Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 773
  • 703
  •   1
Отговори
# 510
Славчееееееееее,показвай роклята бързо Naughty

На мен този гащеризон ми харесва само в горната част-надолу ми е малко торбест Peace
харесах си тази рокля,може би с подобен колан ще изглежда добре newsm78
http://prikachi.com/files/1338243J.jpg

с  колан ще е най-добре според мен  Peace

# 511
# 512
Интересен модел, но като всеки гащеризон ми идва "торбест".

Допада ми по-скоро горната част - деколтето и раменете. Със сигурност не е ежедневна дреха  Laughing

И според мен е торбест. Харесва ми оформянето около талията и колана.

# 513
Аз сега отивам съм Мола и ще разгледам обстойно. Flutter
Макар,че и идея си нямам на коя марка може да е

Ако го видиш, моля те да кажеш. Hug

п.п. Аз им драснах мейла на предаването, ама сега виждам че ми е пратенб такъв, че не може да им бъде доставено. Защо така, не знам.

Мисличка,нямах много време,че бързах за филм погледнах в няколко магазина,но не го видях. Confused
Аз ичах съмнения,че може да е от Екстраваганза,но още нямат нови гащеризони.Само сТефанел ми остава като идея. Thinking

# 514
  • USA, Steak State
Получих си якенцето от ВС и съм страшно доволна. По- късно ще кача и снимки.
В никакъв случай не е тънко / а очаквах да е такова/. Много, ама много съм доволна.

# 515
Glossy, сатененият топ с панделка е стахотен!  Hug Откъде е?

# 516
  • Belgium

Glossy аз да питам откъде ти е коланчето, с което носиш тази рокля?  Laughing

TheBlackWidow
, благодаря ти за отзивите, ще чакам и снимка  Hug

# 517
Мисличка,нямах много време,че бързах за филм погледнах в няколко магазина,но не го видях. Confused
Аз ичах съмнения,че може да е от Екстраваганза,но още нямат нови гащеризони.Само сТефанел ми остава като идея. Thinking

Нищо чудно да е от Stefanel, имат доста гащеризони в новата си колекция Peace

# 518
susikata,аз видях подобни днес в Tally Weijl ( не съм сигурна дали така се пишеше ), струваше към 16 лв. имаше в черно,червено и кафяво.Glossy , надявам се нямаш против ,че го казах

# 519
susikata, Лу от Tally са и колана и топа, колана го взимах миналата година, сега дебна за кафяв такъв...  а топа го имаше в екрю и синьо май. BacuTy нищо против разбира се  Flutter   bouquet

# 520
# 521
Glossy, Васиту, мерси за отговора Simple Smile Ще се разходя до там Simple Smile

Ето моите последни придобивки:
рокля (мерси Лу)
палтенце
kомплект бижута
колие
гривна с обеци
обеци
висулка
обеци
и нещо, в което влюбих колие с обеци

# 522
Ето момичета гащеризона на Мира:
http://kalendar.novatv.bg/bg/videos/view/2448/

Много го искам, някоя ако го е виждал в Мол-а нека да сподели марката.  bouquet
Със сигурност няма да го нося за ежедневен.
Цитат

Мисля,че гащеризона е на една БГ дизайнерка,чието име сега ми избяга от главата .Преди 2-3 седмици беше нагости на ''Отчаяните съпруги "по Станция Нова.Там даваха последната и колекция и забелязах колана с двете катарами -имаше го в всеки нейн модел Peace.Пък и като съм чела въпросната Мира каква кокона е -не ми ся вярва да се появи по TV с нещо купено от мола.
РЕДАКТИРАМ СЕ .Сетих се за имато -Виргиния Здравкова е дизайнерката !

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 16:19 от Комета

# 523
Мира сама каза че е от мол-а, Гала и тя каза че иска такъв, и Мира й каза, че ще й каже марката.

# 524
Съжалявам тогава!Но този колан така ми се наби в главата.Точно същия беше на всеки нейн модел newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт