ИЙИТ ОЗШЕНЕР: МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦАТА НИ, YIĞIT ÖZŞENER: СЕГА И В "EZEL"- 50

• 35 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
В смисъл че се сродихме Джемилки и Саруханки бе душа,ти кво си помисли Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Па нема лошо... Hug Hug Hug Hug
Байда уей....аз СЪМ върла фенка на Джемилката...от Мелодията... Blush Heart Eyes
Нищо лошо не съм си помислила...много сте готини.. Hug Hug  bouquet  bouquet
Ние също харесваме Сарухан. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Grinning Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 22:13 от densi

# 211
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
А видяхте ле пепелниците на масата у Афифе
Уау Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesвсе едно мадона им ги е подарила Mr. Green Mr. Green

# 212
е няма кво да кажа един от любимите ми моменти

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 213
е няма кво да кажа един от любимите ми моменти

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и на мен и на мен
лека нощ

# 214
и аз ще лягам
лека нощ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

павче,цунка по муцунка Heart Eyes

# 215
Лека нощ и от мен.  Hug Hug Hug

# 216
  • СТАНДАРТНО.
МъжО чете приказка на баткото  Mr. Green
Аааа, снагите нема ги заарлачвате, не мой така Simple Smile

Докат да сложа масата вий сте изпоналягали  Crossing Arms

# 217
тва са преди сън ли да го глътна newsm78 Mr. Green Mr. Green

холестерола хвръкна само докато го гледах Hug Hug Hug hahaha hahaha hahaha

# 218
  • КиТ

Лека Бланче и pav60  Hug Hug Hug Hug Hug

Лакунче аде аз ще ги хапна ти си лягай Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
Добро утро. Поклон.
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 220
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Поклон и от мен! Mr. Green

# 221
Здравейе  Hug Hug Hug HugХайде поклони отмен :hu

Вече е обед но който не е пил кафе  Hug

# 222
Не знам дали тука му е мястото но спешно търся серията на Мелодията на Сърцето, в която Макбуле беше много щастлива и запя една песен, а кака Сузан се засмя и каза че е луда Grinning Някой ще ми помогне ли?

# 223
Здравейте и от мен, ама нашия батко Джемил, каква кола кара, батко....много ми стана кеф, когато Ламия и Кенан се събраха, и Кенан караше една лилава таратайка, и Джемил каза на Ламия: "Хубава кола, нали върви!?" Цитата не ми е дословен, нещо от сорта беше, но така се смях. С негово чувство за хумор, едно от нещата които ми харесаха в него.

А и Нимет много ми харесва, така ги поставя на място, особенно Енисето....

п.п. Просто исках да споделя с вас.  Hug
И друго, което ми направи впечатление, а може и да съм го пропуснала този момент, но не се разбра, че Назъм беше този който преби Ламия нали!? Незнам какво заслужава този и Енисе, направо ми иде да ги.... #Cussing out

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 13:01 от virtualna

# 224
Здравейте и от мен, ама нашия батко Джемил, каква кола кара, батко....много ми стана кеф, когато Ламия и Кенан се събраха, и Кенан караше една лилава таратайка, и Джемил каза на Ламия: "Хубава кола, нали върви!?" Цитата не ми е дословен, нещо от сорта беше, но така се смях. С негово чувство за хумор, едно от нещата които ми харесаха в него.

А и Нимет много ми харесва, така ги поставя на място, особенно Енисето....

п.п. Просто исках да споделя с вас.  Hug

Virtualna, и на мен това ми е един от най - яките моменти! Когато Джемил попита Кенан "Хубава кола. Върви ли поне?", направо паднах от стола  smile3532 smile3532 smile3532 Култова реплика просто!  smile3501 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт