Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Честита Баба Марта на малки и големи .

# 452
  • България
Баба Марта бързала,
мартенички вързала,
на малките дечица,
на всяка ръчица!

Това пък е стихчето на Коко за днешното тържество /дано да го е казал както си му трябва...../
Честита Баба Марта и от нас! Много здраве на всички - и малки и големи!

# 453
  Честита баба Марта!! Бели и червени,румени,засмени!!!!

# 454
4БМ и от мен Hug
измислих на мира приказка за бебе пони и баба марта и е супер доволна Laughing

незнам дали имат тържество, но ако имат - много би ми било тъжно Confused за 8ми март дали рпедвиждат нещо? тогава мира ще се връща, животи здраве!
много много ми е странно тези тържества без родители!! да не можеш да си го видиш как участва за първи път в сценка... скандал вече ще вдигна, ако имат, и не ни събират честно Crossing Arms и дано дано в дг ги обгрижват и занимават повече Praynig мира покрай коледа изтърва две рисунки коледни, а сега е изтървала и за баба марта... как я улучват тези разболяванки Cry абе здрава да е  Heart Eyes

януш, това е песничка - на мира и е мн любима, имаме си и диск за баба марта Grinning

# 455
ние сме имали Баба Марта в яслата, носих питка, имаше от други мами баница, и разбира се мартенички
не можа много да ми каже, но беше превъзбуден и за награда се държа ужасно вечерта в къщи
едвам го издържах да не го напляскам, стоя си 2-3 пъти по няколко минути сам в стаята
резултат от четенето ми на книгата "как да приучим децата си към дисциплина" явно сме в период на налагане и утвърждаване, дано отшуми  ooooh!

# 456
снимки от кнцерта на пипа. както казах и другаде, което е най-хубавото: http://majceto.snimka.bg/family/01-03-10.478987.17637016

# 457
майче - пипа е страхотна  Peace

# 458
  • Перник
Майче, Пипа е една малка красавица! И тоалетът и е страхотен  Heart Eyes

Хай, снощи в опитите си да укротя моя змей (от няколко дни е "змея от Шрек"), му обяснявам за едно момченце Калоян (демек твоето), дето все не успяват да се запознаят, но някой ден ще ги запознаем... И той ме пита "той дали е змей?", казвам "ще питам майка му и ще ти кажа". "Ако е змей, ще изкарваме огън заедно", "а ако не е?" - "ще си играем"  Joy

# 459
Хай, снощи в опитите си да укротя моя змей (от няколко дни е "змея от Шрек"), му обяснявам за едно момченце Калоян (демек твоето), дето все не успяват да се запознаят, но някой ден ще ги запознаем... И той ме пита "той дали е змей?", казвам "ще питам майка му и ще ти кажа". "Ако е змей, ще изкарваме огън заедно", "а ако не е?" - "ще си играем"  Joy

не е змей защото не е гледал Шрек, но е тигър (от Маугли), страшен тигър, ръмжи, хъхче, плюе и се търкаля по земята, та ще са чудна комбинация  hahaha
това за събирането не е лоша идея, времето се оправя

# 460
Светле, ама какви ги измисля твоя син, направо ще падна от смях, браво на детето. Представи си какви ще ти ги измисля и като порасне   Grinning

Майче, тази снимка е страхотна, браво на фотографа  Wink. И тоалета е прекрасен.
Аз издокарах Ники да е цялата в червено и бяло, а тя се накичи с всичките мартенички, които получи сутринта. Добре, че бяха само 4. Ето ги моите две мартенички.
Вчера беше щастлива и превъзбудена от тържеството, от баба Марта. Днес казва: Ооо, много е хубаво на детската градина, и дърпа баща си за ръка да тръгват.

# 461
  • Перник
Светле, ама какви ги измисля твоя син, направо ще падна от смях, браво на детето. Представи си какви ще ти ги измисля и като порасне   Grinning

Хич не искам да си помислям  ooooh!

Твоите мартенички са страхотно сладки  Heart Eyes

не е змей защото не е гледал Шрек, но е тигър (от Маугли), страшен тигър, ръмжи, хъхче, плюе и се търкаля по земята, та ще са чудна комбинация  hahaha
това за събирането не е лоша идея, времето се оправя
Леле, тигър и дракон  hahaha Имаше такъв филм май  newsm78

Ами, то и май наближава, освен да почваме да организираме среща.  Mr. Green

# 462
Честита Баба Марта с малко закъснение Blush!
Пожелавам на всички много ЗДРАВЕ!

Ние сме добре, децата са здрави. За утре сме запланували една екскурзия до Силистра, малко на гости при нашите. И на мен много ми се искаше Митко да види баба Марта в градината, но още не съм го пуснала. Може би другия месец ще ходи. Никога не съм предполагала, че ще имам такова злоядо дете.
Борислава расте, вече не спи по цял ден и отделям доста време и на нея. Радвам се че двамата се заиграват, а аз мога да свърша някоя работа през това време.
Относно наказанията, и аз понякога прилагам точно такова наказание - изпращам Митко в стаята му, мисля че има ефект, разбира, че е виновен.
Отивам да стягам багажа. Лека вечер на всички!

# 463
леле...сега по новините, паднал асансьор в Майчин дом с бременни мами  Shocked няма опасност за живота им и за бебетата, но са с множество травми  #Crazy
без думи

# 464
аз това винаги съм се чудила за майчин дом - как и защо аджеба родилките се приемат на 12я-13я етаж, а не по ниското. дано всичко е без последници  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт