Май-чета и Май-ки

• 28 837
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Вавка, дано всичко е наред и скоро да се похвалиш  Wink.
Изследванията ни са профилактичните след навършване на 1 годинка, както е предположила Нин.

# 616
Вавка,  Hug всичко ще е наред, и аз в началото имах притеснения, но като видях сърчицето съм по-спокойна.
Нинче, откакто се е родила Мила стаята й е забранена територия за кучето, но пък в хола са постоянно заедно и тя си се навира в него- много го обичала. Дори като си бяхме сега на Ловеч я беше страх да пипне котката, а питбула го мачка като плюшена играчка Laughing. Това за къщата го приемам като искрено пожелание- нали от доста време драпаме за къщичка, и място си купихме в Горна Малина, но в тази криза не можем да си продадем панелката, а пари нямааааааа.....

# 617
Мамила, какви точно тестове правихте ? Не са ли малки още за тестове за алергии ? Иван пак е със спазъм, лек, сингулера спаси положението, и вече се чудя дали не е алергия, че ей така от нищо (уж) ги прави тези спазми  Tired
 Hug на всички, ще се разпиша повече тези дни.

# 618
Данче, ходихме при д-р Мустаков и той ни прати за кръвен серум дасе изследват 20 алергена. И аз мислех, че е малко, но той каза, че вече можело.
Голямо затишие, хайде весели празници на всички easter

# 619
Здравейте и от нас!

Ние боядисвахме яйцата с Митко в четвъртък. Той беше много доволен и развълнуван. Ето няколко снимки от нас тук

Вавка, дано всичко е наред с теб и скоро да се похвалиш официално  Praynig Praynig Praynig Дано напразно да се притесняваш.

За празниците и ние ще сме си вкъщи. Ще се отдадем на почивка и разходки.
Весели празници на всички!

# 620
Здравейте мацки, дайте една рецепта за хлебопекарна за  обикновен хляб със суха мая.На коя програма,колко грама хляб и т.н.
Весело изкарване на великденските празници от  нас  easter easter

# 621
Гледахте ли докум. филм за сурогатните майки?
Аз честно да си кажа съм малко объркана и ми се вижда странно това да износиш чуждо бебе. Но евала, че има такива жени. Мислв, че трябва да са със силна психика.

# 622
тест за алергия и ние правихме на Галина когато беше на 1,2 г. бяхме на диета 6 месеца , ядеше неща купени от близкото село от магазина абсолютно нищо ,по време на диетата всичко беше добре, ужаса настъпи когато започнахме да се захранваме  ooooh!.Сега отново правихме тест но тук в Испания е по друг теста ,правихме го няколко дена освен вземане на кръв правиха и други изследвания ,скоро очакваме резултатите

Вавка  Hug

# 623
христос возкресе!

какъв е този кръвен серум, мамамила, драскат ръчичките ли?
сурогатните - мн е хубаво, че има такива жена Peace

# 624
          ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!!! easter

# 625
Воистина Воскресе!

# 626
Привет от мен! От републиканското се върнахме с медал! Бронзов, за блиц. Изненадата за нас беше, че турнира се оказа 10 дена, а не 7. Така е като се решихме да отидем в последния момент и не бяхме проучили нещата. Лора беше единственото момиче на ЦСКА от всички възрастови групи върнало се с медал от републиканското тази година. И първото им момиче до 8години печелило медал от републиканско въобще Simple Smile
Ако на някой му се гледат снимки от Пловдив...

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 00:23 от KSI

# 627
КСИ, страхотна е Лора, да ви е жива и здрава и само да ви радва Hug

ninochka, серумът си е кръв от вената, взеха я в една частна лаборатория Сана, много мили хора. И сега- точно по Великден не трябва да й давам белтък, мноооого трудно Sad

FRESA сподели дали има съвпадения на двата теста...

Аз пък вчера си направих пролетното и днес съм с мускулна треска и нулев ентусиазъм за работа. Ама така е, толкова почивни дни разглезват Grinning

# 628
  • Перник
Христос Воскресе!

КСИ, поздравления за Лора!   bouquet
МамамилаHug
Вавка, дано скоро се похвалиш официално и вече да нямаш поводи за притеснения!

Аз изкарах 10 дни у дома и сега ми е трудно да вляза в работен ритъм. A има и разни демотивиращи фактори....

# 629
здравейте мами. Малко на патерица - Христос Возкресе и от мен. ние се върнахме - Великденския пакет ни се отрази страхотно. Калоян каза, че "лети" на лифта на Пампорово - нали е открит  Mr. Green големи емоции

Общи условия

Активация на акаунт