Нови придобивки в гардероба (празнично издание) - 16

• 73 767
  • 703
  •   1
Отговори
# 525
susikata, бижутата просто са фантастични!  Crazy Със здраве да си ги носиш! От България ли са купувани обеците с розовия камък (кварц може би?)

# 526
# 527
Съжалявам тогава!Но този колан така ми се наби в главата.Точно същия беше на всеки нейн модел newsm78.

Славче и гащеризона и колана са на Виргиния Здравкова PeaceЕто ги в колекцията и за Lavazza

http://bg.tilllate.com/bg/photoalbum/overview/9825014#164283790

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 21:02 от Tia_e

# 528
Оооо, ясно. Цифрата няма да ме удовлетвори. Mr. Green Мерси мило! Heart Eyes

Прекрасни неща.Със здраве да си ги носиш. Hug Обувките на Морган ли са? Thinking

# 529
  • Belgium
Славче, ако те устройва някой от тези модели, свирни  Laughing

# 530
Не, Лу. Мерси все пак. Heart Eyes
Аз също не съм особено по гащеризоните. Просто тоя на Мира ми хареса страшно много, и главно заради горната част. Много елегантен и стилен. Но предполагам цената, и не ми се дават толкова пари. Може би, ако имам някой важен повод да, но иначе....

# 531
  • София
Лу, може ли да споделиш от къде са тези гащеризони?
Първият ми харесва страшно много и е хубаво да знам къде мога да си намеря, ако ми се наложи. Hug

# 532
Мило, обувките са на Societta.

# 533
Мило, обувките са на Societta.

Много са хубави. Heart Eyes

# 534
  • София
Първият ми харесва страшно много и е хубаво да знам къде мога да си намеря, ако ми се наложи. Hug
Apart Peace

# 535
  • Стара Загора
Аз си бях харесала 3-4 рокли от новата колекция на Виргиния Здравкова и попитах на каква цена са. Като ми казаха 1800, 2500, 2700 и реших, че са луди. Една от роклите ми предложиха да отида да я пробвам в един от салоните на промоц. цена от 1500 лв, но пак е много. За една вечер не бих дала толкова пари за рокля, освен ако баща ми не е Рокфелер.  Mr. Green Гащеризона предполагам и той ще е над 1000 лв. Може и 2000. Знам ли.  Crazy

# 536
  • Бургас
Apart Peace

Гащеризоните и на мен ми допадат ....особено втория... но не разбрах къде мога да разгледам , да видя цени  и евентуално поръчка...все пак наближава 8 март,рожден ден....  bowuu

# 537
# 538
  • Стара Загора
Момичета пратих запитване за цената на въпросния гащеризон, та да видим каква космическа цена ще е.  Mr. Green

# 539

Общи условия

Активация на акаунт