Май-чета и Май-ки

• 28 836
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
подарявам си дивана на някого, постнах тема в акциите - ама засега никой не го иска, ако имате идеи - пишете там Hug че тр днес да го дам Peace

# 631
  • България
Ами , Нинче , на мен ми трябва диван , но съм далече  Simple Smile

# 632
леле мацки, ама още сме на тема от миналата година  Shocked

привет на всички, аз идвам с новина и то хубава- ще си имаме бебе, желано и планувано  Grinning надявам се, че всички сте здрави  Hug

# 633
туй заслужава да ме извади от мълчание. стискам палци всичко да приключи рутинно и със здраве.

камен е сополив и поради туй не ходи на ясла. превантивно действам - не ща да се разболява 2 седмици преди пътуването. пипа е здрава. аз полу-работя. пролетта тази година тотално ме смачква - нямам тонус, непрекъснато съм изморена, кръвното ми е ужасно ниско /80/35-40/, трудно се организирам. кратко казано - всяка пролет картинката е една и съща, само дето се задълбочава. та така за нас. ще се включа пак, когато по-мога да си държа главата изправена - сега имам чувството, че направо ще се свлека от стола и е се размажа по земята - ужасна работа е туй нещо пролетта.

# 634
silvi@,много много хубава новина,ЧЕСТИТО. Дано оставащите месеци да са безпроблемни и да имате едно сладко и здраво бебче на финала.Съмняваше ме като питаше много за шарките и бременните Wink .

# 635
  Добро утро!!!
    Силви честито и от мен.Стискам палци всичко да мине и приключи безпроблемно.
     КСИ честито на Лори,страхотно е да чета за такива деца.Желая й още много ,много титли.
    Майче дано по скоро отмине това ти състояние.Къде ще путувате?
   Къде се изгуби Почти Безобидна?Дано при тях всичко е наред.
     Птичка Hug
 Явор също е болен и не е на градина-червено гърло , раздразнен стомах,температура ooooh!засега не кашля и няма сополи да се надяваме че няма и да има.Ние сме се захванали с един ремонт Whistlingи се надявам до понеделник да приключим,че искам вече да си наглася багажа за болницата,да започна да пера за бебето.Обхванала ме е някаква параноя,че ще родя по рано сигурно защото още не съм се нагласила с нищо.Все пак си се надявам да почака поне до май месец Crazy

# 636
  • Перник
Силви, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финалал! Ира вълнува ли се,че ще става кака?  Simple Smile

Майче, що така ти действа пролетта?  Thinking Аз тази година дори пролетна умора не усещам, ама то сигурно е щото съм си перманентно уморена  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 637
не знам що така. всяка година е едно и също. някъде през април се включва и безсъние и съвсем увяхвам. лятото пък се подувам и пак не ми е ок. топлите месеци като цяло не ми понасят. все съмс и мислила, че съм родена за северните държави, поради което и завиждам на хай за пътуванията й в тая посока.
Майче...Къде ще пътувате?
венеция. тоя път с децата. цена на билет глава от семейство = малко повече от 100 лева в двете посоки; цена на апартамент на основен остров = под 100 Е на нощ. казвам, за да не решите, че се къпем в пари. съвсем не се - просто хващаме момента с ниските цени (тоя път моментът се яви малко преди НГ) и после му берем гайлето докато наместим финансите  Peace

забравих и аз да честитя на кси за лори. продължавам да се смайвам, отчитайки колко логически-подредени хора съществуват. затова и се възхищавам на тия, дето не са като мен - аз съм пълната опозиция на подреден човек в умствено отношение  Wink
...
и да питам далинякой е преместил дребсъните на нормални легла. а това гопитам, за да ми дадете акъл какъв матрак да купувам. до седмица-две тряб ада е готово новото легло на камен - търсих из антиквариати, че имах изисквания, и понеже не намерих, поръчахме в една фирма за ковано желязо. е, скоро ще си имаме легло, а ощенямам идея какви матраци да купя. преди 10 години, когатокупувахме нашия, цената беше нищожна - около 100 лева мисля. сега направо се втрещих като видях цифри от х 300-500 и нагоре. и понеже трябв ада купим и за пипа, съвсем забуксувах. който има идея или акъл по тоя въпрос, моля да я сподели, че съм в шах. не ми се дават 1500 лева за матрак. може и космически да е, ама чак пък толкова  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 09:41 от маик

# 638
Силви, добре дошла в отбора  bouquet, гледам пак ще сме в един месец Heart Eyes

Мила спи на персон и половина от няколко месеца, не че не прибягва пак при нас. Свеки й поръчва подматрачна и матрак, така че нямам идея като цена колко да е била, но като ни го донесоха вкъщи носиха и фактура, която не ме втрещи, значи е било поносимо нещо. Но 1500---уауууу, какво е това животно???

То освен Ася и други взеха да липсват често, темичката ни верно е в затишие...

# 639
благодаря ви момичета.

psm, не сьм питала аз,  да си казва коя е  Grinning

SvetlaK, ира още не знае. тоест порьчала е бебе, но не знае, че е в корема на мама. опитах се в началото да й обясна, но тя реши, че иска да го види /има бременно барби, и от корема й излиза бебето  Mr. Green/ та спрях за сега да й говоря.

mamamilla, не сме само ние двете от майския отбор. приказка и звездичка сьщо ще имат бебета през октомври. желая лека бременност на всички Hug

кой имаше нюх за пола.... майче, май беше ти? дай предположения  Wink

# 640
благодаря ви момичета.

psm, не сьм питала аз,  да си казва коя е  Grinning

SvetlaK, ира още не знае. тоест порьчала е бебе, но не знае, че е в корема на мама. опитах се в началото да й обясна, но тя реши, че иска да го види /има бременно барби, и от корема й излиза бебето  Mr. Green/ та спрях за сега да й говоря.

mamamilla, не сме само ние двете от майския отбор. приказка и звездичка сьщо ще имат бебета през октомври. желая лека бременност на всички Hug

кой имаше нюх за пола.... майче, май беше ти? дай предположения  Wink
може и да  съм се объркала,но една майка питаше за морбилито и бременните.  Simple Smile

# 641
Честито Силвиииииии! лека и безпроблемна бременност.

Май Смайлд питаше за шарката, ако не се лъжа  Wink.

При мен пролетта и въобще топлите месеци много ми харесват. Зимата не я обичам особено...еее ако има сняг ми харесва, но за кратко. А пролетта....прекрасна е, всичко като се раззелени, слънце, приятели по паркове, разходки...друго си е навън, а не затворен вкъщи.
При нас нищо ново- в парка преди обяд с двете,следобяд в училището бягат. Габи не сяда и за секунда....прави някоя пауза като се позарови в пясъка.

# 642
кой имаше нюх за пола.... майче, май беше ти? дай предположения  Wink
уж аз, ама хич не ги уцелвам. добре, че не мие  това професията - да хвърлям боб и д гадая, че инак гладна щях да умра  Mr. Green
момиче ще е твоето.
на псм давам пак момче; на приказка и звездичка девойки.
да видим дъл шъ уцеля  Wink

# 643
Майче,наистина гладна ще останеш ако това ти е работата  Laughing .Вече  го видяхме бебе- момиче ще е,освен ако не  й порасне нещо между краката докато се роди  Wink .

# 644
Майче, а за мен какво ще пророкуваш Laughing?!?!

Общи условия

Активация на акаунт