Май-чета и Май-ки

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
ъъ, може би господ при теб е изливал по-през пръсти...
Toчно казано, всичко се е изсипало и изляло от където си е намерило пролука през сутиена Tired Mr. Green

# 436
  • България
голямо затишие в темата....
Ние се опитваме да се разболяваме - давам яко хомеопатични, при коко май подействаха, но при мен уви не - подсмърчам и кашлям цял ден- стопли се времето и вирусите плъзнаха.
Купихте ли мартеничките - аз май да... Коко се подготвя за тържеството за Баба Марта - знае си вече стихчето и иска да го казва сам, без помощ  bowuu Вчера ги снимаха в яслата за картичките за осми март - ще ги видим какви мушморочци са излезли ...
Весел уикенд!

# 437
  • Перник
Супермама, и Калоян е хремав от вчера. И аз давам хомеопатични и бабешки лекове. Според мъжа ми сме го простудили миналата събота на Мальовица  Thinking

# 438
момичета, само да си похваля голямото гардже - второ място на плуване в нейния клуб
болничките да оздравяват  Hug

# 439
момичета, само да си похваля голямото гардже - второ място на плуване в нейния клуб
болничките да оздравяват  Hug
Браво на Лора!
 Hug за болните!

# 440
Браво на Лора!
Хай, а вие идвате ли още в Детския център при нас?

Сиско, как беше семинара?

Сетила съм се тези дни за Лейдиту, някой чувал ли е нещо за нея?

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 10:11 от pochti_bezobidna

# 441
март трябваше да се прибира помня. и аз я мисля. дано се включи подробно, сочно и дълго, 'гат се върне  Wink

аз днес сладкарствах. заринах къщата с излишни калории, които така или иначе никой не яде и харесва, обаче супер разпуснах  Peace

# 442
Що не мога да се похваля и аз с такова нещо за у нас.  Embarassed Единствения, който не налита е Боримир, ма то щот освен на цици, няма как да налита на друго. Другата съществена разлика е, че няма кой да ги твори тези работи...

Аз днес се потресох къде най-вече има ГМО.

# 443
Аз днес се потресох къде най-вече има ГМО.
Днес е имало много хубав концерт-протест, но не можах да отида. И двете ми деца се тръшнаха болни  ooooh! С повръщане, кашлица(само при Лора засега) и хрема...Та си стояхме вкъщи, но пък поне се насладих на домашен куклен театър за Снежанка и седемте джуджета, който децата организираха.
И вкъщи много обичат сладки и гледам всеки ден да спретвам по нещо иначе се почва едно купуване на разни шоколадови бисквити, вафли и сладки, наблъскани с боклуци. Хляба също ни е домашен, дано брашното да е читаво  ooooh!

# 444
ЧБМ!
да са здрави, весели, засмени,
румени червени!

на децата ни го пожелавам - да не помислите, че на другиго  Mr. Green

# 445
ЧБМ бели и червени!
Ася - почти не идваме в детския център, но като се пооправи времето ще сме там

# 446
  • Перник
Честита Баба Марта! Нека всички да сме здрави и засмени!

И ние ядем домашен хляб, а сладичко правя през уикенда, че през другото време нямам време. Вчера правих "Дамски каприз"  Crazy и си го изядох половината  Embarassed
Обаче от днес почвам да правя упражнения, поне по 5 мин. и никакво ядене след 23 часа, само плодове  Mr. Green

# 447
Бабо Марто, чик-чирик -
вика и врабченцето,
мартеничка ми вържи
пъстра на вратленцето.

Това стихче ми каза Ники. Учили са го в яслата...толкова бебешки го изговаря, че почти не я разбирам. Добре че го потърсих в нета и го намерих, та разбрах за какво става дума  Mr. Green.

# 448
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Здраве на всички големи и малки мушмороци!

# 449
Честита Баба Марта! Simple Smile
Кахърите бели, бузките червени! Simple Smile Знам, че го повтарям, ама ми е любимото пожелание на този ден  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт