Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 754
  • 703
  •   1
Отговори
# 585

Палтенце: http://www.foto.bg/data/500/medium/Picture_06247.jpg

[/quote]

Мога ли да попитам за палтенцето от къде е и за колко?
Мнооооого ми хареса, точно мой тип е?
Благодаря  bouquet

# 586
  Гащеривон такъв , видях на фирма Йонона ! Потърси продават ги

А аз онзи ден се сдобих със същите ботички като на Николета само че черни , преди 3 дни !  Crazy Страхотни са !

Благодаря Simple Smile

# 587
# 588
# 589
  • Стара Загора

А аз онзи ден се сдобих със същите ботички като на Николета само че черни , преди 3 дни !  Crazy Страхотни са !

Може ли снимка?

# 590

mmmshushy80 скоро ли си го гледала този гащеризон и в кой град Simple Smile

# 591

Може ли снимка?

И от кьде си ги купила...трябват ми кафяви Simple Smile

# 592
  момичета довечера ще ги снимам и ще ги пусна , а гащеризона го гледах във един магазин на Йонона в Бургас , в центъра до дупките !  Ботите са български на една фирма но името не помня довечера ще напиша всичко !

# 593
  • Belgium
Юнона имат 2-3 магазина и в София, но не са от най-качествените марки. Поне са евтини.

# 594
Ботите на Николета са Miss sixty Peace

# 595
Много ще съм ви благодарна ако ми кажете от къде мога да си купя такива обувки  Grinning
Ама същите - средно висок ток, остри - класически, с такова дълбоко деколте отпред  Blush. Преди имах такива, червени бяха, на български производител, обожавах ги, вече няма никъде...

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 12:29 от GagaMaga

# 596
Момичета мислих си , защо не направим  тема, в която да постваме нещатата, които искаме и търсим и ако някой е виждал да пише . А тази тема да си остане само за придобивки  Peace

# 597
извинявам се  Embarassed

# 598
# 599
  • Варна
Иренка, страхотно е...това толкова време му се чудих дали да го поръчам. Все ме спираше че може пак да ми е голямо. Със здраве да си го носиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт