене от тук натам. Hug

# 472
Eй, Майски, страхотна новина! Пожелавам ти лека и прекрасна бременност, леко раждане и здраво бебче на финала!  Hug

Темп  Hug

# 473
  • България
mamamilla честито! Супер новина!  bouquet
temp  Hug дано всичко да е ОК!

# 474
Здравейте на всичкиSimple Smile
Честита Баба Марта и 3-ти март със закъснениеSimple Smile

Майче Петра е голяма сладуранка....припомних си дните, когато и аз като малка пеех в детска вокална група и ходехме по концерти - много се забавлявах.

Да ви кажа гледах снимки на Яси и близна4етата, които Лейдито е публикувала във фейсбук - много сладки са станали и всички са страшно порастнали

Ние си скучаем вкъщи, когато е лошо времето, че с бебето Ники не излизаме, когато духа и вали и с Любо се опитваме да се занимаваме с различни неща, но леко взех да се изчерпвам откъм идейки. Той е станал доста непокорен и инатлив, на всичко има готов отговор, опърничав е и попива всичко, което възрастните говорят, повтаря след това.....абе на моменти едвам издържам. Малчо пък засега е доста кротко бебче, но нещо пак не се справям с отучването от хранене през нощта и ми е доста изморително. Любо го отписах финално от яслата - само болести! Да видим с градината как ще е  /ако го приемат разбира се/
Темп аз поизчетох малко назад, но не успях да намеря къде си споделила за някаква диагноза, която са ти поставили.Дано не е сериозно.

Мамамила- прекрасна новинка.Simple Smile))

# 475
  • България
Обявили са свободните места за ДГ за прием септември - току що си актуализирах профила - и съм силно обнадеждена, защото за тази градина, която искам има цели 48 свободни места. Praynig

# 476
Мая, честита радостна новина! Лека бременност и едно сладко, пухкаво бебе на есен.

Аз пък не мога да разбера защо за всяка градина имам различен брой точки, странна работа  newsm78. Би трябвало да имам само 0.1 точка в повече, за ОДЗ-то където е Никита.

Темп- прегръдки от нас и да пишеш.

# 477
Аз пък никаква надежда не виждам за класиране. Подала съм молба в 9 градини. Свободните места са твърде малко.
Никчето е свръх чувствителен. Купих му днес книжка - седнахме да я четем. Разказва се за една козичка, която се е загубила в гората. И Ники като видя на картинката вълка и му потекоха сълзите.

Темп, прегръдки и от мен. Дано са ти объркали диагнозата и да се окаже нещо безобидно Praynig

# 478
 Мамила честито  HugЛека бременност.
  Темп дано не е вярна диагнозата Praynig

# 479
камен е с 9.4 точки. в желаната градина приемат 24 деца, но въпреки това съм силно обнадеждена, че ще се класира  Peace

Общи условия

Активация на акаунт